Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Copper Beech Guest House 3-sterren

26 College Road, Galway, Ierland

#62 van de 87 B&B's en herbergen in Galway

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 891 beoordelingen over deze B&B

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    4,0
    Te kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamers. Douche veel te klein. Kamers niet gepoetst en bedden niet opgemaakt. Zelf zuivere handdoeken moeten vragen. Vochtige koude kamer. Ontbijt zeer eenvoudig en weinig keuze.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Prima locatie voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weet ik niet. Alles was prima.

    Het ontbijt was geweldig. We waren hier 1 nacht en na het ontbijt snel weer weg, dus niet zoveel contact gehad met de mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel en de locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein maar dat is niet erg.

    Zeer vriendelijk personeel en de locatie was top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Redelijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 bedden op een kamer waardor er te weinig ruimte over bleef.

    Redelijk ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    4,6
    Slechte B&B (
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamergrootte, badkamer, personeel, faciliteiten

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Moeilijk om te vinden en daar te parkeren maar verder prima adres.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Kamer en bejegening

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,8
    Ontbijt was pover, onvriendelijk gastheer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was pover, onvriendelijk gastheer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    Alles binnen loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kleine badkamer,

    Alles binnen loopafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,7
    sober , klein maar voldoende voor tussenstop , goed ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer met zeer kleine badkamer ! wij logeerden in het bijgebouwke

    op wandelafstand van het centrum gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Prima locatie, op loopafstand van het gezellige centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is zeer klein maar voor 1 nacht prima en het was heel schoon!

    Prima locatie, op loopafstand van het gezellige centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    3,3
    Ontbijt viel mee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We logeerden in een soort krap hutje op de binnenplaats en mochten niet via de B&B naar onze kamer, maar moesten een zijingang nemen. De kamer was veel te klein. Er paste amper een bed in. De badkamer was nog erger. Je kon amper op het toilet gaan zitten zonder je in allerlei bochten te wringen en dan was het oppassen dat je niet klem geraakte tussen de pompbak. Toen we 's avonds wilden douchen was er geen warm water. 'S ochtends nog steeds niet. Toen ik hierover iets wilde zeggen, klopte ik op de verandadeur die op slot was en van binnen werd ik bijna toegeschreeuwd dat het ontbijt pas om 8u30 geserveerd werd. Na herhaaldelijk kloppen kwam er dan eindelijk iemand kijken wat het probleem was. Er werd gezegd dat er binnen warm water was en dat het bij ons ook snel zo zou zijn. Uiteindelijk hebben we de kraan een half uur laten lopen eer het water een beetje lauw begon te worden. Niet voor herhaling vatbaar!

    Ontbijt viel mee.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    9,6
    Goede ligging op loopafstand van centrum, goed ontbijt en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede ligging op loopafstand van centrum, goed ontbijt en behulpzaam en vriendelijk personeel. Eigen Parkeerplaats. We zouden er zeker weer voor kiezen.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    Privé parking, ontbijt en bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine ontbijtruimte.

    Privé parking, ontbijt en bed.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    3,3
    niemand thuis bij aankomst, onvriendelijke ontvangst, laat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niemand thuis bij aankomst, onvriendelijke ontvangst, laat ontbijt mogelijk. Warme kamer, gevoel in een gevangenis te zitten.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    weinig parkeerruimte

    prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    De prijs, Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De badkamer was erg klein. (Type WC met Douche kop)

    De prijs, Lokatie. Het ontbijt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: