Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abbey Court Hostel

29 Bachelors Walk, D1 Dublin, Ierland

#68 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5664 beoordelingen over dit hostel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 28 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Haakjes in de douche.

    Ontbijt was prima en voldoende. Slaapzaal, toiletten en badkamers waren voldoende ruim. Het hostel zelf is een vermakelijk doolhof! Alles was altijd schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    Ontbijt en bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden ons enigszins verheugd op de woonkamer/ruimte met hangmatten/spelletjes/tv etc. Helaas werd deze verbouwd en was er naast de eetkamer (die continu super vol zat) geen gemeenschappelijke ruimte, of een plek om op een bank te zitten in plaats van een stoel

    Ontbijt en bedden waren prima. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Goed verblijf op een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De weg naar de kamer was moeilijk te vinden en de badkamers lagen ver van de kamer.

    Het ontbijt was goed en het personeel heel vriendelijk. Het hostel is heel makkelijk te vinden en is dicht bij alles.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Locatie en personeel was erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veels te duur voor wat je krijgt. Kleine kamer, problemen met het toilet die na het doortrekken een flinke tijd behoorlijke herrie bleef maken. Heel storend. Ontbijt was in veels te kleine zaal waar iedereen op elkaar geplakt zit. Niet voor herhaling vatbaar.

    Locatie en personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    goed als je de stad wil bekijken, lopend kan je al heel veel zien.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt. Ik bleef alleen voor een dagje, maar mensen wachten in een rij voor een ontbijtje, niet lux, maar wel te doen.

    Locatie was perfect. Ik had een prive kamer. Bed was wel comfortable, wel klein maar voor zn prijs je kan niet klachen :P

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Mooi hostel op top locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles beviel, alleen wel erg prijzig voor een hostel. Het was wel in het weekend maar voor €57,- had het ook een hotelkamer kunnen zijn (volgeboekt).

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de locatie perfect en muurschilderingen wauw! Het ontbijt was goed geregeld en veelzijdig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn geen echte lockers aanwezig. De koffer kan enkel worden opgeborgen in een kooi onder het bed, maar deze is dus niet helemaal afgesloten.

    De locatie is perfect. Gemeenschappelijke ruimten zijn leuk ingericht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    De locatie en de curry zaak op de hoek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een vrouwenslaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen keuken waarin gekookt kon worden. Slechts 1 douche en geen losse wc, voor alle gasten samen. Zeer weinig ruimte op de kamer. Geen nachtlampjes. Stank op de gang. Slechte bedden met veel veren.

    De locatie en de curry zaak op de hoek. Prima voor een nachtje. Aardige eigenaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    De locatie was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie was fantastisch. Super centraal gelegen, Airlinkbus (vliegveld) om de hoek, toeristeninformatiecenter naast de deur, alle highlights op loopafstand en ruim voldoende eetgelegenheid (zowel restaurants, als pubs en supermarkten). Plus: prima wifi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,1
    Aangename hostel maar zeker nog ruimte voor verbetering.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten

    Hostel lijkt op een doolhof, weinig beschikbaar sanitair, constructiewerken in de gang vanaf 10u00 's ochtends.

    Vriendelijke ontvangst, uitgebreid ontbijt, goed bed, proper sanitair.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Perfect gelegen in hartje Dublin en niet ver van de lokale...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect gelegen in hartje Dublin en niet ver van de lokale pubs. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Van binnen zijn overal grote muurschilderingen wat er erg gaaf uit ziet .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Goed maar niet het beste hostel ooit. Neem het voor de locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet altijd even proper, neem zeker slippers mee voor aan uw voeten als je naar de wc moet. Douches waren ver van de kamer.

    Comfortabele bedden, lekker ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    Eenvoudig hostel op geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Tip dat een hangslotje voor de beschikbare kluis (grote bagagekooi) nodig is. Ruimte soms wat krap, maar voldeed. Vermelding dat een deel van het hostel niet beschikbaar was vanwege verbouwing (spelkamer).

    Gemoedelijke sfeer, prettig personeel, diversiteit aan gebruikers. Centraal gelegen, zodat alle bezienswaardigheden op beloopbare afstand zijn (1 minuut tot ongeveer 30 minuten doorlopen). Verblijf in een 4 persoonskamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    4,2
    slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Vrouwenslaapzaal met 12 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ongeveer alles! Alleen het Ontbijt was qua voedsel goed, qua bestek armetierig.

    de locatie was het enige dat mij beviel. Ik ben ook na 2 nachten weggegaan, wegens hevige hoofdpijn omdat alles potdicht zit en geen frisse lucht, zelfs niet in de vieze en krappe wc/douche. Ook de eetzaal en bar waren slecht en het personeel heel dwingend. Om 10 uur werd je weggestuurd van het ontbijt. Slechte ervaring en raar dat ze zo'n goede beoordeling hebben

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had een raam dat niet dicht ging en lag direct aan de drukke straat. Daardoor veel geluidsoverlast gedurende de hele nacht. Slapen zonder oordopjes ging niet. De verwarming deed het niet waardoor het ijskoud op de kamer was, omdat het raam ook niet dicht ging. Niet te doen in januari. Ook kraakten de bedden aan alle kanten. De lockers kon je alleen dicht doen als je zelf een slotje bij je had, mogen ze vantevoren ook wel melden. De prijs voor de kamer was echt veel te duur voor datgene wat je ervoor krijgt.

    De locatie van het hostel is goed! Centraal in de stad en vlakbij alle bezienswaardigheden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    10
    Heel goed hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min punten

    Goede locatie, fijn en behulpzaam personeel, schoon, goed ontbijt,nette bedden, leuk en creatief beschilderd gangen e.d. en een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,0
    Helemaal super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is veel geluidsoverlast van mensen in het hotel maar vooral van douches, boilers en meer. Neem dus oordoppen mee.

    Locatie, locatie, locatie! Het is midden in het centrum en naast Temple bar. Alles wat je wil doen is op loop afstand. Fijne privé kamer en prima ontbijtje.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Typical hostel experience.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alle kamers hadden heel weinig stopcontacten, ik leefde van mijn powerbank. Daarnaast is het heel gehorig dus een goede nachtrust is lastig te krijgen. Maar dit is te verwachten in hostels.

    Het is een typische hostel ervaring. Veel jonge reizigers die daar zijn voor een good time. Alle medewerkers zijn super behulpzaam en aardig. Ontbijt was basic maar te doen. Hostel heeft een perfecte locatie, alles was op loopafstand en genoeg restaurants/supermarkten/shops in de buurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Leuke budgetoptie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Privé kamer geboekt bij dit hostel, deze is zeer eenvoudig (bed, wc en douche) en wat verouderd, maar voor ons prima. Locatie is geweldig, kort bij temple bar en winkelgebied, maar zonder geluidsoverlast 's nachts. Voor deze prijs zeker een aanrader!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    4,2
    Niet kunnen slapen hier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein en het bed was erg hard. Het personeel had me geen Wi-Fi code gegeven en ik moest naar een ander gebouw terug om deze op te vragen. Verder heb ik 's nachts geen oog dicht gedaan omdat er de hele nacht lang kabaal kwam vanuit een kamer in hetzelfde gebouw. Net alsof er een nieuwe kamer werd gebouwd, want er werd continu getimmerd. Absoluut niet de prijs waard voor 1 nacht.

    De locatie was goed. Midden in het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig douches en toiletten voor zo´n groot hostel. De kamers waren groot (10 bedden) en gehorig.

    Een heel uitgebreid ontbijt! Leuke plekjes waar je kon zitten, zoals hangmatten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De andere gasten waren niet altijd even rekening houdend, maar daar kan het hostel niets aan doen. Ook deed de wifi het niet overal even goed.

    Het vriendelijke personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,3
    Prima locatie en vriendelijke personeel. De rest viel toch wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg klein voor 6 personen en behalve 6 bedden was er helemaal niets. Geen tafel , geen stoel , nada nop. Te weinig WC's

    Locatie was fantastisch

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Boven gemiddeld maar niet fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer lag aan de straat en was nogal gehorig. Het lawaai kwam goed binnen en wanneer het raam dicht deed werd het bloedheet in de kamer. De keuze was 's nachts tussen bloed heet of ontzettend lawaaierig.

    Het hostel had een prima ontbijt en was schoon. Dit zijn de meest belangrijke dingen. Daarnaast lag het midden in de stad en was het met openbaar vervoer goed om overal te komen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    Prima hostel met vriendelijk personeel op een mooie locatie in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwde kamers (weinig frisse lucht/ramen), bagage "kooien" onder het bed zijn onhandig en maken veel lawaai.

    Vriendelijk personeel, goede sfeer, goede faciliteiten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Ontbijt kon beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 28 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kon beter. Geen fruitsap bijvoorbeeld, enkel toast ... Kamer was goed, enkel de lokkers onder de bedden maken veel lawaai voor op een slaapzaal. Tip: Oordopjes aan de receptie zouden een goede investering zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,8
    Super verblijfplaats in het centrum van de stad. Ongedwongen sfeer, vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Het klassieke ontbijt in de stijl van een jeugdherberg! Ongedwongen sfeer, met bijzonder behulpzaam personeel (zeker aan de balie). Leuke locatie in het centrum van Dublin, vlakbij uitgangsbuurt, alle bezienswaardigheden op loopafstand. Een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    4,6
    Dit hostel voor ons nooit weer met een groep
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten

    Ga hier niet heen met vrienden of grote groep, kans is zeer groot dat je borg word ingehouden om de meest rare redenen. Na de 2 nacht is de helft van ons uit het hostel gezet omdat er een klacht was van iemand waarmee we de nacht er voor nog mee uit geweest zijn. We vermoeden dat dit komt zodat ze hun geld konden terug vragen. Tuurlijk waren wij snachts niet helemaal stil als je 3 uur snachts thuis komt maar je kunt niet verwachten dat een groep 100% stil is. Vooral niet als er een snorlax in je bed ligt die niet op een stapelbed van 3 hoog kon klimmen.

    Dicht bij het centrum, alles op loop afstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Amazing
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was simpel maar prima, geen lift aanwezig

    Heel erg vriendelijk personeel, schone en voldoende douches en toiletten, de hangmatkamer was erg fijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Grandioze ligging van dit super hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    jammer dat ik vooraf niet wist dat ik zelf een slot voor mijn kluisje moest meebrengen. heb er wel 3 thuis, maar nu moest ik er alsnog een kopen. het slapen op een slaapzaal was even wennen, maar de 2e nacht ging het al beter

    fantastisch centraal gelegen schoon, netjes en goed geregeld leuk contact met andere gasten fijn dat er vrouwen slaapzalen zijn met eigen sanitaire voorzieningen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Teambuilding
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig op te zeggen gezien de lage prijs van bed met ontbijt. Het is en blijft een backpackershostel, hier moet je rekening met houden als je boekt.

    De accommodatie heeft voor onze groep gezorgd dat we in 1 kamer lagen en voor de shuttle service gezorgd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,1
    Een leuke vakantie met een slechte nachtrust en slechte bedden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De drukte van het hostel. Er waren erg veel gasten wat je terugzag van de drukte in de ontbijtzaal. Daarnaast was het hostel erg onduidelijk en raakte je soms gedesoriënteerd van alle gangen en trappen. Houdt hier dus rekening mee dat je weet waar je bent en hoe je de weg naar je kamer of naar de uitgang kan vinden. Op de kamers kon het soms rumoerig zijn en de ietwat kleine bedden hielpen ook niet mee aan een goede nachtrust.

    Bij het ontbijt had je een ruime keuze uit voedselwaren, de kwaliteit hiervan was ook goed. De ligging van de accommodatie was ook ideaal, midden in het centrum aan de rivier de Liffey. De bus- en tramhaltes lagen ook om de hoek en Temple Bar was op loopafstand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Failte betekend welkom op z'n Iers en dat was de hele reis. Welkom, hartelijk, vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima,maar wel heel basic. Naast de ontbijt ruimte was een buiten gedeelte, maar doordat iedereen daar langs moet staat de deur heel veel open em dan sochtends in je pyjama is dat een beetje koud. Maar dikke trui aan het was prima te doen

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en hierdoor heb ik alles van de stad gezien wat er te zien valt. De wifi door het hele hostel was ook prettig en de douche faciliteiten waren goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    6,3
    3 vriendinnen, leuke locatie maar afschuwelijke nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn heel eenvoudig met weinig ruimte. Je stopt je spullen in metalen 'bakken' onder de stapelbedden waarvan het luik dringend gesmeerd moet worden. Elke keer als je jouw bak open wilt doen piept het lawaaierig, wat natuurlijk niet geweldig voor je kamergenoten is als je iets 's nachts wilt pakken. De organisatie qua boeking van de bedden liet te wensen over. Bij aankomst kregen we kamer 38 (slaapzaal met 6 bedden) bed 3,4 en 5. Echter wanneer we de kamer ingingen zagen we dat bed 3 beslapen was. Enkel bed 4, 5 en 6 waren onbeslapen. Na dit te melden aan de receptie veranderde de bediende onze boeking naar bed 4, 5 en 6. Om 11u gingen we slapen maar om 2u30 werden we wakker gemaakt toen 2 kamergenoten binnen kwamen zonder echt rekening te houden met het uur noch kamergenoten. Toen zij gingen slapen begon de ene te snurken en de andere luid te klagen over het gesnurk en te slaan op het bed om deze te laten stoppen (waardoor wij natuurlijk ook weer wakker bleven). Om 4u 's nachts kwam dan plots een andere jonge gast binnen die blijkbaar bed 6 had gekregen... Mijn vriendin is samen met die jongen naar de receptie gegaan om dit uit te klaren en bleek dat de man in bed 3 eigenlijk in bed 1 had moeten liggen, maar ze waren vergeten dat bed 's morgens op te maken. Dus om 4u werd nog snel bed 1 opgemaakt voor die jonge gast en konden we eindelijk verder slapen, gesnurk inclusief natuurlijk

    Geweldige locatie, mooie gemeenschappelijke kamers. Vooral het koertje vanachter vonden we heel leuk met de paraplu's aan het plafond (zie foto). Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De receptie is ook een toeristisch infopunt dus kun je er bussen, guided tours, enz reserveren alsook veel info bekomen over alle toeristische activiteiten, the places to be, goede restaurants en bars, ... Aan de andere kant van het water ligt temple bar. Op minder dan 10min ben je bij de belangrijkste plaatsen zoals trinity college en dublin castle.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,8
    qua prijs kwaliteit was het ontbijt zeker niet slecht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    meer lavabo's

    qua prijs kwaliteit was het ontbijt zeker niet slecht! ook het personeel was zeek vriendelijk en bereidt om je voldoende info te geven over de mogelijkheden van Dublin.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    8,8
    Een fijne ervaring.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Iets te korte dekens

    Een zeer centrale ligging, in de buurt van Grafton Street en andere grote winkelstraten, het Temple Bar District, veel pubs en restaurants en bezienswaardigheden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,6
    Echt geweldig, super blij
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen als ze in de grote slaapzalen meer tolietpapier hadden. Ik sliep in een slaapzaal van 20 vrouwen en elke ochtens was t-papier op. Beter om dit soort zalen 2 keer per dag schoonmaken, want er lag in de badkamer heel veel haartje. Ja van 20 vrouwen allemaal met lange haren kun je niets anders verwachten !

    Locatie, aardige personeel, ontbijt, gezelligheid en .... Eigenlijk alles

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    Verblijf met klasgenoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Overlast van andere gasten die aan spullen zaten (slotje meenemen is dus echt een aanrader) en hygiëne was heel slecht op de kamers. In de badkamers en toiletten was het beter.

    Locatie en uitstraling van het hostel waren echt top! We hebben een leuke tijd gehad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    6,7
    Ééndaagse trip naar Dublin
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 28 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sanitaire voorzieningen hadden naar mijn mening wat beter mogen zijn.

    De locatie lag precies tussen de leuke bars en de shopgelegenheden is. Toplocatie voor ons!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    5,4
    Leuk hostel, maar te duur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had maar een klein raam en lag naast de gezamenlijke douche voor andere gasten. Het hostel is gehorig! De prijs voor de kamer was te hoog t.o.v. Het geboden comfort.

    Het hostel ligt in de binnenstad en alle bezienswaardigheden liggen binnen loopafstand van het hostel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    5,4
    Verschrikkelijke ervaring op mooie locatie met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles, ga niet op een kamer met meer dan 5 anderen liggen, de hele nacht zijn er mensen die lawaai maken, de kisten onder het bed maken een extreem vervelend geluid. Het is niet doorlucht, dus het stinkt in de kamer en het is veel te warm. Ik zou een 4 persoonskamer nog overwegen, anders zeker hier nooit meer terugkomen.

    Enorm vriendelijk personeel en een prima gratis ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    Prima voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Late inchecktijd. Drukte bij ontbijt: brood was bijvoorbeeld op toen we kwamen (werd later wel weer extra neergelegd).

    Prima kamer; klein, maar met douche, goed bed en toilet. Perfect voor stedentrip. Had geluidsoverlast verwacht bij hostel, maar dat was niet het geval gelukkig!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,5
    7
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen

    Erg Leuk hostel. Locatie is super. Ontbijt was ook goed. Faciliteiten zijn ook prima, Erg leuk dat je voor jezelf kan koken, als je niet al teveel eisen stel is het een prima hostel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Vriendelijk en enthousiast personeel, echt een jongeren...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eén Bed in Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    denk er aan dat je je eigen handdoek en hangslot meeneemt. Deze zijn daar wel te koop. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!

    Vriendelijk en enthousiast personeel, echt een jongeren hostel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Het is heel centraal gelegen, kamers zijn proper, personeel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het is heel centraal gelegen, kamers zijn proper, personeel is heel behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,6
    Gezellig hostel op uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie, uitrusting keuken. Oplaadvoorziening op bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,0
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een realistische beschrijving van de kwaliteit. Ontbijt was echt verschrikkelijkj

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    Een schitterende ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is schitterend. Je bent bij het buiten stappen reeds in het centrum van Dublin. Deze stad kan je dus makkelijk volledig te voet verkennen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Prima accommodatie met een perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt midden in het centrum. Het is een eenvoudige accommodatie. Personeel is behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    leuke muurschilderingen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer erg gehorig. bagage onder bed: rek maakt veel lawaai. geen gordijntjes bij bedden.

    leuke muurschilderingen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Het vriendelijke onthaal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig en de omgeving was niet hoe ik het verwachtte

    Het vriendelijke onthaal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    veel lawaai in het hotel van andere gasten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    sanitair

    veel lawaai in het hotel van andere gasten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Ontbijt was prima, genoeg douches en wc’s en locatie was...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had iets schoner gemogen en een groter raam in de kamer was fijn geweest

    Ontbijt was prima, genoeg douches en wc’s en locatie was echt top!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima hostel op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hostel op een goede locatie! En bovengemiddeld goed ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Een slaapplaats op toplocatie met redelijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet en douche op ruime afstand van kamer.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Alles zoals verwacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Mannenslaapzaal met 12 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles zoals verwacht. Dicht bij het centrum, helemaal niet duur. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Ik reisde alleen en dat is prima meegevallen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Prima locatie. Dichtbij het templebar district
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doolhof. Is erg groot met veel losse ruimtes.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,8
    De prijs en de locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 28 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De drukte binnen en het ontbijt.

    De prijs en de locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,0
    Afschuwelijke ervaring doordat wanbeleid van het hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, overlast en hygiëne

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,3
    Locatie is top, zeker voor een groep vrienden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 10 Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het pand is gedateerd en matig onderhouden. Hygiëne kunnen ook beter. Prijs is redelijk.

    Locatie is top, zeker voor een groep vrienden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtig

    De locatie. Het ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed in aparte kamer had een slecht matras

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Het verblijf heeft voor weinig geld veel te bieden en ligt dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs en alles wat je daarvoor kreeg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hostel is een doolhof, veel te weinig zuurstof in de kamers

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was prima

    Ligging, behulpzaam personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,4
    Badkamer / toilet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Vrouwenslaapzaal met 20 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer / toilet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Goed
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 28 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de wifi niet overal bereikbaar was.

    Ontbijt en de levendige sfeer in hef hostel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Het ontbijt had beter gekund en de badkamer iets groter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt had beter gekund en de badkamer iets groter.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,9
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ingericht. Simpel ontbijt

    Perfecte locatie. Fijn personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    Het ontbijt en keuken personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en keuken personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Fantastisch Dublin!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Vrouwenslaapzaal met 12 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel vriendelijk en gaven goede tips. Ook vond ik het hostel erg leuk en waren de faciliteiten goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Leuke stad, geen fijn hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig douches en deze waren ver van de kamer. Geen activiteiten in het hostel zelf

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,5
    My 2 nights at a hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stapelbedden waren erg wiebelig en er zitten vervelende randen onder het bovenbed.

    De locatie was top en het personeel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    4,2
    Dublin leuk maar duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waardeloos Hostel.

    Dublin zelf.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: