Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Indonesië
  3. Hotelbeoordelingen: Bali
  4. Hotelbeoordelingen Kuta
  5. Beoordelingen van Celebbest Kuta Hostel

Beoordelingen over Celebbest Kuta Hostel 3-sterren

Jl. Poppies 1, Gang Bedugul No.11,, 80361 Kuta, Indonesië

#35 van de 249 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 709 beoordelingen over dit hostel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 16

  • Beoordeeld op: 12 januari 2019

    9,2
    beste tijd in kuta ever
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer zag er wat minder uit, maar in principe slaap je er alleen maar haha badkamer zag er ook niet echt aantrekkelijk uit

    Locatie was super! Je kan rollen naar de skygarden. Geweldige mensen ontmoet in dit hostel Personeel heel aardig, ze willen je overal bij helpen en ze noemen je bij naam!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Beste hostel in Kuta
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te weinig stopcontacten

    Geweldig personeel! Het is schoon, douche is prima! Alleen de airco was kapot dus het was erg koud, maar daardoor kregen we extra dekens!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn badkamer was verouderd en lang niet meer zo proper. Het heeft er ook 2 dagen super hard gestonken !

    Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Mijn kamer was ruim en het zwembad was heel tof om aan te liggen. Je krijgt zowaar de hele dag gratis koffie, thee en pannenkoeken! Fantastisch toch! Verder is het een sociale hostel, iedereen praat met iedereen en er wordt ook af en toe iets georganiseerd, zoals een gratis diner met alle gasten. Super tof !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    Geen 8,6 waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het comfort was beneden de maat. Er sliepen 5 mensen op een kamer van +/- 11 m2, de bedden kraakten bij iedere beweging die je maakte en de matrassen waren zo hard als steen. Je had totaal geen plek voor je backpack waardoor dat je amper nog kon lopen door de kamer. Verder was het onderhoud van de bedden (kapotte railing bij bovenste bed) en ook lampjes die aan de muur hingen met open kabels, maar het niet meer deden, achterstallig.

    Het was fijn dat er een zwembad aanwezig was. Het douchewater was een prima temperatuur. De ligging was top! Verder was het aanbod qua uitstapjes (én free seafood dinner) heel uitgebreid! Één van de jongens van de receptie verdient wel onze complimenten, hij was top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Het zwrmbad en de leuke mensen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren hard, maar toen ik dat aangaf dat het een probleem was. Gaven ze me een andere kamer met betere matrassen.

    Het zwrmbad en de leuke mensen. Je hebt super snel contact met anderen. Dat is heel fijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    2 persoonskamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was koud en de badkamer stonk.

    Locatie goed! Dichtbij uitgaan en strand maar geen last van geluid. Bed was ook goed! Gezellig plekjen rondom zwembad en aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    10
    Perfecte prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco in de kamer werkte amper

    Super vriendelijk personeel Op kruipafstand van skygarden/centrum Pannekoeken inbegrepen(24 uur per dag) Sociaal hostel, je kent iedereen binnen een paar uur

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    Staff was super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staff was super vriendelijk. Zijn met staff en andere gasten uitgegaan. Hostel was bezig met verandering management, oude eigenaar hadden weinig onderhoud gepleegd. Dus gaat beter worden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2019

    8,8
    Ligging perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer een beetje somber en niet super hygiënisch

    Ligging perfect

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 11 december 2018

    9,6
    Heerlijk gegeten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Vrouwenslaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was 's nachts erg koud in de slaapkamer. Airco.....brrrrr

    Heerlijk gegeten. Er werd 1 avond gekookt voor alle gasten. Zeldzaam lekker

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    8,8
    De sfeer de keuken het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer voor jonge mensen.

    De sfeer de keuken het personeel

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2018

    7,9
    Locatie en behulpzaamheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haast geen water uit de kraan

    Locatie en behulpzaamheid

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schone kamer, warme douche. Gezellig hostel. Je mag gratis pannenkoeken bakken de hele dag :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Personeel super attent en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nixs

    Personeel super attent en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Fijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer was goed. Leuke zitjes in de binnentuin aan het zwembad. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtig

    Personeel

    Verbleven in juli 2018

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 16

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Celebbest Kuta Hostel