Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vila Ombak 4-sterren

Gili Trawangan, Lombok, 83000 Gili Trawangan, Indonesië

#22 van de 57 hotels in Gili Trawangan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1033 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,8
    Mooi hotel maar op een te duur en toeristisch eiland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer Ombak
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cocktails maken kunnen ze niet en er is geen bediening op het prive strand. Check in duurde lang en kamer was niet op tijd klaar. Na 3 x vragen bleek de kamer ineens wel al die tijd klaar te zijn zogenaamd.

    Locatie net ietsje buiten drukke deel, fijn eigen strand. Ruim opgezet complex maar toch mooi ingericht met planten en bomen. Mooie zwembaden en ruime kamer. Voldoende ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Leuk en mooi hotel maar avond BBQ op het strand kan beter voor het bedrag wat je betaalt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muziek bij de swimup bar kon beter en de BBQ avond op het strand viel tegen. Zeker voor de prijs !

    Heerlijke kamers , swimup bar , privé strand. En de vismarkt en vleesmarkt avond waren wel goed op het strand met avond eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Prachtig geleden aan het strand, zwembad ook aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer Ombak
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indien je wilt snorkelen voor de kust moet je aan de noord-oost kant zitten, met een fiets is dit ook prima te doen.

    Prachtig geleden aan het strand, zwembad ook aan het strand. Net voorbij de drukte dus als je tot rust wilt komen heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Perfect hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect hotel met prachtig haast parkaangelegde tuin. Mooie zwembaden. Je kijkt zo op zee uit. Heerlijk rustig in het drukke deel van Gili Trawangan. Eten is lekker en veel keus bij ontbijtbuffet. Bediening is super vriendelijk. Aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    Mooi hotel met een perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi werkte niet altijd. Alleen bij de receptie was het goed. Hygiene was slecht. De dag dat we hadden ingecheckt was een bed niet verschoond. Dit werd wel snel rechtgezet.

    Locatie was perfect. Uitgebreide ontbijt buffet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer met grote badkamer. 2 zwembaden. De een wat rustiger gelegen dan de andere. Lekkere bedjes bij het strand. Heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel, maar iets te massaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisjes vielen tegen, waren gedateerd. Hygiëne kon beter. Ontbijtbuffet was uitgebreid, maar zag er niet altijd even uitnodigend uit. Voor Balinese begrippen wellicht net iets te massaal en onpersoonlijk hotel

    Het park en zeker het zwembad is mooi aangelegd. Fietsen kan je huren bij het hotel en is een aanrader op dit eiland. De locatie is perfect. Aan het einde van de straat waar alles te doen is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,2
    Prachtig resort met mooie zwembaden en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opzet van de kamer was ruim, helaas weinig mogelijkheden om koffer/backpack neer te leggen

    Ruim opgezet, 2 verschillende zwembaden, cocktails vanuit het zwembad, vriendelijk personeel, zeer uitgebereid ontbijtbuffet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet ligt afgelegen in aparte ruimte. Is niet uitnodigend en tamelijk warm in deze ruimte. Gekoelde eetwaren mogen laag en pas bereikbaar na een schuifdeur te gebruiken. Weinig aantrekkelijk.

    Dit hotel is prachtig gelegen in een mooi aangelegde tuin met een 'hidden pool' halfweg domein en een groter landschapzwembad, gelegen aan het strand. Voldoende ligbedden met kussen en handdoeken, ook op het strand. Rustig gelegen, maar dan toch weer direct in het bruisende centrum v Gili T. Heel vriendelijk onthaal en over vriendelijk personeel, snelle check in. Superior room is een hele grote kamer, onderaan de huisjes met een groot terras, en dankbaar in de schaduw. Ontbijt is ruim voldoende, al kan de locatie beter. Deze is volledig 'binnen' wat het tamelijk warm maakt. Presentatie van 'koud te presenteren' voeding kan 'mooier' of wat het nu is, in frigo met verschuifbare ramen. Het hotel is een aanrader, ik vermoed dit het beste van het eiland is. Goed gevarieerd ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Het verblijf in Villa Ombak was relaxt en rusgevend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie was goed, alleen het eiland was echt vies! Veel los slingerend afval!

    Onze hutjes waren uitstekend! Prachtige ligging, en de badkamer in de openlucht was geweldig!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    Mooiste hotel op gili!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen nadelen.

    - Super mooie locatie, net buiten de drukte en aan het strand, vanuit het zwembad kijk je recht op zee en zie de andere gili eilanden en lombok liggen. - Qua hygiëne was alles super schoon. Zelfs de openbare toiletten waren erg schoon. - Het personeel was super vriendelijk en echt niets was te veel. Ze zijn bereid om alles voor je te doen. - Het ontbijt is goed geregeld. Je kunt super lekker ontbijten met scrabbled eggs, kleine pannenkoekjes of vers fruit. Ook in de middag en avond kun je er goed eten voor een leuke prijs. - De lumbung villa's zijn zeker aan te raden. Je hebt een hele ruime buitenbadkamer en een eigen lounge ruimte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Fijn verblijf op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - vrij groot en veel georganiseerde vakantie gangers - te weinig bedjes bij zwembad (handdoek laten liggers....) - kregen upgrade maar dat was minder charmante luxe kamer want onze gereserveerde lumbung kamers waren op. Gelukkig na 1 nacht toch weer kamer kunnen wisselen - hotel: bouw svp geen onpersoonlijke kamers in gebouwen meer bij! Gaat ten koste van charme

    - ligging prima aan de rand van de drukte - mooi zwembad met uitzicht op zee - de Lumbung huisjes zijn erg charmant - mooie tuin! - vriendelijk personeel - persoonlijke, kleinschalige en prima duikschool

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,8
    Niet wat we hadden verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid, maar helaas werd niet alles bijgevuld, waardoor er aan het einde veel op was. Ditzelfde geldt voor het zwembad, hier worden handdoeken aangeboden voor gasten, maar aan het einde van de dag zijn deze op. Daarnaast wil het personeel je graag helpen, maar geeft vaak foute of involledige informatie. Voor ons was dit hotel al met al een teleurstelling.

    De kamer was erg leuk en het zwembad was heel mooi. De locatie is ideaal als je aan de drukkere kant van het eiland wil verblijven. Daarnaast biedt het hotel vele services.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,2
    Tegenvaller!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bijzonder onvriendelijk (zeer uitzonderlijk voor Indonesië)! De kamer was een grote tegenvaller: - Deluxe kamer is minder luxe dan een normale kamer, - Veel ongedierte zoals kakkerlakken, kikkers, mieren en salamanders in de kamer en badkamer, - Schimmel, roest en kalk was helaas ook overal te vinden, - Slecht werkende airco, - Deuren en ramen sluiten niet goed en hebben overal kieren, - Veel scheuren in wanden en plafonds, - Heel veel stopcontacten, echter waren meer dan de helft kapot, - WiFi is bijzonder traag en valt continue weg. Ontbijt was ook een grote tegenvaller: - Half uur in een rij staan voor een gebakken ei / omelet, - Schimmel in de koeling van het fruit, - Tafels niet op tijd schoongemaakt, waardoor je aan vieze tafels plaats dient te nemen, - Geen bestek, servet, peper, zout en suiker op tafel, - Personeel staat in overvloed stil en vraagt je niet eens of je koffie of thee wilt. Via het hotel een privé snorkeltrip van 2 uur geboekt (IDR 1.000.000). Na 1,5 uur was de 'gids' het moe en waren we al terug. Heel teleurstellend. Wij zijn tijdens onze rondreis in Indonesië in ruim 12 verschillende resorts / hotels geweest en deze accommodatie was de enige tegenvaller. Absoluut geen aanrader.

    Ligging van het hotel is zeer goed. Net voorbij het hele drukke gedeelte van de 'boulevard', maar toch overal dichtbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    4,6
    Oké als slaapplek, niet als hotel voor ontspanning
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overlast constructie, te weinig personeel voor gasten, geen praktische opbergruimte, geluidsoverlast andere bezoekers, kleine slaapkamer, ziet er anders uit dan op de foto's

    Ruime badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,3
    Goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna voor alle faciliteiten via het hotel moet je betalen, dat was heel jammer. Fiets huren was erg duur via het hotel, zelfs buiten een film kijken op de zitzakken kostte geld! Via de site lijkt het of dit allemaal erbij zit maar dit is dus niet zo!

    Groot mooi hotel met privé strand, fijn zwembad met poolbar en zeer uitgebreid ontbijt! Kamer was netjes en fijne buitendouche! De locatie van hotel is top, het zit in de straat van de restaurants en uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,4
    Redelijke hotel niet echt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was te smerig voor woorden. Vies eten. Je krijgt zogenaamd 15 procent korting bij alles maar dat doen ze niet pas als je er om vraagt roepen ze van ohja sorry in 2 dagen tijd zeker 10 keer dit gehad. Kamers beetje oud. De prijs kwaliteit houding vind ik het hotel meevallen

    Het eiland zelf

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk hotel van alle luxe voorzien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembadwater was erg warm en weinig afkoeling. Tevens was het bad relatief klein voor de grote accomodatie. Hier werd hard aan gewerkt met een verbouwing incl aanleg nieuw zwembad. WiFi werkte niet goed.

    Mooie park achtige omgeving van het hotel. Vriendelijk personeel en flexibel om je te helpen waar nodig. Prettige kamer van alle luxe voorzien. De ligging was prettig en bij het hotel huur je gemakkelijk een fiets om het hele eiland te zien.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    6,7
    Te duur voor wat je uiteindelijk krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken werd ons niks verteld, uiteindelijk alles zelf moeten navragen. Alles bij het hotel veel duurder dan 2 min verderop zoals fietshuur en gebruik van snorkels. Het personeel doet hun best maar hebben in veel gevallen geen idee waar ze mee bezig zijn. Geen schone handdoeken en zwambadhanddoeken waren op. Tijdens onze eerste dag kon het privéstrand niet gebruikt worden omdat er een bruiloft was.

    De kamer en ontbijt erg goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    Super leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douche bij het strand om het zout van je af te spoelen. Jammer dat het zwembad gerenoveerd werd en we hier niet van op de hoogte waren gebracht.

    direct aan het mooie zandstrand. Er zijn genoeg bedden om op te liggen. De kamer met de badkamer buiten was een unieke ervaring.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    Het complex is geweldig, de kamers verouderd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zelf vonden wij tegenvallen en we hadden last van tientallen mieren in de badkamer. Dit is trouwens wel snel opgelost door het personeel.

    Het complex zelf is geweldig, evenals het uitzicht bij eten en het zeer gevarieerde ontbijt. Verder beschikt het over alle faciliteiten. Personeel is accuraat en vriendelijk. De bedjes zijn direct aan zee en je kan heerlijk liggen bij de Hiddenpoolbar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    6,7
    Top maar niet zoals op de foto's en nog lang niet klaar met de verbouwing!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de verbouwing nog steeds niet was afgerond en dit zal nog wel een jaar duren en niet zoals volgens jullie site eind juli 2016, maak er maar 2017a 2018 van!!!!!! Dit was zeer teleurstellend.je krijgt korting.. maar alleen in 1 restaurant waar wij niet hebben gegeten dus we hebben de volle mep moeten betalen.

    Het personeel was erg vriendelijk. Als er klachten waren kwamen ze meteen om te helpen. Toen wij een defecte airco hadden hebben we na de 2e nacht een nieuwe kamer gekregen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,9
    Mooi hotel op de beste lokatie van Gili T
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer stonk erg naar riool. Verder heb ik betere hotels gehad voor de helft van de prijs in bali en gili air. Dit komt misschien ook doordat het hotel op gili T ligt.

    De locatie is echt super!! Direct aan het strand en net buiten het drukke centrum. Bij de zee kan je door het vele koraal niet heel goed zwemmen, maar aan het andere kant van het eiland kan je nog minder goed de zee in. Verder heeft het een mooie grote badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    10
    Heerlijk verblijf op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat niet klopt zijn de foto's van het grote zwembad. Dat zijn computer schetsen want het zwembad bestaat nog helemaal niet, waren ze nog aan het bouwen. Dat hadden wij niet goed opgemerkt aan de foto's. Verder vonden we dat geen probleem want het andere zwembad was heerlijk en had geen grotere nodig. Maar goed om even vooraf te checken of het grote zwembad al open is (als je daarvoor kiest iig).

    Heerlijke bedden. Snel WiFi. Grote kamers. Alles schoon. Fijn zwembad met pool bar waar je een cocktail kan drinken en je lunch kan bestellen die ze naar je bedje brengen. Ook handig dat je je badhandoeken van het hotel krijgt. Loopafstand van de "haven".

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    6,3
    Mooie tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Wegens verbouwing 1 zwembad beschikbaar en deze was klein en vies. Kamers zijn aan renovatie toe. Verf bladerde van de muur. Ontbijt

    Mooie tuin ruim opgezet grote badkamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    6,7
    Lekker ontbijt (uitgebreid buffet), mooi resort, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn verbouwingswerkzaamheden aan de gang (grote zwembad en een van de restaurants zijn gesloten), wat erg tegen viel. Dit stond echter pas in de boekingsbevestiging vermeld. Krijgt daardoor wel 15% korting op het eten en drinken. We hadden een Lumbung hut, de airco kon de hitte op Gili echter niet aan, de badkamer was altijd klam (erg zweterig en vies dus). Als je alles potdicht hield dan was de slaapkamer zelf wel redelijk ok. Weinig bedjes bij het strand gezien het aantal gasten, bovendien lagen er regelmatig gasten van een ander hotel (waar niets van gezegd werd).

    Lekker ontbijt (uitgebreid buffet), mooi resort, goede locatie!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,1
    Prachtig en verzorgd park,van de verbouwing weinig gemerktiet echt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het gehannis met de overboeking van onze bestelde 2 kamers . Wel eerst afrekenen en vervolgens niet krijgen wat geboekt was. Uiteindelijk is een duurder alternatief aangeboden waarin het prima toeven was. p.s. Men had dat ook meteen kunnen doen bij overboeking!

    Ontbijt was uitgebried en voldoende Bedcomfort prima in orde

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Locatie en voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk geen minpunten

    Locatie en voorzieningen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Happy hour maar met 2 cocktails en het ontbijt kan wat beter.

    Ligging en Luxe

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Prachtig hotel met veel faciliteiten, direct aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal, erg warm en ongezellig

    Het huisje waarin we sliepen, de vriendelijkheid van het personeel, de faciliteiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,0
    Anders als verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Ontspannende vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer Ombak
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Resort was heel mooi en luxe

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Zwembaden waren prachtig en het strand, waar je kunt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembaden waren prachtig en het strand, waar je kunt snorkelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Kamers niet geschikt voor ouderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet geschikt voor ouderen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Ruime kamer, dichtbij reataurants en cafes en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer Ombak
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, dichtbij reataurants en cafes en toch rustig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Luxe ontspannen op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand was erg matig. Bijna onmogelijk om zonder waterschoenen de zee in te gaan vanwege het koraal

    Uitstekende luxe faciliteiten..

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer Ombak
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    Uitstekende service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Heerlijke ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Respectvolle mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Respectvolle mensen. Upgrade gehad naar andere locatie bij zonsondergang met gratis fiets vanwege afstand naar hoofdstraat 15 min fietsen werd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime mooie kamer en heerlijk buiten douch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Goed resort op een heerlijk eiland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiebungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootschalig. Geen echte sfeer.

    Ruime kamers, mooi zwembad, heerlijk aan zee. Echt resort met alle gemakken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fitness

    Rust en ruim ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,5
    Onderhoud en Hygi was matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lumbung Hut Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud en Hygi was matig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    Ligging rustig, snorkelen met schildpadden geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is slecht en buffetruimte sfeerloos

    Ligging rustig, snorkelen met schildpadden geweldig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Mooie resort met vriendelijke staf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand wat minder, moskee in de buurt

    Mooie resort met vriendelijke staf

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Locatie en fietsverhuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet zo vriendelijk, gastvrijheid kan nog wel een stapje omhoog.

    Locatie en fietsverhuur

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,8
    Heerlijk ontspannen, dichtbij de actie maar toch afgelegen genoeg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbreken van een ophaal en breng service vanaf de boot

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    10
    Top verblijf op Gili T.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Lumbung Kamer met Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijke en goede service! Villa met eigen pool was top! Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,3
    Relaxed - prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers en Dompelbad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relaxed - prettige locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    7,5
    De kamer was prima met een grote badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het avond eten viel tegen. Een zeer goede keuken kan men vinden bij de buren: The Pearl! Heerlijk!

    De kamer was prima met een grote badkamer. De fietsverhuur was ook erg handig met een gave fiets (75.000 rp halve dag.) Ontbijt was heerlijk en heel veel keuze (buffet). Overal is wifi en gratis strandhanddoeken.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    4,6
    De lokatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk bijna alles. Wat kan een resort als dit in 1 jaar achteruit gaan! Van heel Villa Ombak is nog maar de helft over. De andere eigenlijk mooiste deel is verkocht aan de buren. Dan is op die ene helft ook nog maar 1 klein zwembad. De andere wordt verbouwd. Het ontbijt is zeer karig. Niet vers en veel te weinig. Zeker voor wat je betaalt en wat het vorig jaar nog was. Ook Is de vriendelijkheid van het personeel ver te zoeken. Heb ook 1 dag meerdere keren moeten vragen naar schone handdoeken omdat deze niet waren gegeven na de schoonmaak. De kamer was ook zeer karig ingericht met maar 1 niet werkend stopcontact. Over 3 maanden zouden we weer gaan maar dat hebben we geannuleerd. Toch maar een ander resort.

    De lokatie was prima. Dat wisten we van te voren.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,5
    Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en doet er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel was onder renovatie tijdens ons verblijf waardoor een aantal faciliteiten niet toegankelijk waren wegens afgebroken. Wij waren hiervan niet op de hoogte gebracht bij de boeking (slechts 1 maand op voorhand)

    Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en doet er alles aan om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze boottransfer (afzonderlijk geboekt) kwam niet opdagen om 5am en zij hebben er persoonlijk voor gezorgd dat er een oplossing kwam zodat we onze vlucht op Lombok niet misten

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,9
    Locatie prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Achterstallig onderhoud zwembaden. Totaal geen reactie op vraag over transfer via mail. Zelfs na 3 keer te hebben gemaild geen enkele reactie. Erg slecht als je pretendeert zo'n uitstekende service te verlenen.

    Locatie prima. Wat rustiger aan eind van drukke straat met veel uitgaansgelegenheden. Leuk film kijken op zitzakken op strand.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    10
    HEt personeel is bekwaam, behulpzaam, respectvol en super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks.

    HEt personeel is bekwaam, behulpzaam, respectvol en super.Heerlijke bedden die ik mis.Pannekoeken waren overheerlijk De locatie is echt perfect. net buiten de drukte, maar ook niet te ver van de hotspots. Met name Ruly is een medewerker waar men een voorbeeld aan kan nemen. Dit is hoe service hoort.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    6,3
    lokatie is prima, net buiten drukte van hoofdstraat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    bij inchecken zeiden ze dat wij een up grate kregen... helaas viel dat erg tegen. huisje was volgens ons de laatste die nog vrij was en zeer verouderd.

    lokatie is prima, net buiten drukte van hoofdstraat.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,2
    Goede ligging op Gili Trawangan.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede ligging op Gili Trawangan. Aan de Mainstreet, dichtbij bars en restaurants, maar toch rustig genoeg doordat het resort zeer groot is. Ook vlakbij het strand. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    de Hidden pool en het ontbijt warn prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het resort van Villa Ombak is wel aan vernieuwing toe. Wij kregen een kamer van the Pearl of Trawangan. Dit resort is ligt er naast en is nieuwer en ziet er beter uit.

    de Hidden pool en het ontbijt warn prima

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    9,6
    Ontbijtbuffet is en blijft super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig tot niets. Maar als ik iets mag benoemen, onze kamer was een beetje toe om opgeknapt te mogen worden. Maar dan moet je wel op de kleine details willen letten. Maar verders prima kamer.

    Ontbijtbuffet is en blijft super!!! Verders is dit mijn 4e keer in vila ombak. Mooi nieuw 2e zwembad is er bijgebouwd. Er is ipv zoutwater nu zoetwater om gewoon te douchen of te zwemmen in de zwembaden. De ligging is perfect mocht je buiten het hotel willen eten of om te gaan snorkelen. De strandbioscoop is ook erg leuk om een keer te ervaren. Wij komen graag nog eens terug. Kortom fijn verblijf!!!

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,7
    Locatie en altijd vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Achterstallig onderhoud. Wat waarschijnlijk een luxe hotel was in het verleden is door achterstallig onderhoud gedregadeerd tot een middenklasse hotel. We hadden 2 superieur kamers geboekt. Schimmel in de badkamer, vieze randen in het zwembad, etc .... Prijs/kwaliteit is daardoor matig!

    Locatie en altijd vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,3
    Douche, wastafel en toilet zijn buiten in de privé tuin te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche, wastafel en toilet zijn buiten in de privé tuin te bereiken via een krappe wenteltraP :-S

    Douche, wastafel en toilet zijn buiten in de privé tuin te bereiken via een krappe wenteltraP :-S

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    Centraal gelegen resort, makkelijk te lopen vanaf de boot.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi viel heel erg tegen, werkt met codes en bepaalde inlog tijden waar geen touw aan vast te knopen is.

    Centraal gelegen resort, makkelijk te lopen vanaf de boot. Mooie zwembaden en leuke huisjes. Een paar meter van het resort zit het restaurant Scallywags, zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    6,7
    Fantastisch aardig personeel - zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sfeer op het eiland was niet wat ik had verwacht. Meer voor jonge mensen lang reizen om er te komen was het niet waard.

    Fantastisch aardig personeel - zeer behulpzaam

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    De authentieke huisjes zijn erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel was eigenlijk te groot. Daarom miste we de betrokkenheid en vriendelijkheid van personeel een beetje. In andere hotels op bali was dat wel zo.

    De authentieke huisjes zijn erg leuk.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,8
    Prachtig complex, met meerdere mooie zwembaden waardoor er...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een kamer in het nieuwe gedeelte. Daardoor zag het er niet uit als op de foto's maar het was er niet minder om. Het nieuwe gedeelte heeft een eigen zwembad en de kamers mooi ingerichte buiten badkamers.

    Prachtig complex, met meerdere mooie zwembaden waardoor er genoeg ligbedden waren. Leuke poolbar. Ook op het strand waren voldoende bedden. Uitgebreid buffetontbijt met veel keus. Het hotel ligt net buiten het centrum. Makkelijk te lopen maar lekker buiten de drukte. Duur, maar het geld zeker wel waard!

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    Prachtige kamers met grote badkamers op de begane grond met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Meer ligstoelen bij voorste zwembad.

    Prachtige kamers met grote badkamers op de begane grond met mooi terras. Gunstige ligging.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    De ligging was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zoutwater zwembad en de slechte WiFi

    De ligging was prima. De rust, maar dat heeft eigenlijk meer met het eiland te maken. Erg schoon.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    4,6
    De airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd, slecht ontbijt, slechte service en badkamer buiten met ongedierte

    De airco

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,7
    Goede ligging lieve mensen goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het strand teveel koraal verouderde bungaliws

    Goede ligging lieve mensen goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    7,5
    De ligging en rustige grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad bij het strand, was niet helder, eerder vies, slecht onderhouden

    De ligging en rustige grote kamer

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    8,3
    Het verblijf het prima zwembaden en heerlijke strandbedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het verblijf het prima zwembaden en heerlijke strandbedden.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Familiekamers waren volgeboekt, gratis upgrade naar villa...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Familiekamers waren volgeboekt, gratis upgrade naar villa met pool. Top!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,8
    Erg aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi niet stabiel (niet super belangrijk)

    Erg aardig personeel

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    5,0
    Locatie aan zee
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel was sterk verouderd! Ontbijt was heel matig.

    Locatie aan zee

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    9,6
    ik vond de kamer heel mooi, hele mooie badkamer, op het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ik vond de kamer heel mooi, hele mooie badkamer, op het terras gezellig zitje en er hing een heerlijke hangmat. heerlijk zwembad.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: