Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HARRIS Hotel & Residences Riverview - Kuta 4-sterren

Raya Kuta Street No. 62, 80361 Kuta, Indonesië

#114 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 347 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, ruime kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • HARRIS Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, zaten gaten in het beton, hierdoor voelde ik mij tijdens de aardbevingen niet veilig, hoorde het kraken, daarna lag afgebladderd beton op de trap.

    Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, ruime kamer voor ons gezin, mooie zwembaden, goed personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Ruime vier persoons kamer, van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • HARRIS Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was net iets te ver lopen naar het centrum van Kuta met jonge kinderen. Geen gezellige eetgelegenheid in de buurt.

    Ruime vier persoons kamer, van alle gemakken voorzien

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • HARRIS Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De handdoeken waren nat bij aankomst maar ‘s ochtend wel droge gekregen. Helaas slecht beeld van de TV. Niet echt 4 sterren maar een prima hotel voor 2 nachten.

    Goede bedden Fijn zwembad De Shuttle bus Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    Leuk familie hotel en aardig personeel echter zou ik als we terug gaan niet hier verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • HARRIS Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het sanitair was best oud. Hier en daar scheuren in de vloer en muur. Qua hygiene was het schoon voor het oog maar niet zoals we gewend zijn als in Nederland. Eten in het hotel hebben we niet gedaan, voor een veel goedkopere prijs kan je om de hoek veel meer krijgen en een uitgebreider assortiment. De locatie was ook niet echt top met kleine kinderen, je moet echt een auto hebben om je te kunnen verplaatsen. Met kleine kinderen is het fijner om in een rustige omgeving te verblijven, Ubud is uitstekend. Kuta is meer voor jongeren zonder gezin.

    Onze familyroom was precies tegenover het hotel. De kids hebben daar de meeste tijd van ons verblijf gespendeerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,2
    Schone en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • HARRIS Residence met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel bevind zich aan een erg drukke weg. Hier merk je in het hotel overigens zelf niks van.

    Schone en ruime kamers. Het personeel is erg vriendelijk en service gericht. Elke dag worden de kamers netjes schoon gemaakt. Supermarkten in de buurt en vele leuke eetgelegenheden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,2
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • HARRIS Familiekamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gootsteen putje van keukentje rook heel erg / kraan van keuken was gammel / koelkast lekt / jammer van de glazen salontafel (niet handig en veilig voor kleine kinderen) / latte machiatto hoort in een groot glas en niet in een pink glaasje 😉

    Lokatie / Bedden / Personeel erg behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    6,7
    Harris Hotel Riverview is niet meer wat het is geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Zomerarrangement in Harris Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongedierte in de wc. Kleine zwarte wormen. Bij melding wordt het wel opgelost maar het had niet gehoeven als men beter had schoongemaakt bij inchecken. De sleutel van de deur deed het niet en na 3x op en neer receptie kreeg ik een nieuwe pasje terwijl ik de pasje gescheiden van mijn telefoon hield elke keer. De interieur is zwaar verouderd of kapot. De bankstel is versleten en met scheuren. In de wc de muren waren aan het bladeren. In de woonkamer de muren en plafond vies met zwarte vegen of waterschade.De airco in de woonkamer lekte en je moest oppassen dat je niet uitgleed. Voor een residence kamer betaal je wat meer voor extra comfort die ik niet heb gekregen wat ik heel jammer vind.

    Onbijt is heel redelijk en tijdig bijgevuld. Elke dag wordt de kamer goed schoongemaakt en elke dag schone linnen en handdoeken. Personeel heel attent en service gericht. Dat is wat ik ook van Harris Hotels gewend bent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    Gemiddeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Harris Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel schimmel en lekkage plekken rond de airco. Veel schimmel in de badkamer.

    Goede zwembaden en goed fitness gedeelte

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • HARRIS Residence met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    menukaart

    zwembad en kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,1
    Zeer vriendelijke en jonge staff.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer had ik beter verwacht. In het verleden had ik een mooiere kamer ,maar misschien i.v.m. booking via booking .com

    Zeer vriendelijke en jonge staff.!

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,5
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Grote kamer Mooie zwembaden

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel Mooie familiekamer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: