Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pool Villa Club Lombok 5-sterren

Jl Pantai Senggigi PO BOX 1001, 83355 Senggigi , Indonesië

#4 van de 24 vakantiewoningen in Senggigi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 236 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Eten in het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Duplex Familievilla met Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het restaurant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Club Villa met Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten. Jacuzzi. Cappuchino Ayu beleefdheid personeel. Zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Duplex Familievilla met Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    de snelheid van het internet

    prachtige villa, geweldig personeel die heel attent en oplettend waren en altijd vriendelijk. we hebben genoten

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    5,4
    In eerste instantie zag het er geweldig uit!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij daglicht ziet alles er anders uit, helaas bleek er veel niet echt schoon en hygiënisch te zijn en heeft dit complex heel veel restauratie nodig. Het is ongeveer 15 jaar geleden gebouwd en ik ben ervan overtuigd dat het toen een pareltje was! Ik noem het nu toch echt vergane glorie en geen 5 sterren waard. Er was maar een bezetting van 15% in d'r 4 dagen die wij er verbleven en alle dagen regen gehad dus dat maakt dat er weinig beweging was. Ongezellig. Ontbijt is wel a la cart maar van magere kwaliteit. Ook wij zijn op basis van de goede recensies hier terecht gekomen en daarom een nu eerlijke recensie. Ook storend is de luidspreker van de moskee ( om 4.30 snachts en meerdere malen overdag)

    In eerste instantie zag het er geweldig uit! Het was immers donker toen we aankwamen, na een vervelende bootreis en zware regen. Een grote villa met een zwembad voor de deur! Vriendelijk ontvangst. Prachtig onderhouden tuin. Goede masseuse Katrina.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,5
    Ruim opgezette villa's, gelegen in een schitterende tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel herrie 's nachts, zowel van het resort zelf (live bands tot ca 00.00) als discotheken vlakbij het resort (tot 04.00). Ook is er onderhoud nodig aan het zwembad. Op sommige plekken kun je jezelf lelijk verwonden als je niet uitkijkt.

    Ruim opgezette villa's, gelegen in een schitterende tuin. Ook de bediening was zeer vriendelijk en attent.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    10
    Prachtig huis met twee badkamers, jacuzzi, aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Snorkelen valt erg tegen.

    Prachtig huis met twee badkamers, jacuzzi, aan het zwembad. Vanaf je eigen tuin zo het water in, 5 minuten lopen naar strand. Nabij haventje en dichtbij restaurants en winkeltjes. Mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    9,6
    Inrichting resort, accommodatie direct aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Inrichting resort, accommodatie direct aan het zwembad.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: