Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Akmani 4-sterren

Jl. KH Wahid Hasyim No. 91, Menteng, 13050 Jakarta, Indonesië

#180 van de 401 hotels in Jakarta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 336 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    6,7
    Beneden vewachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet schoon en rook niet fris. Het hotel zit midden in een verbouwing. Geen directe overlast maar wel ongezellig.

    Midden in de stad nabij openbaar vervoer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Een hotel is voor doorreis en zaken doen perfect, erbuiten zijn goede gelegenheden als extra
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De laatste jaren is mij opgevallen dat de bediening bestelling van drankjes duidelijk is verminderd je moet vaker om je bestelling vragen, dit heeft te maken met personeel reductie. Er is duidelijk minder drankjes te verkrijgen dan voorheen, dit geld voor alcoholische en non alcohol, en bekwaam personeel.

    het ontbijt is voor een gemiddelde prijs kwaliteit goed. Alles ligt op zeer korte afstand erg goed gelegen, restaurants en buiten eet-tentjes wat kwaliteit smaak hoger ligt dan in gemiddelde restaurants je ziet ze koken, het centrum shopping mals is met de taxi goed te doen en betaalbaar. Grote hotels hebben een eenzame en verlaten gebied. de grote hotels heb ik het wel gehad. receptie is professioneel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,8
    Aan de buitenkant lijkt het op een tophotel. Als gast valt het wel tegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten zoals fitnesstoestellen deden het allemaal niet. En was één van de redenen dat ik voor dit hotel koos. Bediening in de lobbyruimte was ook matig vergeleken wat je gewend bent in Indonesia. De lift werkt ook gek. Ook als je de receptie belt voor een storing dan komt vaak niemand opdagen.

    Het bed was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    8,8
    Heel goed,centraal en goede prijs en zeker voor herhaling weer vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij waren er al een paar keer eerder geweest , maar nu hadden ze het ontbijt verzet naar het restaurant in de lobby, waarschijnlijk voor de renovatie? Het ontbijt bij het terras was gezelliger.

    dichtbij het centrum, kan je lopend af. kamers netjes en schoon, ontbijt heel lekker en voldoende. Personeel uiterst vriendelijk!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Kamers waren mooi en comfortabel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ofschoon het een rookvrij hotel was, werd er op een van de kamers op de verdieping waar ik verbleef, gerookt. De rook kwam je tegemoet als je de lift uitkwam en kwam door de kieren dus ook je kamer in. Heb de receptie wel hierover geïnformeerd.

    Kamers waren mooi en comfortabel. Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,3
    Voor die prijs is wel een betaalbare verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grand Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Gunstige ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Centraal gelegen, prima kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor Indonesische begrippen is het horecagedeelte wat prijzig.

    Centraal gelegen, prima kamers.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    4,2
    Beveiliging was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk en je kan geen raam open doen

    Beveiliging was vriendelijk

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    Prima ontbijt, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Faciliteiten (zwembad, gym, Spa) stellen niet zoveel voor.

    Prima ontbijt, behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,1
    Heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Klein zwembad met weinig ligbedden(4).

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,9
    Goed
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had shuttle van airport naar hotel gevraagd, maar die is niet komen opdraven.

    N.v.t.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    Wifi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi. Het is best snel, maar op de mobiele telefoon blijven de inlog-gegevens niet bewaard, dus dat is telkens opnieuw gebruikersnaam en password invullen.... heel onhandig!

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    10
    Ze waren allemaal heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik zou het echt niet weten. ...dus niet van toepassing. He

    Ze waren allemaal heel vriendelijk S'avond entertainment prachtig van en gezongen Door die lieve dame uit Menado. ...dat is pas zingen. Als wij naar Indonesia gaan dan logeren onze fam altijd in de Akmani hotel.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,8
    personeel was zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden veel meer verwacht van dit hotel op basis van de foto's op booking. Uiteindelijk duur voor wat het was in vergelijking met Kosenda hotel in de zelfde straat

    personeel was zeer behulpzaam

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    De locatie en het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen idee

    De locatie en het personeel

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    7,9
    Goede ligging van het hotel t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goede ligging van het hotel t.o.v. de bezienswaardigheden. aangeboden diensten zijn waar voor hun geld.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    kamer schoon en fris
    • Stel

    geen sauna, ontbijt wel lekker maar weinig tijd voor aanvang al weggeruimd en geen haardroger in de douche

    kamer schoon en fris

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,5
    Pianist bij de lobby
    • Vakantiereis
    • Groep

    N.v.t.

    Pianist bij de lobby

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel Ligging hotel

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    comfortabele kamer en super vriendelijk en behulpzaam...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat ze niet even vertellen dat je taxi er is.

    comfortabele kamer en super vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    8,3
    Dat het hotel heel goed op locatie ligt .
    • Stel

    Dat het hotel heel goed op locatie ligt . Dat het prettig vertoeven is alles.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: