Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kupu Kupu Barong Villas and Tree Spa by L’OCCITANE 5-sterren

Kedewatan PO BOX 7 80571, 80571 Ubud, Indonesië

#125 van de 255 hotels in Ubud

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 592 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,7
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren veel bouwactiviteiten bij de rivier. De massage was goed maar wel extreem duur. Als de shuttlebus vol was werd er geen nieuwe ingezet, je moest dus lang van tevoren reserveren. Geen spiegel bij de wastafel wat lastig is bij scheren. Het algemene zwembad viel wat tegen, had ik mooier verwacht gezien zeer hoge prijs van het hotel en aantal sterren.

    Lekker ontbijt met supervriendelijk en attent personeel in verder niet al te stijlvol restaurant. Mooie kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    2,5
    NIET gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa met Zwembad aan de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De service. We werden niet netjes behandelt. Nadat we betaalde konden we gelijk opkrassen en werden we niet eens geholpen met een taxi of onze koffers. Ik ben zelf naar de weg gelopen om een taxi te regelen en daarna werd ik niet eens gedag gezegd.

    De omgeving was prachtig. Maar hierbij kan ik het ook laten. Nadat wij betaalde werden we gewoon niet meer geholpen. Het was: geld ontvangen en opkrassen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Prachtig !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was hier perfect !

    Ontbijt was superlekker en veel keuze ! Uitzicht vanaf de lobby en hotelkamer was prachtig, overal groen, palmbomen, bloemen. Kamer was heel groot en proper. Elke keer als we ergens heen gingen kwam het personeel alles weer in orde leggen, toiletpapier bijvullen, kimono en slippers goed leggen, ... Personeel altijd supervriendelijk !!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met Zwembad aan de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niks tegen!

    Het uitzicht is zo mooi! Wij hadden een vila met zwembad en hebben de hele dag heerlijk kunnen relaxen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Fantastisch verblijf met uitzicht op riviervallei
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Duplex Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kupu Kupu Barong is oudste 5 sterren in Ubud. Dit is bij een aantal details te merken.

    Prachtig uitzicht, heerlijk kamer, vriendelijke service

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,2
    zeer vriendelijk attent personeel, butler service van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    als u de kamers in détail bekijkt kunnen er hier en daar wel wat restauratiewerken gebeuren!!

    zeer vriendelijk attent personeel, butler service van de kamers was fantastisch.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: