Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Radiant Hotel & Spa 4-sterren

Jl. Puri Grenceng No 46 Tuban, Tuban, 80361 Kuta, Indonesië

#130 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1459 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    massages waren OK.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruids-arrangement in een Deluxe Tweepersoonskamer met gratis Ophaaldienst vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een huwelijksarrangement boeking. Echter bij aankomst heb ik zelf moeten vragen naar welkomstdrankje en kom fruit. Staff wist zelf niet waarvoor we geboekt hadden. Dag nadiên gaf een vrouw alle uitleg en verliep het verder vlot. Wifi op de kamer zeer slecht!

    massages waren OK. Dichtbij luchthaven. Goed voor 1 of 2 nachten transfer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Vlak bij het vliegveld, fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht werkende airco de eerste nacht, werd meteen gerepareerd toen we ernaar vroegen. En een vegetarische olie bij het ontbijt zou fijn zijn.

    Vlak bij het vliegveld, fijn zwembad. Uitgebreid ontbijtbuffet met omelet, nasi, aardappel, kip, toast, fruit, cereals etc. Veel tv zenders.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Prachtige kamers, fijn dat we een zwembad voor onze deur...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is niet heel handig. Je moet alles met de taxi doen. Wil je lopend dan moet je eerst door en guur en donker steegje lopen

    Prachtige kamers, fijn dat we een zwembad voor onze deur hadden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    6,7
    Matig goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het niet schoon is en het dekbed word niet verschoond. De wc was stuk en het stonk enorm. Er waren veel muggen aanwezig maar na het klagen werd er direct een spul gespoten en weg waren ze.

    Het personeel en locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    2,9
    Slechtste accommodatie ooit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - 2 Standaard Tweepersoonskamers met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zijn normaal gesproken helemaal niet kieskeurig of negatief over een accommodatie, maar The Radiant is voor ons de eerste accommodatie die echt niet kan. Hotel heeft behoorlijk wat achterstallig onderhoud. Kamers zijn niet schoon. Hier een daar vind je best wat haren van vorige gasten in de kamer (zelfs in bed) en zijn er her en der wat vlekken op het beddengoed te zien. Het beddengoed rook niet fris en had een muffe lucht. Airco deed het bij ons niet, maar dat vond ik geen probleem. Helaas geen warm water met douchen en schimmel in de kitranden. Het bed lag wel lekker. Stofnesten en spinnenrag in de hoeken van de kamer. Bij aankomst bij het ontbijt werd er geen goedemorgen gewenst, maar werden wij op een geïrriteerde toon gevraagd een half uur later te komen. Een reden werd er niet gezegd, maar wij zagen dat er nog meerdere tafels vrij waren. Omdat wij op tijd net het vliegveld moesten, mocht wij na aandringen in de hal van het restaurant ontbijten. Bij het ontbijt is een buffet waar je kunt kiezen uit rijst, mie, kip, ei en wat andere zaken. Wat er met de groente in de mie was gebeurd weten wij niet, maar die was slap, bruin en zag er echt niet als eetbaar uit. De groente hebben wij dan ook maar niet gegeten. Verder kun je een broodje in de broodrooster doen, maar maar je moet dan wel even geduld hebben. Als beleg op brood kon gekozen worden tussen jam en jam. De muziek in het restaurant stond erg hard waardoor het eigenlijk niet mogelijk was om op normale toon met elkaar te kunnen praten. Dit hotel heeft meerdere problemen: - zeer slechte schoonmaak - vochtproblemen -> in de badkamers is her en der schimmel te vinden, net als in de gordijnen. Op diverse plekken in het hotel zie je vocht- en schimmel plekken op de muren.

    Dichtbij de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Dichtbij het vliegveld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was niet dichtbij het centrum. Vooral in het hoogseizoen duurt het lang voordat je in het centrum bent door de drukte van het verkeer.

    Dichtbij het vliegveld! Gratis shuttle service en een fijne douche.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,3
    prima verblijf voor 1 dag/nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    voor de eerste dag een prima hotel, vlakbij het vliegveld. Bijzonder als je aan komt rijden dan lijkt het net of je in een armoedige wijk zit maar eenmaal door de poort vind je een prima hotel. Leuk zwembad en goede kamers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    5,8
    Matig hotel, prima voor overnachting voor na of voor een vlucht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde en kleine kamer, dure prijs eten & drinken, gelegen in achteraf weg (maw je loopt niet zomaar even naar winkels of restaurants). En waren zowat de enige gasten.

    Dichtbij luchthaven, gratis shuttle

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat een raam in de deur waardoor er de hele nacht licht in de kamer scheen, licht buiten kon niet uit dus slechte nachtrust gehad.

    Prima kamer en ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Prima plek voor korte periode!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Alles gedateerd dus een opfrisbeurt is welkom. Lopend weinig te doen in de omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Dicht bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenzijdig ontbijt, veel lawaai Verouderde sanitaire voorziening

    Dicht bij luchthaven

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers( overal schimmel) Badkamer vies Veel stof Haren van de vorige klanten op en in bed.

    Niks

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,5
    Prima plek als je de volgende dag moet vliegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers maar wel schoon en goede bedden

    Ligging, zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,1
    Prima voor een nachtje bij het airport.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet per se super kamers, ontbijt bleek niet inbegrepen.

    Prima verblijf voor 1 nacht als je een vlucht hebt op het airport. Het is vlakbij.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,0
    Ik ben niet tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Vieseheid onder de bed De kamer wordt niet schoongemaakt De laken wordt niet gewisseld Te weinig handdoeken en toiletpapier

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,3
    Prima hotel ter afwachting van een vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook erg naar schimmel, met vele vochtvlekken op de muur.

    Gratis luchthaven shuttle

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Uitstekende service en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    Service

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,8
    Dichtbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi deed het slecht. Sobere kamer

    Dichtbij het vliegveld. Gratis shuttle service naar het vliegveld

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Prima, 5 min van airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon gelijk uit hotelkamer het zwembad in

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Heel fijn hotel naast de airport.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Overnachten op Kuta.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aanmerking op de accommodatie.

    De familiekamer is een aanrader voor gezinnen met kinderen. Groot ruim en luxe.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Licht in de badkamer was helaas kapot.

    Een verzorgd, mooi hotel. Goede bedden en badkamer is ook prima in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    4,2
    Gelukkig maar èèn nacht hoeven te blijven . De kamer stonk echt ontzettend erg naar urine.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk naar urine.

    Luchthaven shuttle gratis

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit viel wel mee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - 2 Standaard Tweepersoonskamers met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was iets minder

    Ligt zeer kort aan de luchthaven

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Slecht onderhoud aan het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhoud aan het hotel. Super jammer dat het verwaarloosd is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,7
    Kamer en bed waren niet schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en bed waren niet schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel met 2 mooie zwembaden. Maar 1 nacht verbleven ivm vervolgvlucht de volgende dag naar Jakarta.vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    Eerste keer Bali begon in het Radiant Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig. Had wat meer keuze mogen wezen.

    Het zwembad lag voor de deur! Heerlijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,7
    Goed voor enkele nachten .wel heel goedkoop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van de hoofstraat en strand

    Gezellig goed voor 1 nacht

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (alleen kamer) met gratis Ophaaldienst vanaf de luchthaven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lag wat ver maar verder niets

    Prima hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,6
    Heerlijk bijkomen na lange vliegreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel, prachtig hotel met mooi zwembed en 24/7 roamservices

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    Goede stop dicht bij AirPort, niet dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer vanaf de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is niet in main street maar ergens achteraf.

    Snelle incheck, goede kamers voor een stop naast Airport voordat je verder gaat verkennen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,8
    Zeer behulpzaam personeel, mooie en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, we waren op doorreis en konden helaas niet lang van dit hotel genieten.

    Zeer behulpzaam personeel, mooie en schone kamer. Gunstig gelegen, vlakbij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,1
    Heel vriendelijk service gericht personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Achteraf toch liever voor andere locatie gekozen en iets meer betaald.Met een kleintje kom je niet ver zonder taxi als je wegwilt of iets noodzakelijks moet halen in een winkeltje.na zware regenval was gedeelte van onverharde weg onder water en kon je er zowiezo niet langs zonder natte voeten. Ik had idee dat beddengoed niet helemaal schoon was.vloer nat van het vocht(damp).Massageruimte niet aantrekkelijk.

    Heel vriendelijk service gericht personeel.Onze boardingpasses werden geprint zonder probleem.free shuttle naar discovery mall.(one way)het zwembad was prima.ontbijt ook goed en voldoende als je vergelijkt met wat je voor de kamer betaald

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,7
    Goeie locatie vlakbij vliegveld, op 10 minuutjes loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel heeft veel meer potentie, maar is niet heel netjes/opgeruimd

    Goeie locatie vlakbij vliegveld, op 10 minuutjes loopafstand van wat restaurantjes, mooi opgezette locatie met fijne zwembaden, rustig

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel van receptie en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wc liep een beetje door en de douchekop viel bijna van de muur. Weinig waterdruk, dus het douchen kon aangenamer.

    Vriendelijk personeel van receptie en restaurant. Lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    5,0
    Het bed was gelukkig prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er hing een sterke geur op de badkamer die werd veroorzaakt door chloor bolletjes die op het afvoerputje lagen. Het eten (avond en ontbijt ) viel heel erg tegen door de geringe keuze (bami, nasi en geroosterd witbrood) en het super lang wachten bij het avondeten. Omdat wij met een groep van 8 personen waren had de eerste het eten al op en had de laatste nog niets.

    Het bed was gelukkig prima. De kamers zien er in eerste instantie netjes uit

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Hier 1 nacht verbleven toen we onze vlucht met Malaysia niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligt dichtbij het vliegveld maar voor de rest niet veel te doen in de buurt. Voor restaurantjes moet je wat verder lopen.

    Hier 1 nacht verbleven toen we onze vlucht met Malaysia niet ging. Prima schoon hotel dichtbij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    5,8
    Er waren 3 zwembadbedjes voor heel het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren 3 zwembadbedjes voor heel het hotel. Zwembad werd niet goed schoongemaakt, heel karig ontbijt, ook lunch was niet echt lekker. In onze eerste kamer hing een ontzettende stank. Toen we hierover klaagde, hebben we een andere kamer gekregen. Deze was echter een categorie lager dan onze vorige. Bed was daarnaast erg zacht. Heel het hotel oogde een beetje alsof ze niet voorbereid waren op gasten. Er liep ook weinig personeel rond, in vergelijking tot andere hotels in bali.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,7
    Gevarieerd ontbijt met vers fruit, omelet, toast en ook...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig te beleven. Ideaal als 1e nacht om te bekomen van de reis, maar verder niet veel te beleven

    Gevarieerd ontbijt met vers fruit, omelet, toast en ook Indonesisch: rijst en groentjes. 2 zwembaden Goede airco Op wandelafstand van de luchthaven!

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    De fans in de eetzaal waren al maanden kapot. Repareren? Ach waarom?

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,5
    Vlakbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    Vlakbij het vliegveld. Goed ontbijt. Mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    5,0
    Prima hotel voor een overnachting bij late aankomst op Bali.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima hotel voor een overnachting bij late aankomst op Bali. Dichtbij de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,5
    Prima hotel, aardig personeel bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt viel erg tegen.

    Prima hotel, aardig personeel bij de receptie. 2 zwembaden, schone kamer. Dichtbij centrum en strand (taxi 5 min)

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,7
    Het bed lag goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt en de afstand naar het centrum. Ik zou hier zelf niet langer kunnen blijven dan 2 nachten.

    Het bed lag goed.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,9
    Rustige ligging, prijs-kwaliteitverhouding goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    de slechte toegangsweg

    Rustige ligging, prijs-kwaliteitverhouding goed

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,4
    Dicht bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene

    Dicht bij luchthaven

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eten in het restaurant van het hotel. Kinderen ziek geworden van het eten. Diverse gerechten niet voorradig.

    Dichtbij de luchthaven

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    rustige plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    afstand tot strand. Moet door drukke straten.

    rustige plek

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,9
    Op 5 min van het vliegveld en erg gunstig geprijst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op 5 min van het vliegveld en erg gunstig geprijst

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    6,3
    Is ver van beach walk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Is ver van beach walk

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    8,3
    Het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik mis de mogenlijkheid tot inchecken voor de vliegtickets.

    Het zwembad. Vriendelijk personeel.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Radiant Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: