Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bali Rani Hotel 4-sterren

Jalan Kartika Plaza, Kuta, 80361 Kuta, Indonesië

#88 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 256 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Geweldig, Home away from Home
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn voor de 2e keer naar Bali Rani geweest! Wat een genot de locatie is perfect niet in het drukke hart van Kuta maar de Discovery Mall aan de overkant, supermarkt ernaast en genoeg eet gelegenheden. Wij komen zeker terug. Zwembad heerlijk voor mijn zoon van 2 hij heeft genoten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Goed, mooi zwembad en heerlijke Spa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Zwembad, Spa, ligging, vriendelijk personeel. Binnen het resort kun je genieten van de rust. Supermarkt naast het hotel. En groot overdekt winkelcentrum (Discovery Mall) op nog geen minuutje afstand lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    3,8
    alleen de ligging en de vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt is steeds hetzelfde .voor de prijs is het de laatste tijd echt niet waard je hebt goedkopere hotels waarvan het ontbijt meer uitgebreider is .

    alleen de ligging en de vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer en kamer aan vernieuwing toe.

    Hotel heeft een goede ligging, dicht bij centrum en Mall. Goed en vriendelijk personeel, hotelkamer iets gedateerd, vernieuwing zou hotel goed scoren. Zeer tevreden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Servicegraad in het restaurant kan veel beter! Ook de hygiene bij de dranken bij het ontbijt, apparaten mogen wel schoongemaakt worden. Ontbijt was ook niet veel keus.

    Zwembad kwam overeen op de foto's, maar is niet echt een leuk zwembad voor kinderen. Voor ouderen is het prima. Kamers zijn prima geschikt voor kinderen, peuters en baby's. Koffie was slap, maar dat is overal in Indonesie, behalve bij Starbucks. Personeel receptie, zwembad en schoonmaak zeer vriendelijk en behulpzaam. Personeel restaurant > ontbijt > heel onvriendelijk, niet servicegericht, je moet zelf om je servies en bestek vragen, zelf om je thee vragen etc.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,6
    prima kom vast weer terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 22 nachten

    wifi is traag en elke keer dat je het hotel weer inkomt moet je weer opnieuw inloggen. maar uit eindelijk komt je niet om te computeren.

    uitgebreid ontbijt is prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,6
    Wij verblijven meestal een maand in dat hotel omdat we er goede ervaringen mee hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 28 nachten

    Er is ons niets tegengevallen

    Uitgebreid ontbijt. Vriendelijkheid personeel Personeel was bereid het een en ander voor je te regelen. Omdat wij daar meerdere malen geweest zijn kregen we de kamer die we graag wilden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    10
    Het ontbijt was gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets. Alles wat ok. Ik kom er weer. Zeker weten.

    Het ontbijt was gevarieerd. Zelfs pindakaas, nutella, vlees en plakjes kaas was er en elke dag andere Indonesische warme eten. En niet te vergeten bubur hitam, bubur katjang hidjo, bubur pisang elke dag wat anders heeeeerlijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Op 250 meter afstand van Waterbom Bali.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    9,2
    heerlijk relaxte vakantie zoals altijd met altijd heerlijk uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, en dat ze je komen ophalen van het vliegveld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    10
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles. door de vulkaan moesten we 5 dagen langer blijven en betaalden we veeeel minder als bij bookings.com !!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    Geweldig. Volgende keer gaan we weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    Ontbijt was prima; zeer gevarieerd. Locatie tov strand, winkels prima. Personeel erg behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Kamers wat gedateerd.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers wat gedateerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Nvt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Een oase van rust en comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er viel eigenlijk niets tegen.

    prachtige en schone kamer. Gratis upgrade. Vriendelijk personeel. Een oase van rust in een drukke plaats.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    5,4
    Personeell was uiterst vriendelijk als je om iets vraagt. Het eten was niet echt indonesisch re noe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brood was niet vers Broodrooster was meestentijds stuk

    Ontbijt was redelijk.het warme eten was goed. Brood etc matig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,5
    Centraal gelegen in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 10 nachten

    Centraal gelegen in het centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,5
    Centrale ligging in het cenrtum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Centrale ligging in het cenrtum.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    het ontbijt viel me wel tegen veel te europees in gesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt viel me wel tegen veel te europees in gesteld

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel, met persoonlijke aandacht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant.

    Zeer vriendelijk personeel, met persoonlijke aandacht!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    2,9
    De inzet van de lokale werknemers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De Wifi was zeer slecht (iedere 10 minuten inloggen), het ontbijt zeer matig en de airco was een ramp. Zeer veel achterstallig onderhoud op de kamers.

    De inzet van de lokale werknemers.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,5
    Prima hotel om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Qua prijs is het restaurant in vergelijking met de kwaliteit te duur. Goed alternatief is mooi Paradiso hotel iets verder op. Mooi aan het stand en heerlijk eten.

    Prima hotel om te verblijven. Mooi zwembad en gunstige ligging

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    7,5
    Het ontbijt beviel mij goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi bereik veel te wisselend. Dan wel dan niet. Mag beter.

    Het ontbijt beviel mij goed. Ik vind het prettig om de ochtend met vers fruit te beginnen. Het open karakter van het restaurant met uitzicht op de tuin en het fontein is een prettige start van de ochtend. Snelle wasserij-service.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,6
    ontbijt is altijd heerlijk en veelzijdig en heel veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt is altijd heerlijk en veelzijdig en heel veel keuze.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    5,4
    De ligging en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer is flink verouderd (superior) niet schoon, veel te duur voor wat wordt geboden. Ontbijt stelde ook weinig voor

    De ligging en het zwembad

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,5
    Prettige kamers aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prettige kamers aan het zwembad. Leuk personeel

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,5
    Centraal gelegen en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centraal gelegen en toch rustig. Goede service

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,9
    service
    • Vakantiereis
    • Stel

    af en toe s'avonds een live muziek ook in minder druk tijd

    service

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: