Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ciputra Jakarta 4-sterren

Jl. Letnan Jenderal S. Parman, Grogol, 11470 Jakarta, Indonesië

#89 van de 401 hotels in Jakarta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1503 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,9
    Het ontbijt was super, grote ontvangst in de lobby, en deze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is wat veroudert.

    Het ontbijt was super, grote ontvangst in de lobby, en deze lobby sluit aan de op een groot winkelcentrum waar je je gemakkelijk een paar uur kan vermaken(geen a merk winkels)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,8
    Onze verblijf op deze hotel : 5 maart t/m 6 maart en 17 maart t/m 18 maart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was kortsleting van Sauna op 7de verdieping op 17 maart 2018. Wij hadden een kamer op 8de verdieping. Wij gingen buiten hotel toen korsleting gebeurd waren. En toen wij terug kwamen, veel hotel gasten waren bij het lobby. Niemand verteld aan ons wat was gebeurd, en vertelde van een medewerker dat lift moest nieuw gestart worden.wij dachten dat het meer computer problemen was. Na 20 minuten konden lift weer gebruiken. Dus wij kwamen terug naar ons kamer, op 8de verdieping vol met rook en ik begon ook een beetje lastig met mijn ogen. Belde mijn man naar service balie en vroeg aan het informatie wat was gebeurd . Twee keer gebeld en kreeg dezelfde antwoord dat het niet gevaarlijk was. Wij liepen naar buiten van onze kamer en het rook werd dikker en wij hebben een beslissing gemaakt dat wij gaat naar beneden en zoek informatie. Wij waren terug naar service balie via een trap met een medewerker als ons begeleider. Ik zag nog meer gasten bij het lobby en ook een paar kinderen (baby) en ouder mensen. Wij gingen naar service balie, was zo druk daar. Eindelijk kregen wij andere kamer op 17de verdieping, en een betere kamer. Maar ik denk het niet over ons zelf. Ik vond (mijn mening) dat jammer GEEN JUIST INFORMATIE over wat precies gebeurd, GEEN AANDACHT voor kinderen en baby terwijl op dat moment bijna om 12:00 uur ‘s avond. Zeg ze NIET GEVAARLIJK maar ik ben een volwassen en ik voel me niet fijn voor mijn ogen en zeker ook niet goed voor onze long. Ik hoorde achteraf dat kwam ook bedrijfsleider naar onze reisbureau om uit te leggen ( ik stuurde gelijkt klacht via e-mail naar hotel op dat moment toen stonden wij bij service balie ). Maar mijn bedoeling ze begrijp het niet. Geef juist informatie, geef special aandacht (service) voor kinderen en ouderen. Wij kregen mooi service van hun omdat wij kritisch zijn. Maar het geldig voor ieder gasten van het hotel, vind ik.

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Medewerkers zijn aardig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Goed hotel in het centrum van Jakarta gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde badkamer wastafel liep niet door en lekte. Weinig bedden bij het zwembad

    Centrale ligging boven mooi winkel centrum.Zeer goed en uitgebreid ontbijt en ruime kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Wordt behandeld als een VIP ongeacht in wat voor soort kamer je verblijft.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is vrij prijzig dus ik zou hier voornamelijk verblijven als je net aangekomen bent of voordat je weer vertrek om nog even lekker verwent te worden.

    Ontbijt, personeel en kamer waren helemaal top! De eerste ochtend werd ik vroeg wakker omdat het regende in mijn badkamer, het bleek dat er een leiding was gesprongen op de verdieping boven mij. Personeel heeft gezorgd dat alles weer klaar was toen ik terug kwam en kreeg ook een fruitmand vanwege het ongemak.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Prima kamer en heerlijk ontbijt!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Ontbijt is echt heerlijk en zeer uitgebreid. Het klopt dat de kamers iets ouder zijn maar het is er hartstikke schoon! Bedden zijn goed. Prima prijs-kwaliteit verhouding!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Niet aangenaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn sterk veroudert en zeker de badkamers zijn aan renovatie toe, ze zijn niet schoon, geen ventilatie .... Ik heb daarom om een andere niet rokers kamer gevraagd, maar ook hier herzelfde en ook nog een rokers kamer.....met bordje " no smoking" ... Wifi is zeer traag en

    Uitgebreid onbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Aansluitend naar mega mall.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Uitmuntend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijten was uitstekend en de kamers goed. Behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Een relaxed tussenstop naar andere bestemmingen in west Java
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zelfde als 16 jr terug outdated

    Vriendelijk/behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,5
    Valtegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Versleten interieur

    Een oude hotel moet aan het renovatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Wi-Fi is iedere keer weg vallen
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Wi-Fi is iedere keer weg vallen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,1
    Service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en kamers niet interessant

    Service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    het ontbijt ruime keuze en gevarieerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt ruime keuze en gevarieerd. Kamer netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    ons verblijf was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    de badkamer er was geen aparte douche en op onze leeftijd is dat een lastig.

    het ontbijt was fantastisch, zowel europees als indonesisch.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Schone kamers en lekkere bedfen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werkzaamheden, wij moesten om 4 uur op en er werd tot 23.00 geboord en gezaagd..

    Schone kamers en lekkere bedfen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    drukke maar leuke locatie , mall naast hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mall naast t hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    10
    Super verblijf in een mooi en fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gehele verblijf was een genot om te mogen meemaken. Een zeer uitgebreid ontbijt buffet met zoveel verschillende keuzes. Super gewoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Toppie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Erg aardig personeel, super mooie en grote kamer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    Erg Vriendelijk personeel, hotel bevind zich in een mall.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg Vriendelijk personeel, hotel bevind zich in een mall. Zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,9
    het ontbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers/badkamers

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Dicht bij allerlei shoppingmalls.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airportshuttle was wel erg duur (Rp 385.000)

    Dicht bij allerlei shoppingmalls. Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Fantastisch ontbijt, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers mogen schoner en een update krijgen

    Fantastisch ontbijt, goede locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Ontbijt is uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt is uitgebreid. Zelf slow juicer is aanwezig. Aardig manager die iedereen komt begroeten tijdens ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,1
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiëne

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    Locatie en het zeer vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De executive floor is de moeite van het extra geld niet echt meer waard. Groot deel van de dag verlaten (dus hoe kom je aan je gratis drankjes?) en weinig keuze qua snacks.

    Locatie en het zeer vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    6,7
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer kil, soms erg brr, ook AC helemaal uit. Waar zitten we dan

    Ontbijt goed

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,2
    Efficiente service, schoon, dichtbij vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    Efficiente service, schoon, dichtbij vliegveld

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: