Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Bali Benoa 5-sterren

Jalan Pratama, Tanjung Benoa, 80363 Nusa Dua, Indonesië

#29 van de 69 hotels in Nusa Dua

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 595 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Goeie service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft 2 gedeeltes. Mocht je in het ene gedeelte verblijven, dan loop je smorgens terug na de hoofdstraat voor t ontbijt. Wennen!

    Gelegen midden in het centrum. Net hotel, met uitgebreid buffet. Zwembad zeer fijn. Loopafstand kan je alles doen. Restaurantjes en leuke bars waar je je goed kan vermaken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    geweldig!
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers kunnen iets beter onderhouden: piepende douche deur, toiletspoelsysteem bleef hangen.

    Ontbijt was geweldig, kamers aan zijde hoofdgebouw ook geweldig. Strand minder en erg veel toeristische attracties, banaan achter speedboot, parasailing enz enz

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Strandhuisje
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ontvangst, het personeel, de prachtige tuinen, alles was geweldig! Het was onze 3de keer in Novotel Benoa en we kregen een mooie upgrade, waardoor onze laatste paar dagen op Bali absoluut geweldig waren. Heel vriendelijk personeel, het kon niet op. We hopen hier weer terug te komen een volgende keer!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Geweldig !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tropical Terrace Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Misschien duidelijker aangeven dat een deel van het hotel aan de overkant van zeer drukke weg ligt. Er is wel altijd begeleiding bij oversteken

    De gehele locatie en opzet van het hotel, schitterend in Balinese stijl. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Schitterende zwembaden. Mooie kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Prijs/kwaliteit verhouding een dikke 10.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets. Wij kregen een update van kamer naar de zeezijde. zijn niet aan de andere zijde van het hotel geweest. Kan dit dus ook niet beoordelen. Eten en drinken is relatief duur vergeleken met de prijs die je voor de accommodatie betaalt.

    Sfeer van Hotel is prettig. Zwembad ligt perfect aan het strand. Genoeg bedjes. Ontbijt goed verzorgd, ook prettig zitten en snelle opruim service. Manager van hotel kwam nog een praatje maken of alles naar wens was, heel attent allemaal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Wij komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan de Zwembadzijde met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige service. Ze kwamen ons van het vliegveld afhalen. Omdat wij vaker geweest waren stond er als verrassing een fles wijn wat fruit en hapjes op de kamer. Mooi grote sfeervolle kamer. Perfect onrbijt. Het hotel heeft een mooie ligging aan het strand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    10
    Prachtig resort met natuurlijke kleuren en materialen, veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prachtig resort met natuurlijke kleuren en materialen, veel groen, zeer vriendelijk personeel en heerlijke zwembaden. Het ontbijt is uitgebreid en voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Wie wil er nou geen koekjes bakken aan het zwembad?

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    6,0
    Niet prettig ervaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan de Zwembadzijde met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lawaai van de afzuiging op de badkamer, deken tussen de lakens op bed ipv dekbed. Achterstallig onderhoud zoals het boventerras kon je niet betreden enz. Het is geen 4-sterren waard. Wij zijn ook in 3-sterrenhotels geweest en daar was het veel beter dan hier. In andere 4-sterren hotels is het allemaal veel beter is onze ervaring.

    Het strand achter het hotel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    De luxe kamer.

    Luxe kamer was slecht onderhouden. Echter na klachten en kleine meerprijs kregen we een tropical terras huisje. Deze lag vlak bij het strand en restaurant en was uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    9,6
    Fantastisch hotel voor gezinnen, er is een grote speelruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch hotel voor gezinnen, er is een grote speelruimte voor kinderen van alle leeftijden en op het strand staan ook speeltjes. Heerlijke zwembaden en dat alles in een hele natuurlijke ongeving. Top!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    5,4
    Prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan de Zwembadzijde met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand,veel watersport activiteiten, geen rust Kamer is niet in verhouding bij prijs en kwaliteit. Bed was zo hard, veren kwamen er doorheen Douche was kapot, aangegeven direct opgelost

    Ontbijt geserveerd in kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Prachtige kamer aan de oceaanzijde met een priveterras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tropical Terrace Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgezien van het feit dat het hotel aan zee ligt, is de omgeving verder weinig bijzonder. Het is een strook met grote hotels. Prima om een paar dagen bij te komen van de vliegreis of rondreis op baLi.

    Prachtige kamer aan de oceaanzijde met een priveterras.(Er zijn ook kamers aan de landzijde;gedeelte waarvoor je een weg moet oversteken. De kamers heb ik niet van binnen gezien maar dit gedeelte van het complex ziet er minder mooi uit. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Eten in restaurants is ook goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    6,7
    Goed uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco was stuk en het toilet liep over De compensatie was 50% korting op de drankjes van de avond ervoor, totaal eur 7.50 Het was onze 1e nacht na een lange vlucht, we konden niet slapen van de warmte en uiteindelijk was het toilet niet bruikbaar. Meer compensatie/korting was op zijn plaats geweest

    Goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Heerlijk mooi resort perfect voor gezinnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tropical Terrace Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure extra faciliteiten (verhuur scooter ect) Te veel bananenboten.

    Prachtig resort met heerlijk ontbijt! Perfect voor gezinnen met kinderen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    9,2
    Mooi en geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken

    De kamer was goed en mooi en het eten was ook geweldig,

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,0
    Beneden kamer stonk naar een grond lucht, na 1 nacht nieuwe...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Beneden kamer stonk naar een grond lucht, na 1 nacht nieuwe kamer 1e verdieping gevraagd en gekregen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Mooi verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt. Prachtige rustige ligging. Mooie grote kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,1
    Kamer prima en het ontbijt was uitgebreid en zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto impliceren dat het hotel een eigen strand heeft. Dit klopt niet. Het is een opgespoten terras en rotsen in de zee. Je kunt er niet in de zee zwemmen. Geen strand hotel dus.

    Kamer prima en het ontbijt was uitgebreid en zeer goed.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,5
    De kamers waren leuk en goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig strand. Opgang zee met trap. Schteeuwende kinderen in zwembad was jammer.

    De kamers waren leuk en goed. Zwembad heerlijk. Sportfaciliteiten prima.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,2
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een superior kamer. Deze lag aan de andere kant van de straat. Niet erg voor ons, want daar was ook nog een zwembad en er was een verkeersbegeleider die hielp oversteken. Alleen waren deze kamers flink veroudert. Op de eerste dag werden we in een hok gezet, vies en oud. Na klagen een andere kamer gekregen waar douche het niet deed. Daarna andere kamer gekregen die beter was. Op dit moment renovatie, dus veel geluid aan deze kant van het hotel. Als je het geld hebt, boek een upgrade. We hebben deze kamers gezien en zijn prachtig! En wifi kan maar op twee apparaten, ouderwets en voldoet niet aan novotel standaard! Te duur voor wat het is. Nusa dua vonden wij helemaal niks met alleen maar resorts en niks balinees..

    Erg vriendelijk personeel. De bar aan het strand is geweldig, met heerlijke cocktails tijdens happy hour. Een echt vakantiegevoel. Wij kwamen hier tijdens onze rondreis om even lekker te niksen. Dat is ook wat je hier moet doen. Genoeg strandbedjes, mooie zwembaden en prachtige tuin. Af en toe indonesische live muziek, erg leuk. De massages en facials zijn ook erg lekker.restaurants super lekker, ontbijt heeft alles en vers!!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,6
    - De kidsclub is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Tanjung Benoa is niet het idyllische Bali wat je je erbij voorstelt. Ik zou mensen aanraden om hier je Bali-vakantie te beginnen en/of te eindigen en tussendoor op verschillende plekken over het eiland te logeren.

    - De kidsclub is geweldig! De kinderen hadden daar veel plezier en wij hadden af en toe wat tijd voor onszelf. Echt vakantie! - Er is veel en echt goed en uitermate vriendelijk personeel. Iedereen doet zijn best om het je naar de zin te maken! - De bouwstijl is prachtig! En alles perfect verzorgd en onderhouden. - Geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,2
    Het hotel is met veel smaak gebouwd en ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het hotel is met veel smaak gebouwd en ingericht. Ook de tuin is prachtig aangelegd en wordt goed onderhouden. Kamers mooi en schoon. Het personeel is fantastisch!

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    8,8
    Royale keuze bij het ontbijt, mooie zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Royale keuze bij het ontbijt, mooie zwembaden. Mooie kamer

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    10
    Hele mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele mooie kamer! Net hotel en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,8
    Direct aan het strand, goede bedjes, erg goed eten en hele...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bungalow was een beetje ouderwets.

    Direct aan het strand, goede bedjes, erg goed eten en hele leuke shows elke avond!

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,8
    Faciliteiten zijn top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zijn wat verouderd, maar nog in prima staat. Westerse prijzen voor het restaurant.

    Faciliteiten zijn top. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,8
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie, strand en WiFi (2 devices)

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,8
    ontbijt, service, kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    sfeer

    ontbijt, service, kamers

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: