Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abbey Lodge 4-sterren

Muckross Road, Killarney, Ierland

#22 van de 64 B&B's en herbergen in Killarney

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 514 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    Ruime kamer;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamer; uitstekende ligging op wandelafstand van centrum en nationaal park (speeltuin op 30 stappen); goed continentaal ontbijt voor slechts 5 euro pp.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    5,8
    Wij gaan niet terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bijzonder slecht ontbijt niet inbegrepen bij de prijs. Ongeveer 10 tafels en vijf man personeel rondlopend. Na tien minuten had nog niemand enige aandacht aan ons besteed. We zijn weggegaan en hebben ergens anders ontbeten. Verder alleen bij aankomst en vertrek iemand van het personeel gezien. Het zit ergens tussen hotel en B&B in met de slechtste eigenschappen van beide. Het is niet echt slecht, zeker voor de prijs, maar wij gaan niet meer terug.

    De locatie: op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prima, maar niet spectaculair
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer dichtbij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Fijne locatie dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne locatie dicht bij het centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrij lekker eten vrije keuze ruim aanbod lekker bed alles schoon iedereen vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,3
    Ruime kamer, op loopafstand van centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wifi

    Ruime kamer, op loopafstand van centrum. Prima ontbijt. parkeermogelijkheid.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    10
    Top B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen Vriendelijk personeel Uitgebreid ontbijt, Full Irish & Continental Eigen parkeergelegenheid Grote kamer Klassiek Iers ingericht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    De kamers waren prima en het ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    De kamers waren prima en het ontbijt was erg goed. Alles zag er gewoon netjes uit. De locatie was heel erg goed. Je zat dichtbij het centrum (loop afstand), maar wel weer zo ver vanaf dat je geen last van de pubs had. Tegen over de B&B kun je fietsen huren. Je kunt vanuit je B&B naar Ross castle lopen of je parkeert de auto bij het kasteel. Het kasteel ligt mooi aan het water, maar nog mooier is het bos wat er bij ligt. Prachtige oude bomen en bij ons bloeiden overal in het bos witte en paarse bloemen onder de bomen. Het is ook erg leuk om een wandeling vanaf Muckross house te maken. Je kunt daar gratis parkeren en de tuinen bezichtigen. Het is dan ook erg leuk een wandeling om het middle meer te maken (ca 10km). Als je dit doet, loop dan links om, via Torc waterval naar de meeting of the waters (deze ligt 100m achter! Dinis cottage). Dit rondje (m.au.v. de waterval) is ook te fietsen (licht heuvelachtig).

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,3
    Ontbijt was prima, de kamer ook.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ziet er wat verwaarloosd uit aan de voorkant. Uitzicht kon ook beter.

    Ontbijt was prima, de kamer ook. Ligging mooi centraal.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,3
    Ligging ten opzichte van de stad, rustige plek ondanks...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging ten opzichte van de stad, rustige plek ondanks drukke weg voor

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    De bedden waren fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren fantastisch !

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    9,6
    zeer vriendelijke behulpzame mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer vriendelijke behulpzame mensen goed eten en grote schone kamers

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    8,3
    Prima, centraal gelegen locatie om zuid-Ierland te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt werd vrij laat geserveerd; niet fijn als je een volle dag voor de boeg hebt

    Prima, centraal gelegen locatie om zuid-Ierland te verkennen

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: