Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Indonesië
  3. Hotelbeoordelingen: Bali
  4. Hotelbeoordelingen Kuta
  5. Beoordelingen van Sol House Bali Kuta By Melia Hotel International

Beoordelingen over Sol House Bali Kuta By Melia Hotel International 4-sterren

Jl. Singosari No. 81 Kuta, Bali, 80361 Kuta, Indonesië

#53 van de 241 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 835 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 30

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    8,3
    De nieuwe kamers zijn top met uitzicht op het zwembad,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Xtra House Deluxe Kamer met Gratis Voordelen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het begin hadden we een oudere kamer gehad, deze was niet schoon, afgelegen en ongezellig

    De nieuwe kamers zijn top met uitzicht op het zwembad, schoon verzorgd

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,5
    Wij hadden een luxe kamer geboekt in het grote huis, maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een luxe kamer geboekt in het grote huis, maar men trachtte ons eerst in een goedkopere kamer te zetten. Zeer brutaal en door zelf de poot strak te houden kregen we de kamer waar we voor betaald hadden. Dit mag niet voorkomen!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Super hotel!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 8 nachten

    Weet ik niet!!

    Personeel heel vriendelijk. Kamer was elke dag schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Elke dag wordt het buiten netjes bijgehouden, gewoon geweldig! Mooie hotel en s'avonds mooi verlicht!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,8
    Comfortabele, ruime en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 1 nacht

    Voor het hotel is men bezig met de bouw van een soort van winkelpromenade. Dit gaf wel wat geluidsoverlast.

    Comfortabele, ruime en schone kamers. Mooie badkamer. Leuk zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,7
    Ik zou hier niet meer boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 20 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht. I.v.m. aanbouwwerkzaamheden (waarvan wij niet op de hoogte waren toen we boekten) was er een andere ingang van het hotel, waardoor slechte bereikbaarheid.

    Het zwembad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Verblijf was oke. Helaas enkele dagen vastgezeten op het Bali ivm de vulkaan activiteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt

    kamers waren schoon. personeel vriendelijk. ontbijt wat karig als je dit vergelijk met andere hotels waar ik heb gezeten in Kuta. Advies: boek als je dit een belangrijk item vind een hotel in een hogere klasse.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zijn bezig met een renovatie, dit was niet van te voren aangegeven. Je ontbijt in de rooklucht en bij het zwembad is het zeker niet prettig om te zitten met zoveel lawaai en rook.

    Schone kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,0
    Vakantie in een bouwput
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er vind op dit moment een grote verbouwing plaats. Bij het zwembad lijkt het of je in een bouwput zit. Jammer dat het nergens geschreven wordt dat deze verbouwing plaatsvindt anders had ik nooit voor deze accommodatie gekozen..

    De mooie, schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Helemaal prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zijn aan het bouwen. Duidelijk te zien maar wij hebben er absoluut geen last van gehad. Dit was overigens wel in de periode van de Ramadan en het Suikerfeest, dan hebben deze mensen vrij. Ik denk dat je er wel last van kunt hebben als ze bezig zijn, vooral als je veel in het hotel blijft. Ontbijt is elke dag hetzelfde helaas.

    Kamers zijn top, word elke dag gepoetst. Ontbijt is prima maar welk elke dag hetzelfde. Tenzij je rijst enz. eet in de ochtend, ik niet.. Zwembad is goed met een fijne bar erin. Ligging is fijn

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2019

    7,1
    Mooi hotel met goede kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer lag in een lawaaierig deel van het hotel. Vlakbij de personeels verblijven.

    Ontbijt en zwembad ok.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 19 april 2019

    5,8
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was beperkt en zag er niet lekker uit.

    Personeel

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 22 november 2018

    7,5
    Heerlijk en overal dichtbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huis Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer variatie in het ontbijt

    Ontbijt was heerlijk en de kamers waren prima

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2018

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie en de vriendelijkheid van het personeel. Het uitgebreide ontbijt buffet.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Mooi hotel, leuke omgeving met drukke winkelstraat vlak bij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Xtra House Deluxe Kamer met Gratis Voordelen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service van het personeel

    Mooi hotel, leuke omgeving met drukke winkelstraat vlak bij

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,6
    Rustig geleven en toch in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstig gelegen van shops en restaurants en toch lekker rustig

    Rustig geleven en toch in het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,3
    Prima verblijf. Rustig en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe werd er iets verbrand in de omgeving en dat rook je dan.

    De locatie. Zwembad. Personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren geweldig, schoon en de badkamer was geweldig, heerlijke bedden en schoonmaak was excellent

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Goede locatie, aangenaam zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Xtra House Deluxe Kamer met Gratis Voordelen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zijn momenteel aan het verbouwen en zouden dit wel ergens mogen vermelden..

    Goede locatie, aangenaam zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,2
    Op vakantie in een bouwput met geluid van slijptollen en hamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer in Groot Huis
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwebad met bouwput er om heen Je zit in een bouwput met je zwemkleding aan SIT hotel had gesloten moeten zijn

    De kamer

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,9
    Kamer was netjes, schoon en groot,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt was niks bijzonders! De plaats kuta is geen aanrader voor een individuele reiziger

    Kamer was netjes, schoon en groot, Leuk zwembad waar je je lekker terug kan trekken van het drukke kuta

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,6
    Hele mooie nieuwe kamers, nadat de eerste dag geen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige minpuntje was de airport transfer: hiervoor vroegen ze het vijfvoudige van het straattarief (150K rp ipv 20-30K), ze zakten naar 100. Ik wil best wat extra betalen, als hotel het regelt, maar vond dit niet zo netjes (eerdere hotels boden met 3 overnachtingen gratis transfer aan). Hebben we dus uiteindelijk op straat geregeld. Maar de rest was top!

    Hele mooie nieuwe kamers, nadat de eerste dag geen tweepersoonsbed beschikbaar was, de avond erna meteen kunnen switchen. Alles heel goed geregeld door het ontzettend vriendelijke personeel. Ligging is ook uitstekend: oase van rust in drukke kuta. Voorzieningen zijn uitstekend. Overtrof onze verwachtingen: beste hotel in 2,5 week bali.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Locatie:midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren bouwwerkzaamheden achter het hotel. Waardoor je om 9 uur gewerkt werd.dat was het enige nadeel.

    Locatie:midden in de stad. Hele mooie tuin en kamer. Heerlijk bed. Alles goed bijgehouden en verzorgd. Vriendelijk personeel. Fijn zwembad , handdoekservice en genoeg bedjes bij het zwembad.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Luxe hotel met twee baden en grote kamers voorzien van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de WiFi was niet op alle plekken even sterk

    Luxe hotel met twee baden en grote kamers voorzien van balkon. Vriendelijk personeel en we hebben genoten van het zwembad en lunch

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    De bedden waren top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren top. En omdat dit hotel midden in Kuta ligt is het rust te vinden. Geen last van de omgevingsgeluiden. De tuin en de zwembaden liggen er mooi en goed onderhouden bij.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    10
    De ligging is perfect, mooie kamer met goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De harde muziek bij het zwembad, niet relaxed

    De ligging is perfect, mooie kamer met goede bedden

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    10
    Als je in de tuin was heerste er stilte( geen lawaai meer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je in de tuin was heerste er stilte( geen lawaai meer van de straat) en het ligt midden in het centrum.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    Dicht in het centrum en toch is het in het hotel super...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht in het centrum en toch is het in het hotel super rustig. Dicht bij het strand en goed personeel die behulpzaam is.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,8
    Goed georganiseerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 dag een uur lang geen stromend water.

    Goed georganiseerd hotel. Zeer grote (bad)kamers. Zeker 4 sterren waard!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,2
    De tuin, het zwembad, de service, grote kamers en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De tuin, het zwembad, de service, grote kamers en vriendelijk personeel.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 30

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sol House Bali Kuta By Melia Hotel International

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: