Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Inna Kuta 4-sterren

Jl. Pantai Kuta No. 1, 80361 Kuta, Indonesië

#68 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2644 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    Hele goede hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S’avonds is er geen entertainment in het hotel. Geen muziek of bar. Op zich niet een grote ramp maar soms is het fijn om lekker in het hotel te hangen als je een luie dag hebt.. Dit heeft niks met het hotel te maken maar wel een mededeling: Gasten in het hotel zijn echt asociaal. S’morgens om 8 uur gooien ze hun handdoek op de lig stoelen aan het zwembad en laten ze zelfs liggen als ze weg gaan, zo dat niemand er verder op kan liggen. Dat zulke mensen bestaan: Belachelijk! Wij hebben 4 dagen lang niet aan het zwembad kunnen liggen door zulke mensen.

    Locatie is perfect. Midden in het levendige Kuta en dichtbij alle bezienswaardigheden. Alles op loopafstand. Hotel is echt geweldig! Heel groot, hygiënisch, vriendelijk personeel, genoeg activiteiten en de bar in elke zwembad is super! Lekker een Bintang drinken in het zwembad! Helemaal geen geluidsoverlast, heerlijk rustig! De kamers aan het zwembad waren de BESTE!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad bij Beach Wing, ligging aan het strand en dicht bij shops, eetgelegenheden, etc. , vriendelijk personeel, schone en comfortabele kamers, het open karakter van het hotel, mooie tuin, uitgebreid en lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,2
    Heerlijke plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne plek direct aan het strand van Kuta bij de hoofdingang . 3 zwembaden waarvan een met uitzicht op het strand . Er zijn moderne en iets oudere kamers. Er is een turtle opvang naast het hotel waar ze bijna dagelijks schildpadden uitzetten . Hotel ligt dicht bij alles. Erg fijn! Wel groot dus soms wel druk! Uitstekend ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    Goed hotel vwb prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer bananen . De gezelllige drukke winkelstraten maar toch veel auto/motor gassen als je door de straatjes loopt.

    Goed ontbijt alleen weinig bananen. Het vernieuwde zwembad aan de kant van het strand. Heerlijk rechthoekig zwembad +/_ 22a 25M lengte. Lekker om banen te trekken. Het surfgedeelte is tegenover het zwembad/hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    prima verblijf, alleen de muziek bij het prachtig gelegen zwembad is constant veel te hard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    de inrichting van het (Breakfast) restaurant kan wel een opknap beurt gebruiken, met name de stoelen en tafels heeft het niveau van een sportkantine en mag wel meer uitstraling hebben.

    Ontbijt is prima, maar wel erg druk en daardoor heeft het iets weg van een fabrieksmatige ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    5,0
    Oud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Erg oud, water in het bad liep niet weg en de stop was te groot. Rubber was helemaal versleten, airco lekte en de laagste stand was heel hard.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Eens maar niet weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om bij je hotel te komen moet je iedere keer voor 3-5 km van en naar hotel 1 u uittrekken. Dus uitstapjes maken valt tegen. Veel achterstallig onderhoud aan A-C, verf, stoelen, lekkage badkamer.

    Ligt in winkelstraat. Heerlijk om te shoppen. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,2
    Goed verblijf op uitstekende ligging met goede kamer en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks enkele slechte kritieken bij de reviews, viel voor ons niets tegen. De kamer die we kregen beviel ons niet (geen balkon/terras), maar zonder probleem een andere kamer gekregen.

    Geweldig ontbijt naar Balinese normen. Uitstekende ligging. Mooie kamer.Het zwembad op het strand (HQ) was zalig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    5,4
    Teleurstellend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is vergaande glorie, niet goed onderhouden. De mooiste plek aan het zwembad strand hebben ze uitbesteed. Waardoor de prijzen belachelijk duur werden en de porties eten niet in verhouden stonden. Wij hebben diverse zaken aangekaart maar werd niets mee gedaan. De schoonmaak liet te wensen over. Het ontbijt is prima maar niet gevarieerd , in de eetzaal was geen goede afzuiging zodat je continue het idee had, dat je in een snackbar zat. Het hotel zegt rookvrij te zijn er staan zelfs borden, echter werd overal gerookt en stonden er asbakken.

    De ligging van dit hotel is perfect, met een zwembad uitkijkend over de zee.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    Locatie hotel heel goed. Overal dichtbij. Zwembad top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuwe ligbedden. Parasols, alles moet een likje verf krijgen. Ontbijtruimte moet echt nieuwe stoelen en tafels krijgen.

    Kamers waren oké. Alles moet volgens mij geupdate worden. Een beetje oudbollig allemaal. Ligbedjes en parasols zaten onder de schimmel. Moet echt vernieuwd worden. Zwembad is top en de locatie ook.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Wij hebben ons goed geamuseerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorspoelen toilet. Geen verbetering ondanks dat er een loodgieter naar had gekeken.

    Kamer redelijk en ruim. Badkamer is dringend aan renovatie toe.doorspoelen toilet

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,2
    Geweldig. Leuke restaurantjes. Niet duur. Vooral bij het strand als je smiddags wil lunchen.toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was goed, met balkon en uitzicht op zwembad. Elke dag schoonmaken en handdoeken. Badlakens aanwezig. Ontbijt was prima. Er zijn drie zwembaden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    3,8
    Ontzettend teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 20 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer in tegenstelling tot de prijs. Geen balkon. Geen ontbijt. Kleine kast, niet genoeg voor 2 personen. Geen rek waar je je handoek bijvoorbeeld op kunt laten drogen.Te hoge kussens. Erg veel hoesten in de kamer.

    Aan het strand

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,0
    Opgedroogde bloedsporen in bed! Gadver
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De volgende ochtend toen ik wakker werd zag ik dat ik in een vies bed had geslapen, er zat namelijk opgedroogt bloed in de lakens en op de kussens wat absoluut niet van mij was!!!!! Na bijna 2 uur wachten heeft de manager ons een korting van 15% aangeboden op de overnachtig, meer kon ze niet doen..

    Locaal gelegen, uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    zal hier niet meer verblijven verouderd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    verhuizing van het ontbijt naar beneden is geen succes, locatie beneden is te klein en het personeel van het ontbijt niet service gericht

    de locatie aan het strand is top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    4,6
    Op de locatie na, is het hotel erg tegengevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren vochtig en vies. Veel was kapot. Personeel loog tegen ons. Personeel nam ons niet serieus, terwijl wij met een persoon waren die erg slecht ter been was. Klachten werden pas begrepen na 5x te herhalen.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Luxe voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te druk bij het strand. Veel localsverkopers bleven maar aandringen voor spullen te kopen enz. Kon niet echt lekker zonnen op het strand. Muziek in de lounge bij het zwembad stond te hard.

    Ontbijt was goed . Kamers schoon. Vriendelijke personeel. Winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden lekker dichtbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Foto's geven een te rooskleurig beeld. Uiteindelijk toch wel een heel aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van de kamers en de openbare ruimten.

    Het personeel is zeer service bewust en doet er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. De ligging van het hotel is perfect.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Goed hotel met aandachtspunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand was ECHT smerig!!! Lag vol met plastic en bergen van 3 meter hoog aan plastic. Geen bedjes aan het strand en het zat stampvol met lokale mensen die iets willen verkopen. Op woensdagavond om 22.00 uur wordt er via een megafoon of iets dergelijks een gebed voor de moslims gehouden. Ik vind dat dit vermeld moet worden bij een 5sterrenhotel. Wij vonden dat in ieder geval niet zo leuk. Als we dat willen horen gaan we wel ergens anders naartoe maar in zo'n luxe hotel verwacht je dat gewoon niet.

    Ontbijt was fantastisch. Alles wat je kunt bedenken is er. Kamers waren ruim en schooniet voorzien van groot bed en stortdouche.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    5,0
    ontzettende teleurstelling!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    de kwaliteit van het gebouw waar we verbeleven was ontzettend slecht. we hebben na twee dagen de reservering gecanceld. gelukkig werkte de manager mee om alles te cancellen. er wordt nagenoeg geen onderhoud gepleegd het gebouw is van de overheid die niet investeert in onderhoud maar het geld wat binnenkomt investeert in nieuwe hotels. dit ten spijt van de medewerkers. daar ligt het niet aan. het gebouw ruikt muf door de vochtigheid, stinkt door rioleringsproblemen en op de lakens zaten bloed en andere vieze vlekken. de badkamer is voorzien van oude materialen en het fineer van de deuren is rot. wat ons betreft moet booking dit echt melden op de site. te veel geld voor te weinig kwaliteit.

    vriendelijkheid personeel en de locatie!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Locatie is goed, ontbijt was ook goed. Alleen sommige kamers zijn niet meer van deze tijd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een andere kamer gekregen ipv die we geboekt hadden. Ze hadden ons een upgrade gegeven en we dachten dat we een mooie kamer hadden. Maar het schijnt dat we in de oude vleugel zaten. We hadden een kamer met een directe toegang tot het zwembad. De deuren waren oud, bed lag niet echt lekker, de airco kon je niet echt uitzetten. Deze kamers heeft direct een upgrade nodig, want het is niet meer van deze tijd.

    Wat ons beviel is de locatie. Je zit direct bij het strand en hoef dus niet ver te lopen. Je zit ook in de buurt van verschillende restaurants en winkelcentra. Ook de zwembaden waren geweldig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,4
    Vochtige kamer!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was heel slecht, heel vochtig de vloer was nat door het vocht het beddengoed nat, kleine badkamer. We hadden ons verheugd om een nacht bij Grand Ina te logeren maar het was een tegenvaller! We hebben het bij het uitchecken wel aangegeven.

    Het ontbijt was geweldig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Bij aankomst zijn we geupgrade naar de beach wing.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst zijn we geupgrade naar de beach wing. De kamer was netjes en had toegang tot het zwembad. We hebben 10 heerlijke dagen gehad in grand inna.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    Douche en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doolhof Prijzig voor wat je krijgt

    Douche en locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg groot, je blijft lopen als je naar je kamer gaat.

    Goede locatie, middenin het gezellige centrum en aan het strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt n kamerlocatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,6
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt en verschillende zwembaden. Locatie top. Aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze vragen veel te veel geld voor de taxi van het hotel. Het is beter er zelf een te regelen.

    Ruime, nette kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Laatste
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verminderde kwaliteit van Kuta in het algemeen.....het wordt zeer ordinair.....

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer te klein,vooral met een rolstoel bijna niet te doen

    Mooie zwembaden,goede locatie en prima ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    5,8
    Niet mijn kopje thee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was klein douchen in bad waar alles lekte douchekop kapot herrie airco erg massaal

    Dicht bij strand mooie zwembaden en heerlijk ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Leuke locatie met veel winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon was wat erg klein.

    De kamer was uitstekend. Schoon en ruim.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Lekker comfortabel hotel dichtbij strand en eetgelegenheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige kamers hebben de douche in het bad.

    De ligging. Het ontbijt.de bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Geweldig ! 2e keer betrouwbaar, goeie service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het ontbijt lang moeten wachten op de strandbedjes bij zwembad aan t strand

    Centraal, 3 zwembaden, goeie WiFi, goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt was te weinig keus voor de kinderen

    Alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,8
    Hotel met perfecte locatie maar helaas de kamers zijn oud en vies
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Twee Superior Tweepersoonskamers met 1 of 2 Bedden - Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is heel erg gedateerd. De badkamer stink en vies. Lekkage in de slaapkamer.

    De locatie is perfect! Direct aan de kuta strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Top hotel op top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel en eten was voortreffelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    5,4
    Bedden zijn hard en niet comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn hard en niet comfortabel. Het personeel is vriendelijk en aardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Het is een oud vergaand hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud vergaand hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Hotel was redelijk, aardig personeel maar erg groot en heel massaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het massale

    Lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Personeel erg aardig/vriendelijk/hulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Personeel erg aardig/vriendelijk/hulpzaam. Ligging erg goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    Mooie accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt miste ik beleg bijv. Vleeswaren en kaas.

    De airco 😀 Op de kamer. Aardig personeel. Heerlijke zwembaden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    8,8
    Prima hotel met zeer vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers beetje gedateerd. Superior room

    Het zeer vriendelijke personeel en de centrale ligging.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    9,2
    Zeer goed hotel vak naast zee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opletten welke moneychanger je geld laat wisselen. Veel bedrog.

    Zeer goed hotel vak naast zee

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rioolgeur in de badkamer.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en altijd opgewekt personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,2
    Perfect ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers wat gedateerd

    Perfect ontbijt. Ik zwembad en belangrijkste poolbar

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Service en ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Twee Superior Tweepersoonskamers met 1 of 2 Bedden - Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, direct gelegen aan het strand. Mooi verzorgde kamers, schoon. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Mooi hotel wat betreft locatie, pal aan het strand en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers in de BaliWing zijn ietwat gedateerd en niet zo heel schoon op de grond en in de badkamer. De opgang bij het strand: Headquarters, werd ook door 'niet' hotelgasten gebruikt. Zij kwamen zwemmen, douchen en maakten gebruik van de ligbedden. Jammer dat daar niet op gelet werd. De WiFi in algemene ruimtes was goed, in de hotelkamers helemaal niet.

    Mooi hotel wat betreft locatie, pal aan het strand en faciliteiten zoals 3 zwembaden, restaurants en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,3
    De ligging was perfect kan niet beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt en de Oudekamer was erg vuil met name de badkamer en men deed er niets aan douche liep slecht /niet door

    De ligging was perfect kan niet beter

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,5
    Personeel heel vriendelijk en attent.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De fotos van de kamers waren heel anders dan in werkelijkheid. Badkamer heel erg verouderd. Geur in de kamers waren niet fris, rioollucht.

    Personeel heel vriendelijk en attent. Locatie was super. In de buurt van de strand, veel eetgelegenheden. Er waren drie heerlijke zwembaden waar altijd wel vrije ligstoelen stonden. Geweldig ontbijt, heel uitgebreid en voor ieder wat wils.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    6,3
    De ligging is echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers stonken naar schimmel. De lucht in de badkamer was niet om uit te houden. Na melding hebben ze een prop papier in de afvoer gestopt maar dat hielp niets. De prijs die we per nacht moesten betalen voor de Superior kamers is echt veel te veel. De kamers zijn echt aan vernieuwing toe.

    De ligging is echt perfect. Grote kamer met heel veel ruimte om je kleding op te bergen. Lekker ruim balkon. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,9
    We hadden Superior kamers geboekt maar kregen een upgrade...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg weinig opbergruimte/kasten voor de kleding.

    We hadden Superior kamers geboekt maar kregen een upgrade naar een Deluxe kamer. Echter deze hebben geen balkon en dat was een vereiste. vervolgens kregen we een Deluxe kamer op de benedenverdieping met een zitje in de tuin.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    6,7
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Oude kamers die echt aan een opknapbeurt toe zijn. Bv vies douchegordijn, schimmels, kapotte deur etc. De temperatuur van de zwembaden is echt niet goed, extreem warm en overal waar je loopt wordt je bedwelmd door de chloor lucht. Denk dat als je hier lang verblijft je echt ziek kan worden van het zwembad. Daardoor prijs kwaliteit verhouding slecht. Wij betaalden voor 1 nacht echt veel te veel geld!

    Locatie is top! Pal naast Kuta beach, winkels en restaurants.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    Vriendelijkheid en service van alle personeel vind ik...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer genoeg vind ik het ontbijt gezien de tijd dat we daar verbleven gedurende 4 weken,geen variatie zagen. Het was te eentonig...

    Vriendelijkheid en service van alle personeel vind ik geweldig ,gewoon perfect

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    9,2
    Locatie hotel is zeer centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerst toegewezen kamer in het oude gedeelte heeft update nodig. Badkamer erg klein oud. Kamer erg somber en donker.

    Locatie hotel is zeer centraal. Na 1 nacht in het oude gebouw zijn we verhuisd naar het nieuwe gebouw.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,9
    De kamer en het zwembad en de service van het personeel u...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De luidruchtige Australiërs en dat er niks aangedaan werd. Gaos bij het ontbijt

    De kamer en het zwembad en de service van het personeel u vraagt u krijgt gewoon zo goed

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    9,6
    Heel goed personeel (met Intan van guests relations voorop),...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen fitness ruimte.

    Heel goed personeel (met Intan van guests relations voorop), 2x een mooie up grade gehad, uitgebreid ontbijt, mooie kamers met goed bed, 3 zwembaden, aan het strand, gunstige ligging t.o.v. winkels en restaurants

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    9,6
    De gunstige ligging, prijs/kwaliteit, prima personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gunstige ligging, prijs/kwaliteit, prima personeel (met Intan van guests relations voorop), goed en uitgebreid ontbijt, 3 zwembaden, bij beide bezoeken deze vakantie een gratis up grade gekregen.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,3
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij boeken in dit soort landen altijd + ontbijt. De restaurant-accomodatie hiervoor en ook het ontbijt zelf zijn prima. Als management zou ik ook streven naar een restaurant voor lunch en diner (uitnodigend vanaf de openbare weg , goed looking , exotische kaart , enz.) hoewel ik me ook realiseer , edat er in de omgeving zeer veel restaurent(jes) zijn , waarmee je moet concureren.

    De centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    10
    1. Hele complex is groot en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Australiers die vroeg opstaan en hoeden en petten op ligbedden neerleggen bij het zwembad met als doel deze te "reserveren". Als om 7.30 de poolboy komt halen ze daar een handdoek en leggen die onder de eerder neergelegde petten en hoeden. Vervolgens gaat men 1,5 uur ontbijten. Bijzonder A-sociaal. Hotel zou hiervan een regel moeten maken dat dit verboden is en neergelegde spullen worden verwijderd.

    1. Hele complex is groot en mooi. 2. Super ligging direct aan het strand. 3. Kamers zijn perfect, OOK in de Baliwing. 4. Heerlijke zwembaden 5. Netjes en schoon 6. Perfect ontbijt buffet 7. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    Lokatie, 3 zwembaden, slaapcomfort, ontbijt buffet, attent...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontvangst WiFi en afstellen van airco op kamer was niet zo goed en badkamers met name in oude gedeelte hebben wel een update nodig, de kamer zelf en het slaapcomfort was overigens wel prima

    Lokatie, 3 zwembaden, slaapcomfort, ontbijt buffet, attent personeel

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,5
    goede locatie mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te groot complex beneden het zwembad aan het strand was van een ander bedrijf je moest een consumptie nemen wat erg duur was

    goede locatie mooie kamers

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    6,7
    de vriendelijke instelling van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de douchegelegenheden op basis van de gegevens op internet hebben we een kamer geboekt op de begane grond (naast mijn minder-valide zuster en zwager) aan het zwembad Als we plaatjes op internet bekijken wekt dit de indruk dat we de beschikking kregen over een inloopdouche, maar helaas douchen kom alleen in het ligbad. Mijn zuster is hiertoe niet in staat en moest toen verkassen naar een kamer op de 2e verdieping. Een forse tegenvaller voor ons allen, temeer daar de kamers op de begane grond duurder waren en we vanuit het hotel geen restitutie van kosten kregen. Heel vreemd, ga hierover nog contact opnmen met Booking.com

    de vriendelijke instelling van het personeel behulpzaamheid

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    6,3
    Lokatie in Kuta is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het personeel gelooft het allemaal wel. Ingestudeerde begroetingen, allemaal wat lamlendig. Ontbijt in matig.

    Lokatie in Kuta is goed. Dichtbij strand, Yulia's Kitchen heeft goed eten vlakbij, Soma Spa iets verderop heeft erg goede massages.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,2
    Schoon hotel, mooie zwembaden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schoon hotel, mooie zwembaden!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    6,7
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco in het restaurant en in de lounge, dus zodra je je kamer hebt uitgecheckt, geen koele plek meer aanwezig in het hotel.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    10
    Het ontbijt was een heerlijk lopend buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was een heerlijk lopend buffet.De hele sfeer in het hotel is gewoon geweldig

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,8
    Ontbijt is voldoende echter naar Azaitische normen goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enig achterstallig onderhoud

    Ontbijt is voldoende echter naar Azaitische normen goed.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    8,3
    Prachtig hotel dicht bij centrum en strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Prachtig hotel dicht bij centrum en strand

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Eerst een mindere kamer maar na overleg met de receptie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eerst een mindere kamer maar na overleg met de receptie meteen een mooie kamer gekregen.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    Vlakbij strand,beachwalk en winkeltjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlakbij strand,beachwalk en winkeltjes

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    5,4
    Ligging aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg vochtige kamer en vieze badkamer met kleine kakkerlakken. Uitzicht kamer op andere kamers.

    Ligging aan het strand

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Inna Kuta

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: