Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Bali Nusa Dua 5-sterren

BTDC Complex Nusa Dua, 80363 Nusa Dua, Indonesië

#36 van de 69 hotels in Nusa Dua

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 903 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Perfecte plek voor Bali beginners
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembroek wordt geel van het water

    Grote kamer, fijn balkon, enorme badkamer, schitterend zwembad, fantastisch ontbijt, erg goede hapjes, goede wifi, nette taxi service. prachtig strand (10 min in busje)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,8
    Schone en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer (2 aparte bedden) - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat verouderd. Eten en drinken is erg duur bij het hotel.

    Schone en ruime kamers. Leuk zwembad met genoeg ligbedden. Ontbijt was erg uitgebreid en goed. Locatie was dicht bij het strand en een aantal restaurantjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Relaxed verblijf met de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer met 2 Eenpersoonsbedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kinderen onder 16jaar worden verondersteld in bed bij de ouders te slapen. Hoewel we met vijf in de kamer verbleven, werden slechts twee grote badhanddoeken voorzien.

    Heel leuke Kids club. Prachtig zwembad. Ruime kamers. Heerlijke bbq op het strand. Super vriendelijk personeel dat oplossingen zoekt voor eventuele problemen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,8
    Ontspannend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    De vele gezinnen met kinderen maakte dat het soms lawaaierig was. Dit was onze fout : we hadden er geen rekening mee gehouden dat het geen adults only hotel was.

    Alles was in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    6,7
    Tegenvallen gezien de foto's. Gedateerde kamers.Ontbijt is wel goed. veel vliegen bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed, Balkon en Uitzicht
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembad en kamers. Verouderd, gedateerd. Badkamer is groter dan de slaapkamer. Airco stonk.Kamer te klein voor een gezin met 2 kinderen onder de 15 jaar. Als je boekt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, krijg je 1 groot kingsizebed, waar je met 4 personen in moet slapen. Goed opletten bij het boeken, want het gebeurt wel vaker bij hen en dan bieden ze een upgrade aan waarbij je 40 euro per nacht moet betalen.

    Het ontbijt en de spa

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Leuke plek voor een paar dagen! Fijne receptie, mooi zwembad en strand. Wel afgelegen en relatief duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lijkt wel of je voor alles extra moet betalen. Had meer animatie verwacht. Daarnaast ligt de locatie behoorlijk afgelegen. Leuk voor paar dagen, niet langer.

    De receptie is erg vriendelijk en helpt je graag op weg. Het zwembad is mooi en groot. Strand op.loopafstand is mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    10
    comfortabel en luxe:
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    comfortabel en luxe: personeel heel service gericht ruim mooi zwembad in mooi aangelegde tuin shuttlebusje naar strand en winkelcentrum modern appartement heel groot (130m2) 2 badkamers, 2 slaapkamers keuken en woonkamer. Iedere dag schoongemaakt. We hebben het hier heerlijk gehad!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed, Balkon en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is rommelig

    Mooi zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,8
    prima resort waar alles wel klopt, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    eigenlijk alles wel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    uitgebreid ontbijt buffet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    uitgebreid ontbijt buffet

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    8,8
    Heerlijk hotel met alles er op en er aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Je zit op een soort enclave van luxe resorts. Dat was een paar dagen heerlijk, maar hiervoor hoef je niet naar Bali (als je Bali zelf wilt zien).

    Heerlijk hotel met alles er op en er aan.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    9,6
    service, locatie, zeer klantvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    service, locatie, zeer klantvriendelijk

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,4
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontvangst bij de receptie. Niet vriendelijk en behulpzaam. Verwacht je anders bij zo'n hotel. Alles kost moeite om te regelen.

    Ruime kamers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: