Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wina Holiday Villa Kuta Bali 3-sterren

Jalan Pantai Kuta, 80361 Kuta, Indonesië

#100 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 429 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Upgrade omdat onze kamer niet meer beschikbaar was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel luidruchtige, soms dronken, gasten. Zelfs mensen die bij t zwembad spugen op de grond, waar niks van gezegd werd. Dan hoef ik niet meer te gaan zwemmen...

    Upgrade omdat onze kamer niet meer beschikbaar was. Mooie kamer. Daarom misschien op luidruchtig deel geplaatst. (Hadden voorkeur voor rustige kamer aangegeven) Acco met meerdere zwembaden. Verspreid tussen de kamers. Centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    Bali is leuk we waren 7 dagen op Kuta hadden achteraf misschien wel meerdere plekken moeten zien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lakens en handdoeken vielen erg tegen. Ondanks dat t verschoond werd was t toch nog vies. Onze tieners hadden een eigen kamer en die stonk. Kregen een andere kamer nadat we gevraagd hadden om t op te lossen. De vele verkopers op Kuta Beach heel vervelend soms omdat ze steeds terugkomen.

    Ligging van hotel was gewldig dichtbij strand en winkels . Je kan overal naartoe lopen. Personeel was altijd behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Prettige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Uitgebreid ontbijtbuffet, nette ruime (bad)kamer), vriendelijk en behulpzaam personeel, rustige locatie op korte afstand van het strand en Jl Poppies 2.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is toe aan een opknapbeurt.

    Wij komen al jaren in dit Hotel. Voor ons is het dan ook echt “thuis komen” Elke keer weer. Ze zijn flink bezig met renoveren en het is grotendeels al klaar. Totaal geen last gehad van de renovatie (een 3de zwembad wordt gebouwd en alle kamers worden opgeknapt)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    Heerlijk rustig en dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 28 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt!

    Het personeel is geweldig. Vriendelijk en ze willen alles voor je doen. Wij waren er voor de 6e keer. Jammer dat het ontbijt steeds minder wordt. Je moet steeds vragen om bij te vullen en er is iedere dag hetzelfde...geen variatie. Ik hetzelfde restaurant kun je ook gaan eten ‘s avonds, dat is wel goed en lekker!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,9
    Goed voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was goed en schoon, maar erg gedateerd. Het ontbijt was redelijk, maar de keuken kon het soms niet aangevuld krijgen, dus je greep hier en daar wel eens mis. Verder was het een prima hotel en echt aan te raden voor deze prijs.

    De locatie is goed en op loopafstand van de winkels, restaurants en het strand. Het zwembad was heerlijk en vooral rustig aangezien je niet rustig op het strand kunt liggen zonder de continue stroom van verkopers.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    4,6
    Over verbouwing was niks bekend tijdens boeking. Vervelend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant niet geweldig. Bar ook niet. De juice alles gebruikt van vrucht. Ook bedorven deel. Je kon dat goed proeven. Bier niet koud genoeg. Met opmerking wer niks gedaan. Jammer.

    Niet geweest. Prijs - kwaliteit niet in verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Vriendelijke medewerkers, komen hier zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden gevraagd bij reservering om een kamer bij het zwembad,deze was niet beschikbaar.

    Centraal gelegen Dicht bij het strand Vriendelijke medewerkers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,9
    Prima hotel op een fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verbouwing van een onderdeel van het hotel naast het zwembad. Tijdens de vakantie geen gebruik van het zwembad kunnen maken i.v.m. deze verbouwing.

    Prima hotel op een fijne locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk uitrusten na n lange vlucht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers n beetje verouderd maar Niet storend.

    Vriendelijk personeel, Balinese stijl, goede ligging tov strand. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Rustig hotel in drukke omgeving! Prima shuttle service AirPort/hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Prima! Prijs kwaliteit verhouding is goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    De kamers waren prima, maar wel in een oude staat. Vooral de badkamer was iets minder. Het was wel schoon, maar overal roestplekken en er hing een rioollucht. De wifi in de kamers deed het minder goed. Bij het zwembad en in de lobby deed de wifi het wel goed.

    Prima hotel, goed ontbijt, voor ieder wat wils en aardige medewerkers. Het is een prima locatie, dichtbij het strand en dichtbij het centrum van Kuta.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    2,5
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Vies smerig oud hotel, gelukkig maar 1 nacht hier geweest maar was het slechtste hotel wat ik heb gehad op Bali en nog niet eens de goedkoopste. Zou het niemand durven aan te raden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    de volgende keer zou ik dit hotel zo weer boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    handdoeken systeem voor de handdoeken die je kan gebruiken bij het zwembad en het strand is hopeloos ouderwets en kost daardoor onnodig tijd.

    prima locatie, 2e keer dat we dit hotel geboekt hebben via booking.com

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Lokatie , ontbijt , sfeer , personeel we komen hier al...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer mag nog wat Beter worden schoongemaakt met reinigersmiddelen. Badkamer met bleek schoonmaken zou beter zijn. De gym was naar een andere ruimte verplaatst dit was niet fijn sporten .

    Lokatie , ontbijt , sfeer , personeel we komen hier al jaren en blijven terugkomen .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de ligstoelen bij het zwembad steeds met handdoeken worden bezet gehouden terwijl de mensen elders zijn.

    Dicht bij het strand en bij het nieuwe winkelmall.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Het is gewoon een goed hotel, uitstekende lokatie etc etc
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De houding van de manager tov mij als regelmatige gast.

    Niet voor de eerste keer in dit hotel gelogeerd. De kamers zijn prima, het ontbijt is goed, de medewerekers staan voor je klaar. Alleen de manager, in een voorkomend geval, liet zich zelfs na lang aandringen niet zien. Vraag: moet een gast op de manager wachten tot sint juttemis of neemt de manager zo snel mogelijk contact op met de gast?????????

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    10
    Genieten in Balinese sferen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    De variatie van het ontbijt had wel wat uitgebreider mogen zijn,alhoewel wij niets te kort kwamen. Wij waren niet op de hoogte gesteld dat wij Hari Nyepi,28 maart jl.binnen moesten blijven,dit hoorden wij pas 2 dagen van te voren.

    De ligging van het hotel is perfect, de winkels restaurants en strand zijn lopend makkelijk te bereiken.Met de bluebird taxi,tegen lage prijs,is makkelijk te gebruiken voor andere doeleinden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    4,6
    Klantvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Properheid van de kamer bij aankomst. Werking airco niet optimaal. Personeel niet echt klantvriendelijk. Met name restaurant. Loopt al jaren hetzelfde personeel dat (verveeld) elke dag hetzelfde werk doet. Spontane vriendelijkheid is ver te zoeken.

    De WiFi.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    5,0
    Mwa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van hotel aan het eerste zwembad is prima, bij 2e zwembad ronduit slecht, stank, ook in onze kamer! Direct verhuisd naar een andere kamer, dit was geen doen! Daarna wel goed! Gelukkig gingen we maar voor 1 nacht naar kuta!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    De kamer was prachtig en erg schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijzen in het restaurant. je krijgt voor het avondeten wel een 10% korting coupon maar je kunt beter even verderop van het strand af gaan eten/drinken.

    De kamer was prachtig en erg schoon! de locatie ook super. je zit net van al het lawaai af. Maar loop je een 150 meter zit je zo in het centrum en loop je het strand op. Geen beestje gezien op de kamer of ergens anders in het hotel/resort. Bij aankomst bleek het hotel volgeboekt te zijn, maar we kregen voor dezelfde prijs een andere kamer die normaal gesproken iets duurder had geweest. inchecken duurde niet lang, en ze hebben een gratis shuttle busje naar het winkelcentrum.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Hotel in smalle steeg bij het strand met enorm goede sfeer en kamers aan een sfeervol binnenhof.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Erg sober ontbijt. In tegenstelling tot de vele hotels in Kuta heeft dit hotel een erg sober ontbijt met weinig warm eten en gebakjes. Slechts 5 schaaltjes met rijst, groente, stukjes worst, aardappels, pasta. Hotel ligt aan smalle lange steeg, nogal stil na zonsondergang. Een klacht als overlast naast je of boven, onder je wel zelf oplossen, want personeel doet het niet. En het helpt ook, heb ik gemerkt.

    Eén van de geweldig gezellige hotels die ik ken, met leuke gasten. Groot gezellig binnenhof. De kamers op de begane grond met terras keken uit op een mooi binnenterrein met zembad, met cafégedeelte, restaurant, loungeplek, tempelcomplex, altaren, Balinese beelden. Ook veel prachtig gedecoreerde panelen op balkon en balustrade. Een hotel voor wie alleen reist of lekker wil blijven hangen in het hotel. Hele schare vriendelijk personeel. De ruime kamer met terras en zitje was van binnen ook erg sober. Uitstekende airconditioning, koffie/thee-faciliteiten, koelkast met drank en elke dag 2 flesjes water. Goede bedden en matrassen en ruime badkamer. Kamer heeft zitje. alleen het ontbijt was erg sober. Ik was 30 schalen warm eten gewend, maar hier waren dagelijks slechts 5 schalen warm eten. Wel heerlijk vers gebakken eiren, soep, rijstepap, 3 soorten fruit, brood, pannenkoekjes, puddingcakejes, 1 soort jam, honing. Uiteindelijk waren de gezellige sfeer, de opzet van het hotel en het enorm vriendelijk personeel wel wat ik ernorm waardeerde en het verblijf heel aangenaam maakte.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    Ontbijt was goed, kaas moest je om vragen en er had wat meer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het eerst week zaten wij in huisje nr.158 wat gedateerd was, werd wel goed schoon gemaakt! Het 2e huisje bij t zwembad waar wij 4 dg verbleven was niks op aan te merken!!

    Ontbijt was goed, kaas moest je om vragen en er had wat meer beleg erbij gemogen. Verder mooie locatie!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,4
    Het personeel was erg aardig, en deden supergoed hun best.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    De kamers waren erg gedateerd, en je moest s morgens om 07:00 uur je bedje al reserveren bij het zwembad dit kan voor 15 min dus eigenlijk moet je om 7 a 8 uur al aan het zwembad liggen (als je die dag bij het zwembad wilt blijven) te weinig bedjes voor zo'n groot complex.

    Het personeel was erg aardig, en deden supergoed hun best.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We houden van het personeel, de prima ligging en de prima kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Heel relaxed en super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie ligging aan de rijstvelden dichtbij het centrum van Ubud

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,2
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Personeel De locatie enz enz.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Super gezellig en fijne mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms druk in het zwembad

    Super gezellig en fijne mensen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Luxe, netheid en organisatorisch goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op kamer slecht

    Luxe, netheid en organisatorisch goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    Prima hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een paar kakkerlakken gehad in de badkamer

    We hadden een familiekamer, daardoor een hele ruime kamer met balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De renovatie werkzaamheden

    Zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    redelijke accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wifi was slecht constant opnieuw inloggen zelfs na renovatie geen nette afwerking van voeg en kitwerk

    goede centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van de drankjes in de bar en restaurant

    Het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Fijn verblijf in Kuta
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Dichtbij het strand

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,8
    Rust in de drukte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust en ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,3
    Een oke hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze onhygienische badkamers en regelmatig kakkerlakken

    Ligging van het complex in kuta, het zwembad met bar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    prima plek in het drukke kuta
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,8
    alles prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    verlichting in kamer beetje zwak

    Prima locatie, prima ontbijt, prima zwembad, prima kamer....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig bedden rond het zwembad. onpersoonlijk.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,9
    Fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvoldoende ligbedden bij zwembad.

    Leuke locatie. Dichtbij strand. Prima ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    5,8
    Wij hebben het zelf naar ons zin gemaakt !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 28 nachten

    meer variatie ( voorheen was het beter )

    Ontbijt ?!! nou neen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    8,8
    Prima qua prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 22 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oprit naar het hotel en het vuil bij de achteruitgang zijn verbeterpunten.

    Kamers simpel maar schoon en een hoed bed. Ontbijt prima en sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    4,6
    tegengevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad en Douchegordijn smerig

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,2
    Super locatie vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matige keuze bij ontbijt. Badkamer in verouderde staat.

    Super locatie vlak bij het strand. Mooie zwembaden , 1 met een bar in het water. Vriendelijk personeel. Goede kamers maar met verouderde badkamer.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    7,1
    het bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    airco niet echt koud hele badkamer gedateerd douchen in vies geroest bad en slechte douchekop. zwembad vroeg dicht

    het bed balkon service was prima

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    8,8
    De kamers waren erg oke en het ontbijt was ook goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De faciliteiten waren wat minder vooral bij het zwembad. Daar hadden wat meer ligstoelen kunnen staan.

    De kamers waren erg oke en het ontbijt was ook goed. Het complex was leuk opgezet en lag gunstig in Kuta. Al met al een prima hotel om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    8,3
    Wij waren met meerdere stellen en het viel te regelen dat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks dat de kamer een beetje gedateerd is, kon ik hier goed mee leven. Alleen de badkamer kan echt niet meer mee. Een renovatie zou een toegevoegde waarde zijn. Ook het vervangen van de ligbedjes (aantal mag ook worden uitgebreid) is echt nodig. Het ontbijt was een beetje eentonig en niet uitgebreid.

    Wij waren met meerdere stellen en het viel te regelen dat wij allemaal in1 rijtje huisjes werden geplaatst en dan ook nog vlakbij het kleine zwembad. Helemaal top.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    Prima restaurant 24/7.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sanitair verouderd met roestplekken op bad maar wel schoon.

    Prima restaurant 24/7. Ideaal voor late aankomst. Ook ophaalservice vliegveld prima. Via secretaresse van hotel uitstekende chauffeur voor onze rondreis geregeld (Dewa).

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    Hotel is centraal gelegen vlak bij alle vertier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer is gedateerd. Slechte afvoer van het water in bad/douche. De kamer 212 was bereikbaar via meerdere trappen, opstapjes en gangetjes.

    Hotel is centraal gelegen vlak bij alle vertier. Desondanks heerlijk rustig.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    De locatie was super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen de WiFi was minder. In het restaurant en lobby was het goed.

    De locatie was super! En het personeel was vriendelijk en gastvrij. Daarnaast vond ik het er ook prachtig uitzien.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    De ligging tussen het strand en Jl Legian is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De wifi is voordutend opnieuw inloggen

    De ligging tussen het strand en Jl Legian is prachtig. Wij gingen wel meestal richting Legian aan het strand. De tel van onze zoon was gestolen in het centrum. Het hotel heeft meteen een auto met chauffeur geregeld + hotel security om hem naar het politiebureau te brengen. Top service!!!

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,5
    Nadat we last hadden van kakkerlakken in de kamer een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Na de upgrade niets

    Nadat we last hadden van kakkerlakken in de kamer een upgrade gekregen naar de honeymoon suite. Elke dag gratis 2 flesjes water Vriendelijk personeel 24 uur roomservice 5 min lopen naar het strand en in het centrum van Kuta

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    4,2
    Administratieve kennis van de betaling methodes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Administratieve kennis van de betaling methodes. Ze wisten niet dat credit kart werkt zonder pincode! Ze vroegen ons of wij naar de bank wilden om het geld voor overnachting contant betalen. Dat doe je toch niet! Wij zijn volgende nacht naar een ander hotel gegaan. Op de incheck tijd (14.00) was de kamer nog bezet door een andere klant. Kamer moest nog schoongemaakt worden. Vervelend voor ons. Wij gaan dit hotel niemand adviseren! Weg ermee...

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Ligging is super
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Is wel echt aan renovatie toe.

    Ligging is super

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,5
    Sfeer, aardig personeel, netjes
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sfeer, aardig personeel, netjes

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,3
    De ligging en het authentieke.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te veel Nederlandse pensionadas

    De ligging en het authentieke.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    8,8
    Prima ontbijt en heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Prima ontbijt en heel vriendelijk personeel. Het hotel ligt zeer gunstig, het strand, winkeltjes en restaurantjes zijn op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Ontbijt was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was geweldig

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    Rustige ligging, strand dichtbij, heel hulpvaardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer gedateerd

    Rustige ligging, strand dichtbij, heel hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,7
    locatie en de ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers en badkamer waren oud. die zijn aan vervanging toe

    locatie en de ruime kamers

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,5
    de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    te weinig ligbedden bij het zwembad

    de ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Personeel zijn aardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi.elk keer moet opnieuw inloggen en niet werkt

    Personeel zijn aardig

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel. Erg schoon

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,4
    De locatie, eetgelegenheden en shopping zijn op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben hier meerdere malen gelogeerd en de kwaliteit is zeer achteruit gegaan

    De locatie, eetgelegenheden en shopping zijn op loopafstand

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,5
    vriendelijkheid personeel,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    slechte wifi ontvangst

    vriendelijkheid personeel,

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,2
    De service van al het personeel was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De service van al het personeel was geweldig! Daarnaast kon je vanuit het hotel direct het strand op.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    goede locatie tov centrum en strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bar ongezellig en weinig mensen. badkamer was prima alleen kleine wastafel.

    goede locatie tov centrum en strand.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    De locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamer en slecht bereik door het hotel op bepaalde tijden

    De locatie was top

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Heerlijke kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heerlijke kamer. Fijn dat er twee zwembaden zijn.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,9
    Alles wat top
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles wat top Eten was goed Hotelkamer was goed Mensen zijn vriendelijk Kamers waren goed schoon gemaakt

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Ben hier reeds div xx geweest .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand naar Centrum

    Ben hier reeds div xx geweest . Prima !!!!!!

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    6,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    frisheid kamer

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,6
    Dichtbij het strand en de levendige jalan Legian.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig keuze van broodbeleg.

    Dichtbij het strand en de levendige jalan Legian. Ook de shuttlebus was erg handig.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    7,5
    Service, personeel is erg aardig en helpt goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets eigelijk

    Service, personeel is erg aardig en helpt goed

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,9
    Gastvrijheid, behulpzaam, lokatie top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Gastvrijheid, behulpzaam, lokatie top...

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: