Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bayside Bungalows 4-sterren

Jalan Raya Candidasa No. 4, 80871 Candidasa, Indonesië

#10 van de 37 vakantiewoningen in Candidasa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 188 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    9,6
    Heerlijk relaxt, romantisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand. Maar ze zijn druk bezig met verbouwen dus ook dit wordt aangepakt denk ik

    Wat een fijne plek! Echt even genieten en bijkomen van de drukte in de steden van bali. Heerlijk zwembad alles leuk verlicht, ontzettend leuk kunnen zitten in de avond. Hangt een relaxte romantische sfeer. Ook het ontbijt was erg goed. En O wat hebben we lekker geslapen !

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    10
    Fantastische verblijf! Fijnste verblijf ooit op Bali
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets wat Tegen viel

    Dit is de hemel op aarde. Er was werkelijk nergens iets op aan te merken.leuke kamers, wij hadden een Buitendouche. Heerlijk zwembad goede muziek en erg schoon. Eigenaar is een uitermate aardige man en wilt het iedereen erg naar de zin maken. Super vriendelijk personeel en niets is teveel gevraagd.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    9,6
    Geweldig leuk en kleinschalig complex
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie is niet de meest inspirerende maar er zijn wel wat restaurants op loopafstand. Strand is er eigenlijk niet maar dat vonden wij geen probleem.

    Prachtige bungalows in een geweldig mooie tuin die met zorg wordt onderhouden. Leuke zitjes in de tuin waar iedereen gebruik van mag maken. Mooi zwembad en een restaurant waar je ochtends een heerlijk (keuze) ontbijt krijgt en ook heerlijk in de avond kunt eten. Met zorg wordt alles bereid. Heerlijke fruitjuices en vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    Verrassend leuke dagen gehad in dit vriendelijk ogende verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was erg wiebelig...

    Zeer goed ontbijt, kleinschaligheid ondanks het feit dat er veel accommodaties zijn. Ik dacht dat er weinig te doen was in candi dasa, maar dat was zeker niet het geval. Veel meer mogelijkheden dan je overal leest: snorkelen, raften, mount batur, overal goedkope massage salons. Leuke sportschool voor onze zoon van 16

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,8
    Mooi resort met geweldig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2 kamerappartement was in alle opzichten prachtig. Alleen het geluid van de straat achter het huis bij de slaapkamers zorgde er wel voor dat we slecht sliepen. Dat was echt jammer want het resort is echt geweldig.

    Alles!! We kregen een upgrade naar een mooi 2 kamerappartement van Bayshore residence. Dat was echt een mooi appartement. Het park, het zwembad, het restaurant en al het personeel is geweldig. We zijn echt in de watten gelegd. Wij komen hier zeker terug als we weer Bali bezoeken! Dank voor alles!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Mooie en schone kamer, wc en douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het restaurant was duur en niet echt lekker (wij zijn erg makkelijke eters). Zwembad was een beetje vies, een soort van zonnebrand laag die erin lag en veel takjes van de bomen eromheen. Qua locatie, er is niet veel te doen buiten het resort qua winkeltjes of restaurants.

    Mooie en schone kamer, wc en douche. Vriendelijk personeel. Lekker zwembad in de zon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    We zijn in de zevende hemel, oase van rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje: de steile trap naar de kamer, als je zoals ik last van been en rug hebt. Maar het lukt me nog steeds om boven te komen

    Wij boekten een standaard kamer maar deze bleek volgeboekt te zijn. Meteen werd ons een mooiere kamer aangeboden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    de rust, de vriendelijkheid, de mensen, geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 14 nachten

    geboekte kamer is voor enkele nachten prima, voor een langer verblijf te klein. daarom bood de vriendelijk eigenaar ons de upgrading aan.

    me een upgrading van maar een paar euro kregen we een villa. dus wij zijn bijzonder tevreden. ontbijt, lunch, diner. geweldig. het personeel is bijzonder vriendelijk. kamer heeft uitzicht op zee en het hotel beschikt over 2 zwembaden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    zeer prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    een van de bungalows had n slechte terrasdeur, waardoor en regenwater naar binnen kwam en geen echte kledingkast

    Leuke bungalow en heel verzorgd mooi resort. Ontbijt was heerlijk en verder 2 prima zwembaden.De bedden sliepen erg goed en airco en van was prettig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Er zijn 2 zwembaden waar je aan kan zitten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden de kamer met zicht op het zwembad. Op de foto's staat er een terras aan de kamer maar op dit terras kan je eigenlijk niet zitten. er staan geen stoelen of ligstoelen en de stenen zijn ook vuil. Dus je hoeft geen duurdere kamer te nemen want het zicht is geen meerwaarde. Je kan evengoed de gewone kamers nemen.

    Er zijn 2 zwembaden waar je aan kan zitten. Als je aan het zwembad direct aan het strand gaat zitten, heb je wel een mooi uitzicht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Mooie en verzorgde bungalows.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten

    Mooie en verzorgde bungalows. Een uitstekende service en een prima restaurant. De hele site wordt keurig onderhouden en het personeel is super vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    De sfeer is gemoedelijk en het terrein wordt goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boeking stond niet in hun computer.Lees je vaker bij de recensies. Levert veel gedoe op wat je eigenlijk niet wilt. Zo werden we in eerste instantie "weggestopt". Na beklag kregen we een acceptabel alternatief aangeboden.

    De sfeer is gemoedelijk en het terrein wordt goed onderhouden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    Kitscherig complex met verzorgd zwembad, goede keuken en uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebruik van hindoeïstische, boeddhistische en westerse elementen maakt de inrichting van het complex en appartement nogal kitscherig. De invloed van de Australische eigenaar is duidelijk aanwezig.

    Bij het inchecken, bleken de bungalows in renovatie en kregen we een upgrade naar een groot appartement met twee slaapkamers en badkamers in Bayshore Villas. Het hotel heeft een ruime keuze aan lekker ontbijt en avondeten, een verzorgd zwembad en goede ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijkheid

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    10
    Topverblijf, super prijs-kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie upgrade van de kamer gekregen voor onze huwelijksreis Heel mooi en proper zwembad Prachtige tuin Vlak aan het strand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Restaurant eten was meer dan goed.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat gedateerd maar bed slaapt goed.

    Restaurant eten was meer dan goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Het zwembad met bar/ restaurant en de mooie schone...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad met bar/ restaurant en de mooie schone kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    10
    Geweldig verblijf om even uit te rusten na het toeristische...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig verblijf om even uit te rusten na het toeristische Ubud.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,3
    Candidasa
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken schoon maar wel gevlekt Strand minder , niet echt om op te liggen

    Ruime appartementen , meerdere douches Zwembad heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Prima uitvalsbasis om Oost-Bali te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    De massage was slecht. Het strand is geen strand te noemen.

    Prachtig appartement met z'n vieren. Lekker zwembad en heerlijke verse fruitjuices.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Top accommodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen zwembad voor de deur en ligging aan zee

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Mooie bungalow, lekker zwembad en lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel in de buurt, maar dat wisten we. Wi-Fi op de kamer was slecht.

    Mooie bungalow, lekker zwembad en lekker eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein zwart lavastrand dat vol met rommel ligt is jammer.

    Propere kamers, vriendelijk personeel, lekker restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    2,9
    1 nacht was meer dan genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kapot Kakkerlakken Gekko heel de nacht Niet geslapen Buitenzitje , 2 plastic stoelen en klein tafeltje Geen geld terug

    Nothing

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Geweldig!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,9
    Wi-Fi is matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wi-Fi is matig tot slecht

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bayside Bungalows

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: