Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 4-sterren

Jalan Kartika Plaza No.127, 80361 Kuta, Indonesië

#29 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 303 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas last van muziek van de barretjes aan de overkant. En dat was redelijk hard. Zeker als je wilt slapen, dan is keiharde muziek iets minder. Verder wel aardig personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Middenin de drukte van Kuta een prima en betaalbaar hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Onderling Verbonden Deluxe Tweepersoonskamers - Tweepersoonsbed en 2 Aparte Bedden - Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer aan de kleine kant.

    Prima en schone kamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    We komen terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad - Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer aan het rustige zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Heel prettig rustig hotel net buiten de grootste drukte van Kuta
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel zoete dingen en weinig fruit. Namaak jus d’orange. Maar je hoeft geen honger te lijden. Heerlijke omeletten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,3
    Wegens lawaai na één dag weer weg gegaan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 4 nachten

    Overal herrie (voor het hotel een festival met keiharde muziek, bij het zwembad harde muziek en renovatiewerkzaamheden)

    Mooi hotel met nette kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad - Gratis Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietd

    Locatie en personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Goed rustig hotel, net buiten de drukte van Kuta.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchen in bad is niet meer helemaal van deze tijd. Doordat het douchegordijn nat werd, kwam er een niet al te prettige geur vanaf. Wij zijn twee nachten in het hotel geweest en in die tijd is onze kamer niet schoongemaakt. We waren toevallig op de kamer toen ze de kamer wilden schoonmaken, maar het is later niet alsnog gebeurd (als we de receptie hadden gebeld, was het zeker opgelost, maar voor maar twee nachten vonden wij het geen ramp).

    Goed rustig hotel, net buiten de drukte van Kuta. Direct tegenover een shopping mall, ongeveer 15 minuten lopen naar de drukte en de vele Australiërs in het plaatsje. Nette kamer, fijn bed

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Heel fijn overnachtingshotel als je de volgende dag met het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Heel fijn overnachtingshotel als je de volgende dag met het vliegtuig terug naar huis moet. Fijne kamer, goede faciliteiten, heerlijk ontbijt. Niet duur! We moesten om 12 uur de kamer uit maar mochten onze tassen in het hotel achterlaten en werden eind middag gratis naar het vliegveld gebracht. Dit, terwijl we maar 1 nachtje in dit hotel verbleven. Top!

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    9,2
    De spa was perfect, geen wachttijd goed ingericht en zeer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De spa was perfect, geen wachttijd goed ingericht en zeer discreet Restaurant prachtig, volledige kaart Ontbijt. Grote keus

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    5,8
    Transport naar de luchthaven
    • Stel

    Transport naar de luchthaven

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,3
    loopafstand van rustig strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    net iets te ver buiten cetnrum

    loopafstand van rustig strand

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: