Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Seminyak Estate & Spa 4-sterren

Jl. Baik Baik, 80361 Seminyak, Indonesië

#174 van de 466 vakantiewoningen in Seminyak

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 366 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Villa is OK.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Zwembad Villa 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Her en der wat achterstallig onderhoud. Onze badkamer had wat vreemde geurtjes. Wij zijn niet van die zeurders, maar toen ons naar verblijf werd gevraagd hebben we dit aangegeven. Er werd onmiddellijk actie genomen, maar heeft helaas niet geholpen.

    Villa is OK. Wij hadden en luxe villa (op laatste moment geboekt) en zaten een beetje achteraf. Voordeel is dat je dichter bin winkeltjes en strand zit. Nadeel langer lopen voor ontbijt. Er rijden ook shuttles die je ophalen en wegbrengen op verzoek. Personeel is super vriendelijk. Villa wat achterstallig onderhoud. Echter prijs was super aantrekkelijk. Wij hebben er maar drie nachten geslapen. Voor ons voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Deze overnachting was voor 1 nacht dus stelde niet zulke hoge eisen, voor 1 nacht prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lagune Villa
    • Verbleef 1 nacht

    De trap in de woonkamer naar de slaapkamer toe is niet echt handig, aangezien de toilet beneden is en de trap van steen was het heel snel dat je je bezeerde.

    Het ontbijt was geweldig,, zeer uitgebreid en de bediening ontzettend vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Rustig gelegen en vanuit je woonkamer (lagoon villa) zo het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Lagune Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig gelegen en vanuit je woonkamer (lagoon villa) zo het zwembad inspringen is fantastisch. Een transfer vanaf de receptie naar de hoofdstraat, kleine stukje, doen ze zo. Super dienstverlenend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Klein puntje van oplettendheid / kritiek:
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royal Villa 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein puntje van oplettendheid / kritiek: Er vliegen heel veel vleermuizen rond . Dit is in principe niet een ramp maar ze ‘slapen’ in de nis van de hoge Villa daken met als gevolg dat er iedere ochtend aardig wat vleermuizen poep lag op de ‘huiskamer’ vloer Als je daar doorheen moet is dat natuurlijk vies De schoonmaak dienst komt het wel direct opruimen maar ik denk dat ze beter bamboe ‘rolgordijnen’ zoals in vele andere villa’s in bali kunnen ophangen zodat je die ‘savonds of wanneer je wegbent dicht kunt doen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lagune Villa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar het strand is niet heel dichtbij

    Het personeel is super vriendelijk. Er wordt iedere dag goed schoongemaakt. Het zwembad aan de kamer is top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Een top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grand Deluxe Zwembad Villa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt niets.

    Wat een geweldig park en wat een luxe. Wij hadden de Grand Deluxe zwembad villa geboekt. Kan niets bedenken wat tegen viel. Ontbijt was ook prma. Personeel is vriendelijk, bedden zijn goed. Vlak bij het centrum met winkels en restaurants.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    6,7
    Leuk, maar niet als je alleen reist
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Lagune Villa
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag een beetje opgefrist worden, ook nieuwe handdoeken. Als je alleen bent is een hotel met entertainment interessanter.

    Je kon van uit je Lagoon villa zo het zwembad in! Super! Alle spullen bij de hand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    De vriendelijkheid en service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Zwembad Villa 2 Slaapkamers
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid en service. Onze zoon werd ziek tijdens ons verblijf en ze hebben ons super geholpen tijdens deze dagen. Erg fijn ! Tevens is het een prachtig park wat goed gelegen is.. Je bent zo in het stadje en het strand !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Prima verblijf voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa Tuin met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De vriendelijke omgang van het personeel niets was teveel gevraagd! Putu, Mirah, Adi en de rest van het personeel dank je wel voor jullie gastvrijheid! De shuttle buggie naar het strand of het centrum was erg handig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Zeer ontspannen verblijf voor begin of eind van vakantie op Bali
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lagune Villa
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bungalow was prima, maar op sommige punten kan er wel een keer iets opgeknapt worden, maar echt overall was het echt prima!

    We hadden een bungalow direct aan het zwembad. Deze zijn echt prima voor een verblijf van een paar dagen. Het ontbijt is goed en je kunt er iedere dag iets anders krijgen. De massage die bij de spa worden aangeboden vonden wij de beste tijdens onze vakantie, het is wel wat duurder maar de service was top.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    10
    Alles is TOP zo veel luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa Tuin met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is slecht

    Alles is TOP zo veel luxe Ontbijt fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,2
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa Tuin met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel en zeer ruime villa in mooi onderhouden 'tuin'.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Nice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lagune Villa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt precies zoals op de fotos word laten zien

    Sfeer, mooie zwembad langs alles villa's bijna.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    9,6
    Fijne afsluiting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tuin Villa met 1 Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt comfort ruimte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lagune Villa
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    Aangenaam en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Lagune Villa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting ! Te donker savonds aan spiegel badkamer

    Kamer aan zwembad

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,2
    Ontzettend mooi, groen en ruim opgezet complex.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets! Misschien dat je tuin/terras mist doordat zwembad aan woonkamer zit. Maar genoeg losse zonbedden op terrein.

    Ontzettend mooi, groen en ruim opgezet complex. Vanuit de woonkamer van lagune villa zo het zwembad in, luxe! Veel ruimte voor 2 personen omdat 'slaapkamer' bovenop vide is. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Strand ong. 10 min lopen, maar er is vanuit hotel ook prima gratis shuttle met open wagentje.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    De ruimte in en om het complex, de gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte in en om het complex, de gastvrijheid. De Villa met zwembad was geweldig , idem de ruimte in en om huis.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Villa Seminyak Estate & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: