Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Absolute Scuba Bali Dive Resort 3-sterren

Jalan Panti Silayukti, 80872 Padangbai, Indonesië

#10 van de 34 hotels in Padangbai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 832 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 73

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    Niets op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had al mijn pizza op toen mijn vriendin pas haar maaltijd kreeg. Maar we zijn op vakantie en stoorden ons er niet echt aan. Snachts hoor je wel om de zoveel tijd de ferry toeteren maar dan kan het hotel niet veel aan doen.

    Wij verbleven hier voor 1 nacht om dan de ferry te nemen naar Nusa Penida. De kamer was proper. ‘s Avonds aten we in het restaurant van het hotel waar de pizza’s overheerlijk waren. Samen met een lekker glaasje rode wijn kon dit ons wel bekoren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel, mooie accommodatie met prima zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Padang - Bai is niet zo groot, althans niet voor toerisme. Weinig restaurants. Blue lagoon beach op 10 min lopen, veel rotsen.

    Vriendelijk personeel, mooie accommodatie met prima zwembad. Fijne kamer, goed ontbijt. Eieren of pannenkoek maken ze op aanvraag. Manager is een Belg, spreekt dus Nederlands. Heeft ons geholpen met het boeken van een vlucht en we konden ook onze boardingpasses uitprinten. Eten is super lekker! Hele goede pizza’s en ook de rest van de kaart is super. Wij hebben er 2 nachten geslapen. Goede professionele duikschool. Handig om als accommodatie te boeken voor je boot naar Gili vertrekt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Goede locatie, goed geschikt voor een kort verblijf, wij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig ligbedden bij het zwembad ( maar drie )

    Goede locatie, goed geschikt voor een kort verblijf, wij hebben hier een nacht geslapen voor we met de boot naar gili gingen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,7
    Tegenvallend verblijf over all in Pading Bai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waarschijnlijk is Padang Bay een goede locatie om te gaan duiken. Als je dat niet van plan bent zijn er leukere plaatsen in Bali. Padang Bay is een sfeerloos plaatsje, zeer slechte wegen, de plaats is net te smoezelig en is niet al te uitnodigend voor toeristen. Weinig gezelligheid. We hadden een kamer aan de straatkant met een gedeeld balkon met de buren. Maar prijs / kwaliteit van de kamer klopt helaas niet. (Sorry Olivier) mijn inschatting zou 16 tot 20 euro zijn, en niet boven de 30 euro die wij betaald hebben. Blue Lagoon viel tegen. Na 30 meter tegen een stroom plastic zooi ingezwommen (snorkelen) te hebben, ben ik er weer uit gegaan. De zeebodem is een uitgesleten rotsbodem, zonder begroeiing, alles is dood. Wel wat gewone vissen gezien. Oh ja, ter info, het zwembad ligt pal aan de weg / trottoir. Weinig privacy.

    Het ontbijt was wel okay, maar minder dan dat ik verwacht had, vanwegen andere reviews, B.v. Geen yoghurt. Maar de home made rozijnenbroodjes waren heerlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed gelegen aan de haven. Wij boekten dit hotel om de dag nadien de boot te nemen naar Gili Air dus ideaal. Wil je leren duiken dan moet je zeker hier zijn!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    Goede sfeer in een wat verouderd complex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was enigszins verouderd (kamerdeur klemt, douche kwam na een paar minuten alleen nog maar koud water uit)

    Er hangt een goede (relaxte) sfeer, het ontbijt is top! Lekker zwembad en de locatie is prima. De boten naar de Gili-eilanden vertrekken op 5 minuten loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Eenmalig goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was hard, badkamer dringend aan renovatie toe (alles werkt maar rekje in douche is verroest, douchegordijn te kort waardoor heel de badkamer overloopt, tegels lavabo vallen er juist niet af ), geen privacy op terras voor de kamer. Strand en straten vuil, veel afval en buiten het hotel niet veel te zien.

    Op wandelafstand van de pier waar de ferry vertrekt, vriendelijk personeel en pizza in houtoven was geweldig. Ideaal hotel voor 1 nachtje als je de transfer naar de Gili's doet, langer als je komt voor te duiken, genoeg aanbod !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Prima !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf Ubud naar pandang bai voor een overnachting alvorens de fastboat te nemen naar gili. Boot opstap 500 mt verder op. Prima verblijf, netjes en zeer vriendelijke Nederlands en Engels sprekende medewerkers. Perfecte basis om te (leren) duiken. Prijs/kwaliteit top! Medewerkers waren behulpzaam bij werkelijk alle vragen. We voelden ons welkom!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinbungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten is heel ‘Europees’ maar hierdoor minder smakelijk door de toeristen massa.

    De locatie is geweldig. Vooral als je van een strand vakantie houdt en watersport.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,5
    Goed verblijf, vriendelijk personeel, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel bij het restaurant was wel wat jong. Ik zou niet bij het zwembad gaan liggen.

    heel vriendelijk personeel. Je kunt handdoeken lenen voor naar het strand. Bij het ontbijt kon je kiezen uit allerlei dingen zoals: juice, eieren, fruit, yoghurt/toast etc. Zoveel als je op kunt! Op de kamer was er een water tap waar je iedere x je fles kunt vullen. Goede uitleg over waar de stranden zijn & mogelijkheid tot boeken vd boot naar Gili Air

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Eenvoudig hotel voor 1 nachtje vooraleer de oversteek naar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Onze verwachtingen waren beperkt en dus kan je niet echt ontevreden zijn voor die prijs.

    Eenvoudig hotel voor 1 nachtje vooraleer de oversteek naar Gili Air aan te vatten. Wij waren tevreden. Het personeel doet echt zijn uiterste best. Zeer lekker ontbijt. Heerlijk gegeten bij Warung Surf & Turf! Fijn gezwommen aan Blue Lagoon Beach.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,0
    Het ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie gelukkig was het maar voor 1 nacht. Schimmel en vocht plekken op muren, douche gordijn viel naar beneden met stang en al, water uit douche loopt ook niet naar de afvoer maar heel de badkamer door en er hing een vreemde lucht.

    Het ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,6
    Goede en comfortabele locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In Padangbai is niet veel te beleven, maar dat is niet toe te rekenen aan het resort. De prijzen in het restaurant zijn in vergelijking tot andere restaurants aan de hoge kant.

    Ze hebben vriendelijk personeel en een aangename poolbar. Elke dag happy hour voor wat betreft cocktails voor de liefhebbers!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Uitstekend ontbijt en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinbungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is meer gericht op duikers dan op vakantiegangers

    Uitgebreid ontbijtbuffet, schone kamer, white sand beach is een aanrader. Padang bai is verder prima voor een doorreis. 2 dagen is voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf gehad in Pandang Bai Beach Resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Het plaatsje Pandang Bai zelf. De locatie van het hotel was prima. Het leukste stuk van Pandang Bai.

    Het was het meest uitgebreide ontbijt. Het is een prima uitvalsplaats om naar de Gili"s te gaan en om het achterland te ontdekken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Prima verblijf voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was in vergelijking met de bekendere plaatsen in Bali wat aan de hoge kant. Personeel kwam minder vriendelijk over dan in andere delen van Bali.

    Goede ligging ten opzichte van de haven en Blue Lagoon. Ontbijt was ook prima verzorgd. Kamer was enigszins gedateerd, maar wel schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Perfect als je vanaf de haven vertrekt naar Gili T.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreemde geur in badkamer niet fris. Kamer wel wat verouderd. Simpel ontbijt.

    Perfect als je vanaf de haven vertrekt naar Gili T. Je kan er zo heen lopen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,8
    Uitstekende stek midden tussen al het goeds van Padang Bai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en nette kamers met reuze bedden. Perfecte locatie aan strand en veel goede eetplekken in de buurt. Leuke zwembad bar en prima restaurant in 't hotel. Bootterminal in zicht, maar geen last van.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel gericht op duiksport maar er zijn ook een paar mooie stranden voor wie niet duikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad ligt vlak aan de straat en nodigt niet uit om te zwemmen of te zonnen. Was leuker geweest als het zwembad achter in de tuin was gelegen. Padangbai stelt verder niet veel voor.

    We hadden een hele ruime kamer op de begane grond. Twee badkamers en een terras met zitje. Ontbijtbuffet was uitstekend. Restaurant heeft goede, uitgebreide keuken. Hotel heeft fijne sfeer en mensen bij de receptie zijn zeer behulpzaam. Aanrader is het White Sand Beach!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor boottrip naar Gili en/of Lombok. Ook prachtige stranden nabij Padangbai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima locatie aan de haven van Padangbai, als uitvalsbasis om de boot naar de Gilis te nemen. Padangbai en omgeving ook zeer aantrekkelijk, had hier wel een paar dagen langer willen verblijven. Eenvoudig hotel (duikresort) met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima keuken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    2,9
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Ze hadden ons gezegd dat ontbijt tot 12 uur 's middags was. Dus wij rekenden om te brunchen om 11u, maar blijkbaar was het ontbijt tot 10u30. We hebben nog slechte pannenkoeken gekregen en fruitsap dat ook niet lekker was. Hotel is dringend toe aan renovatie, de kamers zijn niet mooi afgewerkt. Allemaal iets te basic. Meeste hotels die wij gedaan hebben op onze huwelijksreis naar Indonesië, deden altijd wat moeite omdat het onze huwelijksreis was, op dit hotel hebben we er niks van gemerkt. Personeel is ZEER onvriendelijk. We kregen telkens een snak en beet. GEEN aanrader

    Ik kan niks opnoemen die mij beviel, ik was tevreden dat we slechts 1 nacht hadden geboekt voor onze doorreis naar Lombok. Ik kan mij wel voorstellen dat de locatie wel goed is voor duikers, maar dan zou ik wel in een ander hotel logeren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Voor ons was het een prima plek op doorreis, Pandanbai zelf...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinbungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dorpje erg vies, veel wachtende truckers.

    Voor ons was het een prima plek op doorreis, Pandanbai zelf heeft niet zo veel te bieden, maar we hebben leuk gegeten bij koloniaals duikersresort aan t begin van de straat, to de pier.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Goed voor 1 nachtje voor de Gili's. Niet om een hele dag door te brengen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verder niks te doen in Padang bai. Echt lekker liggen op het strandje kan ook niet echt. Personeel niet bijzonder aardig. Wel goed geholpen met boottickets regelen. Zal misschien aan onze kamer hebben gelegen maar de badkamer stonk. D

    De locatie is perfect als je hier1 nachtje verblijft en de dag erna met de snelboot naar Gili gaat. In vergelijking met andere hotels is dit een goede keuze.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,8
    Prima verblijf, goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer iets verouderd maar voldoet.

    Wij zijn hier twee dagen / nachten geweest op doorreis. Ideale locatie tov 'centrum' prima zwembad, strand (met bootjes) voor de deur en blue lagoon om de hoek. 5 minuten wandelen. In de straat volop warungs en eetgelegenheden. Loopafstand van de Ferry. Ontbijt uitgebreid genoeg, buffet met toast, pannenkoekjes, eier station en vers sap. Verder ook alles goed verzorgd en schoon. Ruime hotelkamer met airco. WiFi werkt goed. Eind van de straat geweldig gezellig en mooi tentje Topi Inn met heerlijk eten! Aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,1
    Voor het bedrijf is er veel winst te halen bij meer betrokken personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel kan klantvriendelijker worden. Jammer dat bij de eerste kamer het toilet de hele nacht bleef lopen. een andere kamer was gelukkig geen probleem.

    De plaats van het hotel was een goede plek

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kluis die los in de kast lag.. Padang bai is weinig te beleven en beetje vervallen havenplaatsje.

    Locatie aan zee en op loopafstand vd haven voor de ferries en fast boats naar de andere eilanden. Lekkere steen oven pizza's

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,2
    Prima uitvals basis, hele mooie snorkelplekken en fijne...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tuinbungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buitendouche viel niet tegen maar staat niet heel duidelijk beschreven dat er binnen geen badkamer is

    Prima uitvals basis, hele mooie snorkelplekken en fijne stranden. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    8,8
    Goed voor een of een aantal dagen, maar niet langer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen voor een resort. We bleven maar een dag, dus was dat geen probleem. Mochten we langer blijven, dan zouden we sterk overwegen om elders te ontbijten.

    De kamer was goed uitgerust. Er ontbrak ons aan niets. We werden goed geholpen en het personeel was vriendelijk. Het zwembad ziet er goed uit (we zijn er helaas niet in geweest).

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,3
    Leuke uitvalsbasis als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkte goed maar is recht op het bed gericht. Je kan hem dus niet laten aanstaan 's nachts, waardoor het al snel snikheet is. Een beetje verouderd, maar wordt aan gewerkt!

    Klein maar verzorgd ontbijtbuffet. Na de vermoeiende tocht op Java de ideale uitvalsbasis om daarna naar Lombok of de Gili's door te reizen. Kamer was verzorgd!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Verbleven hier Ivm overtocht naar gili.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omgeving werd je belaagd door allerlei straatverkopers.

    Verbleven hier Ivm overtocht naar gili. Prima plek om een nacht te overbruggen.personeel was erg opdringerig om boottickets naar gili te verkopen hier zijn wij niet op in gegaan waarna zij nog 2x terug geweest is om toch tickets aan te smeren. Manager Erik was erg behulpzaam en gaf juist an dat zij GEEN boottickets verkochten. Gaf ons de tip om naar m kantoor van mahi mahi te gaan waar wij tickets gekocht hebben. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima kamers, prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,9
    Leuk zwembad met poolbar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk zwembad met poolbar. Ontbijt lekker met keus uit diverse warme gerechten (ei, pannenkoek, etc)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel, lekker eten en vooral veel gesnorkeld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het eten was heerlijk, het personeel vriendelijk en de kamers schoon en netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Heel mooi hotel en heel mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Heel mooi hotel en heel mooie kamer. Een leuk terras vlak aan het zwembad. Heel vriendelijke Vlaamse manager

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Hotel aan de kust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel aan de kust. Onbijt was prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Heel behulpzaam bij de transfer van onze dochter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel behulpzaam bij de transfer van onze dochter

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    Goede locatie om een nacht te blijven tussen Denpasar en Gili
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie om een nacht te blijven tussen Denpasar en Gili

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg rustig, waarschijnlijk door laag seizoen en de impact van de vulkaan dreiging.

    De locatie is perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,1
    Het totale plaatje was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Het totale plaatje was prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Goede locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi, karige douche en karig ontbijt.

    Goede locatie en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,7
    De extra taxen vielen tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De extra taxen vielen tegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Dat het dicht bij de boot naar gili ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het dicht bij de boot naar gili ligt. Goed ontbijt. Goede bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,1
    Locatie perfect voor vertrek naar Gili
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie perfect voor vertrek naar Gili

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tuinbungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik maar 2 zakjes koffie in me kamer kreeg elke dag. Hahaha

    Eigenlijk helemaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    Mooi hotel vlakbij de haven voor de oversteek naar de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel vlakbij de haven voor de oversteek naar de gilli-eilanden. Ideaal voor 1 of 2 nachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima tussenstop op weg naar de boot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, dicht bij de veerboot naar de Gili's, bij het strand. Restaurant was ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,9
    Prima overnachtingshotel voor overtocht naar Gili
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen familiekamer beschikbaar

    Op loopafstand van de boot naar Gili.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Oké verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (redelijk klein) en ontbijt in orde. Wij verbleven slechts 1 nacht op doortrek. Schat in dat verblijf voor duikcursus prima is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Mooi zwambad, fijn restaurant met lekkere pizza's
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stand waar het aan licht moet je de weg voor oversteken en liggen alleen boten geen mensen

    Mooi zwambad, fijn restaurant met lekkere pizza's

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Hotel vlakbij het strand en de ferry naar de Gili eilanden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De keuken sloot al vroeg, waardoor wij niet meer konden avondeten

    Het hotel was op loopafstand van de ferry naar Gili Trawangan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Goede liging voor 1 nacht voor de boot naar de gili
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommondatie was goed , schoon en leuk uitzicht op zee

    Goede liging voor 1 nacht voor de boot naar de gili

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    We hebben een zeer leuke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe het weer maar daar kun je niets aan doen

    Het was er mooie en een zeer warme sveer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Beng beng maxx (chocoladereep) in de koelkast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Beng beng maxx (chocoladereep) in de koelkast

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,5
    Goed doorreishotel voor de gili,s en Lombok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging voor de reis naar Lombok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,1
    Dicht bij de haven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte pizza in eigen restaurant en te dure pizza

    Dicht bij de haven

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,1
    Het ontbijt was goed pizza uit steenoven geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was goed alleen weinig enthousiast

    Het ontbijt was goed pizza uit steenoven geweldig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,1
    receptiepersoneel niet erg behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    receptiepersoneel niet erg behulpzaam

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    Voor 3 nachten wel te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet erg groot en ook de badkamerniet. Klein balkon wel uitzicht op zee.

    Het zwembad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Redelijk overbruggingsplek voor boot naar gilieilanden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het constante geluid van muziek van restaurant vlakbij de kamer en afhankelijk van wind overlast rook uit steenoven

    Een goede overbrugging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,5
    Gezellige accommodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed verzorgd, lekker ontbijt en diner.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vlak bij zee

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    10
    Top als je doorreist naar gili
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Eigen Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig te doen in de omgeving

    Uitzicht was top, locatie top, eten top, personeel aardig.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minuscuul balkonnetje. Niet dat van de foto's. Kon je niet gezellig op zitten. Misschien duurdere kamer maar dat haal je er via booking niet uit

    Locatie. Inrichting van de kamer. Veilige plaats voor onze fietsen

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,8
    Kamer was mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Strand tegenover resort was erg vies. Hier parkeren alle boten en eigenlijk kan je hier niet zwemmen. Mooie stranden zijn stuk verder lopen zoals naar de blue la goon coca 10 min. En de witte zandstrand is een beetje vertopt. Lopen half uur of kan je iemand vragen die je op de scooter daar heen brengt voor een klein bedrag Is de mooite waard echt mooi strandje! !!

    Kamer was mooi. Personeel aardig en ontbijt was ook goed.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Lokatie zeer dicht bij Boot naar de Gilli eilanden en Lomboek
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Lokatie zeer dicht bij Boot naar de Gilli eilanden en Lomboek

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,9
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie locatie

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,5
    Loctie dichtbij de haven naar Gili
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets voor die prijs

    Loctie dichtbij de haven naar Gili

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    6,3
    De duikcrew is TOP.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Boiler bevat water voor 1 korte douche

    De duikcrew is TOP.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    Prima verblijf op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was wat aan de oude kant.

    Prima verblijf op een goede locatie. Als je een liefhebber bent van duiken ben je aan het goede adres.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    Mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ligging.

    Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat het eten niet tegelijk kwam! Een was al klaar terwijl de andere nog ,oest beginnen!

    Alles

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    9,2
    de vlaamse manager van de resort
    • Vakantiereis
    • Stel

    buiten het duiken is er in de omgeving weinig te beleven.

    de vlaamse manager van de resort

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 73

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: