Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Beji Ubud Resort 4-sterren

Jl. Sangingan, Bali, 80571 Ubud, Indonesië

#119 van de 235 hotels in Ubud

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1081 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Goeie ligging vlakbij Ubud centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Lumbung Familie
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was eentonig en niet verzorgd. Vuile borden en tassen.

    Goeie ligging vlakbij Ubud centrum. Heerlijk mooie zwembaden. Fantastische uitzichten. Vroegen om een andere kamer owv geluidsoverlast bij de familiekamer (aan straatkant) en kregen deze ook. Lekkere lunch.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Mooie grote schone kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 1 stop contact in de kamer Het bad was heerlijk, maar de douch kop kon niet opgehangen worden Verder was het een heerlijk verblijf

    Mooie grote schone kamers! Persoons was super vriendelijk De zwembaden waren prachtig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    Wat een uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Valley Bruidsarrangement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes/kamers zijn aan wat onderhoud toe! Verf bladert af en geeft daardoor wat minder fraaie uitstraling. Tevens viel de afstand tot het centrum wat tegen en max.4x p.d. vertrekt er een busje naar het centrum. Anders dien je zelf een taxi te bestellen want lopen is echt te ver zeker met de slechte bestrating/stoep.

    De trapsgewijze ligging met een geweldig uitzicht over de jungle is echt super!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    Uitzicht super, kamer sober
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vallei - Enkel een Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is heel simpel.

    Uitzicht op vallei vanuit het zwembad is schitterend. Valleikamer is sober en kleiner dan de goedkopere tuinkamer die onze vrienden hadden. Ontbijt en restaurant gewoon ok. Voor de valleikamer die wij hadden moet je een steile trap op en af (niet geschikt voor ouderen of invaliden dus).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vallei - Enkel een Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was oud en gedateerd. De badkamer vond ik zelfs een beetje vies. Onze kamer zat vol insecten en hagediseen die de vrije loop kregen omdat er grote kieren onder de deuren zitten en ze ook via het plafond naar binnen komen. De eerste avond zat de badkamer ook vol mieren. We hebben toen de receptie gebeld en die zouden íemand langs sturen. Die kwamen enkel de mieren opvegen en dat was het. Geen klamboe aanwezig terwijl het hotel zich aan een vallei bevindt en er overduidelijk heel veel insecten zijn. Prijs kwaliteit is totaal niet in verhouding want je krijgt geen waar voor je geld.

    Het enige mooie aan het hotel is het zwembad met prachtig uitzicht en het vallei. Dr shuttle naar de stad is echt een pluspunt want het te ver om te lopen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,2
    Mooie zwembaden met prachtig uitzicht op de groene omgeving rond Ubud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is ouderwets (buffet) en goede koffie ontbreekt. De badkamers zijn groot en schoon, maar zijn absoluut niet mooi.

    De foto's van de zwembaden spreken voor zich, die zijn absoluut prachtig met mooi uitzicht op de groene jungle. Daarnaast zijn de bedden gigantisch, daar pas je gemakkelijk met zijn vijven in.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    Mooie zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel en steile trappen tot de kamer

    Mooie infinityzwembaden ! maar ... de ene "fotosessie" na de andere voor het perfecte "instagramplaatje". Soms werd er zelfs aan andere gasten gevraagd om even uit het zwembad te gaan zodat de perfecte foto kon worden gemaakt . Eenmalig is dit leuk en om mee te lachen , maar niet als je dit 4 of 5 keer gevraagd wordt. Dus kans dat je effectief kon of mocht zwemmen was gedurende ons verblijf zeer klein, maar dat kan aan onze medegasten gelegen hebben ☺

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Zeer mooie omgeving in prachtige natuur doch spijtig van de badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Valley Bruidsarrangement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, matige waterstraal en temperatuur stromend water was niet constant warm. Te weinig licht in badkamer en te kleine wastafel. Wc spoelde ook maar matig door.

    Het zwembad met fantastisch uitzicht, waarschijnlijk mooiste uiteicht dat we ooit gehad hebbeb. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De shuttle service naar het centrum was heel handig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    4,6
    Nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat een verouderd resort is dit. Er zaten veel beesten op de kamer en we hadden geen klamboe. Stukken tegels uit het bad en ruiten die gewoon waren gescheurd. Een grot balkon, maar geen eens een stoel of een tafel. 1 van de resorts waar we van te voren het meeste van hadden verwacht, maar die echt heel erg tegenviel. Wij zouden hier zeker niet teruggaan. Voor de prijs die je betaald kan je echt in een veel mooier hotel/resort verblijven.

    De zwembaden zijn erg mooi, maar dat is dan ook echt het enige.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Perfecte locatie om in bali te verblijven
    • Groep
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was super slechte verlichting in de badkamer fatsoenlijk schminken was geen optie 😄

    Toplocatie mooiste uitzicht ooit. Supervriendelijke mensen die er werken, bij ontvangst een welkomstdrankje en verfrissingsdoekje. Super lekker eten in het restaurant!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,6
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Valley Bruidsarrangement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is te ver om te lopen naar het centrum van Ubud, maar het gratis shuttlebusje of een taxi lost dat op.

    Mooi hotel, niet te groot, met een prachtig zwembad met uitzicht over de vallei/ jungle. De kamer was zeer ruim.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuin - Enkel een Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooiste hotel waar ik ooit gezeten heb voor deze prijs. Geweldig uitzicht en prachtige zwembaden en kamers. Superlief personeel die je overal mee helpen en altijd vriendelijk zijn. Hadden 2 nachten geboekt maar uiteindelijk langer gebleven. Goed ontbijt en afwisselend. Ook voor lunch en diner kun je er prima terecht. Ongeveer halfuurtje lopen naar het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,8
    Een plaatje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De zwembaden zijn prachtig! Vooral die tegen de jungle aan. Een plaatje om met zonsopgang te zitten. Personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers schoon, groot en netjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,2
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer vond ik een beetje kaal en de prijzen van spa+restaurant waren aan de hoge kant

    Snelle online service bij vragen voor vertrekt, resort ligt in een Prachtige omgeving, diverse zwembaden+zitjes waardoor je niet met zijn alle op 1 zichtlijn zit maar diverse gebiedjes zijn, warm welkom, goede schoonmaak, shuttle service was fijn en de WiFi was goed qua bereik.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,9
    Prachtig zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuin - Enkel een Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was minder dan verwacht, deze was heel eenvoudig maar alles werkte naar behoren. Ontbijt was goed maar keuze was beperkt. Prijs van ontbijt was erg duur (100.000 idr) ten opzichte van ander eten op Bali.

    Personeel is aardig en behulpzaam. Prachtig zwembad en heerlijk uitzicht. Mooi onderhouden tuin. Vier keer per dag gratis shuttle bus naar en van Ubud, ideaal!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,1
    Prima voor een nachtje...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Lumbung Familie
    • Verbleef 1 nacht

    te harde muziek in restaurant in de jungle is geen goed combinatie. Beetje worn out allemaal. Kan wel een opknapbeurt gebruiken en daar zijn ze ook mee bezig heb ik de indruk. Er wordt overal (bijna onzichtbaar) gewerkt.

    Ligging, uitzicht, sfeer algemeen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    4,6
    Niet comfortabel en ouderwets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Huisjes en badkamers zijn verre van comfortabel. Ontbijt is slecht en algemeen is het resort van laag niveau. De foto's zijn veel mooier dan de realiteit.

    Zwembaden waren mooi aangelegd. Plekje is mooi.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    10
    Vriendelijk personeel en heerlijk zwembad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behoorlijke trappen die je op moet lopen indien je in de kamers bij de vallei verblijft.

    Vriendelijk personeel en heerlijk zwembad! Locatie ook goed. We hadden scooters gehuurd, dit Is een ideale afstand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,7
    Leuk voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wat ver van centrum. Niet te lopen dus je moet een taxi pakken of gebruik maken van de shuttle bus (niet meest gunstige tijden...)

    Uitzicht op de vallei is prachtig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Beji Ubud
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Lumbung Familie
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige dingen waren waren oud en aan renovatie toe.

    Prachtige locatie met 5 prachtige zwembaden. Uitzicht was super mooi ! Huisje waren netjes en comfortabel. Wel waren sommige dingen aan renovatie toe. Het ontbijt was prima maar niet super. Sfeer was relaxed en personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Het zwembad was toch wel echt onovertroffen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer heeft iest gedateerds en het was niet echt super schoon te noemen

    Het zwembad was toch wel echt onovertroffen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Zulke lieve mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken. We zouden hier zo weer heen gaan.

    Zulke lieve mensen! Zacht bed en prachtige zwembaden. Heerlijk ontbijt elke ochtend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    Beji Ubud - Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is eenzijdig

    Heel mooi hotel met prachtige zwembaden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Relaxen met uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Lumbung Familie
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig ligbedden aan de zwembaden

    Mooie zwembaden, rustig gelegen resort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Adembenemend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk in de douche

    Het uitzicht en de zwembaden zijn adembenemend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige badkamer

    Prachtig uitzicht, fijn zwembad, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Mooie en rustige hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was oudbollig.

    Vriendelijk personeel. Prachtige zwembad met mooi uitzicht op op bergen en ravijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Het zwembad was adembenemend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was adembenemend!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    Sereen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tuin - Enkel een Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Mooie kamers, goed uitzicht, heerlijke rust!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    10
    De uitzichten in de jungle zijn echt super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer traditionele gerechten zou het helemaal afmaken!!

    De uitzichten in de jungle zijn echt super!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,9
    Prachtig resort, goeie service en een geweldig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vallei Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging beetje ver van t centrum, gratis shuttle had wat vaker mogen rijden.

    Prachtig zwembad met geweldig uitzicht!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,6
    Het resort had mooie zwembaden, vooral het zwembad met het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen.

    Het resort had mooie zwembaden, vooral het zwembad met het uitzicht. Daarnaast was alles heel schoon en was er een heel goed ontbijt. Met onbeperkt buffet.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,9
    Prachtig zwembaden aan een nog mooiere vallei / oerwoud...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond het erg vervelend dat we 3 van de 5 ochtenden rond 9.00 werden wakker gebeld om te vragen of we kwamen ontbijten: terwijl dit ontbijt pas om 10.00 afgelopen was. In mijn ogen een onnodig telefoontje. Best enge trappen die flink hoog en stijl waren. Maar was met een beetje opletten goed te doen.

    Prachtig zwembaden aan een nog mooiere vallei / oerwoud / rivier. Super aardig personeel. Fijne gratis shuttle richting het centrum.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,7
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer heeft weinig comfort, hard bed, douche soms geen warm water, al met al sobere kamer. Veel muggen hoewel ze daar niet veel tegen kunnen doen. Ontbijt magere keuze.

    Locatie is top. Zwembad prachtig. Je moet hier echt heen gaan voor de omgeving niet voor de kamers.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    5,0
    Het resort is gelegen aan een prachtig groen dal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had een klacht over geluidsoverlast van onze buren tot 4 uur 's nachts, door o.a. geschreeuw en gelach. Het personeel vertelde mij hierop dat dit ook hun gasten zijn en dat ze daarom niet zoveel konden doen. Ik vond dit erg kwalijk maar de receptie leek mij niet serieus te nemen. Verder stonden de tuinmannem overdag rustig in de bosjes te plassen, iets wat echt niet kan.

    Het resort is gelegen aan een prachtig groen dal. Een van de zwembaden geeft zo een geweldig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    7,9
    Het resort is prachtig aangelegd met vele mooie zwembaden en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het resort is ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Zoveel trappen. Wij konden het verkeer goed horen. Vlakbij de doorgaande weg, dat was wel jammer want de omgeving is prachtig.

    Het resort is prachtig aangelegd met vele mooie zwembaden en de natuur. Wij hadden een ruime villa met zijn drietjes. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Onze chauffeur was een hele aardige man en heeft ons overal naar toe gereden.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    5,8
    Het uitzicht is supermooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is erg jong en spreekt erg slecht Engels. De kamer werd herhaaldelijk slordig schoon gemaakt en er was een mierenplaag op het balkon. De kamer was verouderd en het mooie uitzicht was door de ongemakkelijke balkonstoeltjes net wat minder mooi. Ontbijt was beperkt en de wifi erg wisselvallig.

    Het uitzicht is supermooi. Het is een rustige locatie net buiten het drukke centrum. De zwembaden zijn erg mooi en rustig.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    Prachtige infinity Pools
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi op de kamer was erg traag maar we maakten er ook weinig gebruik van. In de receptie is het wel oke

    Prachtige infinity Pools Heerlijk rustig gelegen buiten ubud centrum maar met taxi in 5 minuten daar. We hebben het ook een paar keer gelopen, ongeveer 25 minuten Onze valley room had n heerlijk balkon

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Heerlijk eten in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Meer geluidsoverlast van de weg 's nachts dan we hadden verwacht. Douche prima, maar geen mogelijkheid de douchekop op te hangen.

    Heerlijk eten in het restaurant. Ontzettend aardig personeel. Wij zouden hier zeker weer terugkomen.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    De manier waarop de staf omging met onze 'klacht'.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De bovenverdieping van de Lumbung family is van dun hout gemaakt, en onze Lumbug stond erg dicht bij de drukke straat en de bewakers. Hierdoor was het 's nachts lastig slapen. We waren niet de enigen die hierover klaagden.

    De manier waarop de staf omging met onze 'klacht'. We werden de dag erna in een ander (mooier) en rustiger Huisje onder gebracht.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op basis van andere beoordelingen en plaatjes waren de verwachtingen hoger. Leek erop dat het resort heel mooi is geweest, maar de beste tijd heeft gehad. Onderhoud en schoonmaak konden beter. Verder dachten we dat er in het hotel kook/yoga workshops werden georganiseerd, maar dit was tijdens ons verblijf niet het geval (hebben dit buiten het hotel geboekt). Afstand tot het centrum van Ubud is verder dan loopafstand.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    Heerlijk luxe resort met diverse zwembaden en prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks.

    Heerlijk luxe resort met diverse zwembaden en prima restaurant. Met het pendelbusje kan je op bepaalde tijdstippen gratis naar het centrum, nog geen 10 min. van het resort. Buiten deze tijden zijn er kosten verbonden. Je kan ook een scooter huren, een paar min. van het resort bij een plaatselijk winkeltje.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Heel mooi aangelegd , keurige kamer en erg vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer is gedateerd . Douchen in een bad waar je ongemakkelijk in staat .

    Heel mooi aangelegd , keurige kamer en erg vriendelijk personeel .

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    7,5
    De familiebungalow die we geboekt hadden was er niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De familiebungalow die we geboekt hadden was er niet meer.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,9
    Ligging met uitzicht op de "vallei"
    • Vakantiereis
    • Groep

    Meer ligbedden bij de zwembaden

    Ligging met uitzicht op de "vallei"

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    10
    De locatie, het uitzicht, de service, het comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hier viel ons niets tegen

    De locatie, het uitzicht, de service, het comfort.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    9,6
    Rust, mooie zwembaden, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drukke Russische kinderen

    Rust, mooie zwembaden, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Mooie zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie zwembaden.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,2
    Heerlijk relaxt resort met mooie tuinen en zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderde badkamer en niet altijd even schoon.

    Heerlijk relaxt resort met mooie tuinen en zwembaden. Eten en drinken was heerlijk, inclusief ontbijt.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    De relaxte sfeer en bereidwilligheid om je de hot-spots te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De relaxte sfeer en bereidwilligheid om je de hot-spots te vertellen en hierover te informeren vwb beste reismogelijkheid, kosten etc.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,1
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene, de kamer werd slecht onderhouden

    Het uitzicht

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,3
    Ligging van het zwembad met uitzicht over de jungle
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was eenvoudig

    Ligging van het zwembad met uitzicht over de jungle

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    8,8
    Ligging, tuin en zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorigheid t.o.v. de buren

    Ligging, tuin en zwembaden

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    9,6
    Mooie omgeving,supervriendelijk personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn iets te gehorig als je luidruchtige buren hebt.

    Mooie omgeving,supervriendelijk personeel !

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,8
    Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    9,6
    Het uitzicht vanuit het zwembad was schitterend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Het uitzicht vanuit het zwembad was schitterend! De prijs en de kwaliteit van het eten en drinken was zeer goed.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Beji Ubud Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: