Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kokonut Suites 4-sterren

Jl. Petitenget No 88 Kerobokan, 80361 Seminyak, Indonesië

#39 van de 131 hotels in Seminyak

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 185 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Ruimte van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Privétuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is beperkt in zijn keuze. A la carte bij Livingstone. Ook al ben je alleen je moet voor twee betalen voor ontbijt als het inclusief de kamer is :(

    Ruimte van de kamer. Vriendelijkheid personeel Gastvrijheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,3
    Hele mooie ruime en lichte kamer (suite).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er liepen overal kleine beestjes op de kamer. Elke dag kwamen ze weer terug, erg vervelend. Locatie was nog vrij ver van het centrum van seminyak.

    Hele mooie ruime en lichte kamer (suite). Zwembad was ook prima en personeel was aardig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Relaxt verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Privétuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten, ga zo door!

    Kamer was uitmuntend, zeker als je de accommodatie met het privé zwembad hebt. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant Livingstone wat gevestigd is aan de voorkant van Kokonut Suites en deels ook aangesloten is bij Kokonut Suites is echt fantastisch! De prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom; een aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad had schoongemaakt moeten worden, tip: gordijnen ipv luxeflex (was erg licht in de kamer vanaf zonsopgang) en de wifi had beter gekund (slechte verbinding)

    De vriendelijkheid van het personeel, het ontbijt bij Livingstone, de ruime suite, alle faciliteiten welke je wilt hebben tijdens je vakantie zijn aanwezig (massage aan te raden!). Rustig hotel, met alle gemaken voorzien met een goede ligging op 30 min loopafstand van het drukke centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,6
    Heel fijn verblijf in een luxe, relaxte en vriendelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik een tip mocht geven zou ik het aanbod dranken en versnaperingen ten bate van de appartementen uitbreiden.

    Mooie ruime kamers, schoon en sfeervol ingericht . Kamers werden elke dag schoongemaakt en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    Zeer prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keukengerei! Maar voor ons is het niet zo belangrijk! We eten buiten de deur.

    Personeel! Zeer behulpzaam en allemaal even aardig. Ze staan direct voor je klaar.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Meer dan uitstekend, kleinschalig complex niet ver van de luchthaven met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was koud, terwijl we na 20 uur vliegen met z'n 5-en juist zin hadden in een lekkere douche. Kan ook zijn geweest dat het te laat was, we kwamen pas na middernacht aan.

    Hele fijne en ruime kamer, netjes, schoon, groot. We hadden 2 slaapkamers, 2 badkamers en hele grote woonkamer/keuken en terras. Heerlijk zwembad en uitstekend ontbijt! Heerlijke Eggs Benedict en voor de kinderen Pannekoeken. Zou er niet een hele week blijven maar voor aankomst op Bali (kwamen laat aan) en op doorreis was het echt perfect.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,1
    Suite
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers met Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel niet tegen8

    De suite

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    8,3
    De suite en het balkon zijn ruim en van alle gemakken...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt van het hotel is prima, maar toch iets verder lopen van de hotspots.

    De suite en het balkon zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er gauw thuis omdat je een apart slaap en woon gedeelte hebt. Het complex is niet groot wat het erg knus maakt en je het vakantie gevoel in de tropen geeft.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,2
    Heerlijk kleinschalig complex, net iets buiten het drukke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was redelijk gedateerd, bad, met douche en douchegordijn...

    Heerlijk kleinschalig complex, net iets buiten het drukke gedeelte van seminyak. Aardig personeel dat graag voorhaar gasten klaar staat.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,5
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met name de badkamer is wat ouder dan op de foto's lijkt. De shampo en douchegel zit in kleine flesjes die duidelijk elke keer opnieuw worden gebruikt.

    De locatie is prima. Verder een riante kamer met nog een zitgedeelte/keuken. Het zwembad is top en het personeel is vriendelijk.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: