Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta 4-sterren

Jl.Aipda Ks.Tubun No.7 Slipi, Palmerah, 11410 Jakarta, Indonesië

#58 van de 401 hotels in Jakarta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 517 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Het was een aangenaam verblijf, voor 1 á 2 dagen echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    We waren wat teleurgesteld dat er geen echte slaapbank in de kamer was. Bankje wat er stond was wat aan de korte kant voor onze zoon van 1.65. Jammer dat het eten niet altijd warm is.

    Het bed sliep heerlijk, de kamer was schoon. Het personeel is super vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,9
    Fijne kamer, zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets ten nadele van het hotel maar Jakarta is slecht te bereizen. Eigenlijk staat er een groot deel van de dag overal file. Dit maakt uitstapjes een tijdrovende zaak

    Fijne kamer, zeer uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    Uitgebreid ontbijt, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welke kamer je ook hebt, 's morgens om 4.30 wordt je gewekt voor een oproep voor gebed door een van moskeeen rond het hotel.

    Uitgebreid ontbijt, ruime kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Premiere Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vond ik geen 4sterren kamer. Helaas was de tennisbaan gesloten toen wij er waren; maar we waren hier ook maar 1 nacht. Als je er wil lunchen of dineren in buffetvorm is het erg duur (ongeveer 24 euro) erg jammer! A la carte is beter te betalen.

    Het personeel was super vriendelijk. Ook heeft dit hotel een groot zwembad en een klein speeltuintje. Het ontbijt was heerlijk en erg uitgebreid! Enorm ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel voor gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is beperkt tot 2 toestellen per kamer

    Ontbijt was erg uitgebreid, grote ruime kamers met inloopdouche. Zwembad was voor een stadshotel groot en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,5
    deze hotel is aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was heel goed,kamers waren goed en comfort,goede buitenzwembad, fitness ruimte en sauna,met een woord het was een geweldige tijd daar om te logeren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Prima verblijf met de hele Indonesische familie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst bij receptie. Keurig in de rij om vervolgens te horen dat een andere collega mij verder ging helpen ( die al achter de balie bezig was) alle kamers om 1400 te krijgen.

    Ontbijt was in buffetvorm verspreid over het restaurant met diverse soorten keukens ( Indonesisch, Europees ) kamers prima in orde. Jammer dat er in indonesie nog veel Rokers kamers zijn. Daardoor duurt het inchecken langer omdat niet alle kamers op tijd ( 1400 uur check-in time) klaar waren. We hadden de laatste nacht vier kamers en de laatste was pas om 18.30 uur klaar. Smorgens al gevraaagd dus dat was jammer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Fijn hotel op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Premiere Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens ons tweede verblijf in dit hotel was het zwembad gesloten wegens renovatie. Balen omdat dat een belangrijke reden was om voor de tweede keer voor dit hotel te kiezen. Toen we aangaven dat we daar teleurgesteld over waren hoefden we ter compensatie niet te betalen voor een late check out.

    Het hotel ligt op een gunstige locatie, zowel t.o.v. het vliegveld als de stad. We verbleven hier voor de tweede keer. Beide keren hadden we een prima, comfortabele kamer. Wij reisden met een kind van 1 jaar oud. Het hotel beschikte over een babybed en een kinderstoel. Dus ook dat was goed geregeld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als kind zijnde kwamen we hier vaak, nu 15 jaar later is het hotel zelfs nog beter geworden. Het overheerlijke ontbijt, de regendouche en service zijn meer dan een 10 waard!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Groot hotel
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot hotel Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Groot zwembad Geweldig ontbijt Zeer goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Zwembad
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was prima

    diner buffet was zeer uitgebreid en zeer vriendelijk/hulpvaardig personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden. Uitstekend ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    gewoon alles klopt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    gewoon alles klopt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet in de hoofdstraat als hotel Pullman.

    Ruime kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Engels vd staff was gewoon slecht. Ze zeiden op veel vragen -ja- maar begrepen niet waarover het ging.

    Heerlijk ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    9,6
    prima hotel ook voor families.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    erg druk in de ontbijtzaal

    zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Comfortabel hotel in Jakarta.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wat jammer dat ik een kindersok bij het gordijn vond. De kamer was verder keurig schoon. Eten s avonds was wat chaotisch en van matige kwaliteit.

    Comfortabel hotel in Jakarta. Zeer uitgebreid ontbijt. Ruime kamers. Zakenhotel maar ook geschikt voor toeristen. Op 30 min van de luchthaven

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    de ligging beviel me, vlakbij de tolweg, en het bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond de badkamer ouderwets en niet schoon. Er was geen wellness center. Ik vond de prijzen van vooral de drank te hoog!

    de ligging beviel me, vlakbij de tolweg, en het bed. het ontbijt was goed en uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    8,8
    Super leuk zwembad waar je ook lekker kunt zitten.
    • Zakenreis
    • Stel

    Biertje erg duur

    Super leuk zwembad waar je ook lekker kunt zitten.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,8
    Heel goed ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen

    ik had de vorige keer een mooie schone kamer Nu een oude kamer met smerig badkamer

    Heel goed ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: