Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Hotel Nusa Dua Suites 4-sterren

Jl. Kebo Iwa, Taman Mumbul, 80363 Nusa Dua, Indonesië

#43 van de 69 hotels in Nusa Dua

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 178 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Gezien de omstandigheden ( we zijn naar Bali gereisd omdat onze dochter daar in quarante
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aziatisch eten in het algemeen. Ik heb graag eens een goed stuk vlees.

    Ontbijt was goed voor wie gewoon is s morgens warm te eten. Ik kon me beredderen met het brood dat voorhanden was en de lekkere croissantjes. De koffie was goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    De ruimte was geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zwembaden die waren veel te koud!!! Geen van de gasten zwom er!!! Erg jammer want het zag er prachtig uit ! De shuttlebus die maar tot 18.30u terug haalde als ze je op (slechts 1 van de 2 plaatsen )afgezet hadden. De laatste vertrok om 18.00 uur vanaf het hotel. Beetje jammer.

    De ruimte was geweldig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    3,8
    De foto’s staan zeer ver van de werkelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was precies een spookhotel (weinig volk, enkel Japanners) geen animatie, heel doods. Slecht ontbijt. Weinig keuze voor Westerlingen. Er is dringend renovatie nodig. Regelden een boeking via hotel om met de boot te gaan naar de Gili eilanden en bleek achteraf dat we dat veel te duur betaalden...we zijn er een nacht eerder vertrokken. Ligt in een verlaten en vuile omgeving. Je hebt voor alle uitstappen taxi nodig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Een heerlijke plek om goed tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had alleen een balkondeur en geen andere ramen.

    Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook voor de uitslapers is er genoeg tijd om te ontbijten en dat is wel zo fijn als je op vakantie bent.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,3
    Fijn hotel met een mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en een Eigen Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WIFI was zwak; Locatie van het hotel is wat afgelegen op een heuvel. Hier moet je echt een scooter of auto huren als je wat van de omgeving wilt zien. Wel centraal gelegen.

    De Villa met zwembad was erg netjes,ruim en voorzien van alle gemakken. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.Het ontbijt was goed. Keuze uit een traditioneel ontbijt of een continental breakfast

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    8,8
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Villa met 1 Slaapkamer en een Eigen Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Rustig

    Verbleven in juni 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: