Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amber Lodge Guest House 3-sterren

26A College Road, Galway, Ierland

#78 van de 87 B&B's en herbergen in Galway

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1203 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,4
    Mwahl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de zolderkamer is ok, de kamers in de achtertuin zijn heel klein, schimmelig en het stinkt er, de kamers in het huis zijn lawaaig en hebben last van de diesellucht van waarschijnlijk de oliekachel. We zijn 3x van kamer gewisseld.

    Dichtbij centrum, personeel was heel vriendelijk.”

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,7
    Het was op wandelafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was heel klein, om je af te drogen of om te kleden moest je de deur openzetten. Ook in de douche had je amper plaats om je om te draaien. De poort langs waar we moesten gaan om tot onze kamer te geraken, klemde verschrikkelijk hard waardoor je ze zo goed als niet open of toe kreeg. Het hoofdeinde van het bed stond los waardoor het constant tegen de muur bonsde als je bijvoorbeeld ging zitten op het bed. Het plankje waar de tassen op stonden, hing los waardoor het heel gevaarlijk was om er iets op te zetten. Ook de parking vooraan was niet handig aangezien er sommige auto's soms vast geparkeerd stonden. Wij hebben ons voor de zekerheid op straat geparkeerd, ook al was het betalend overdag.

    Het was op wandelafstand van het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    3,3
    Niet doen: hostel is beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 2 personen veel te kleine kamer. We hadden voor 3 nachten geboekt maar er was totaal geen plek/ kast om de spullen op te bergen. Inde kamer loop je steeds om ' elkaar heen te draaien' omdat er domweg geen bewegingsruimte is. De badkamer/ wastafel idem piepklein. Veel te veel geld voor hetgeen aangeboden wordt!!!

    De locatie: dicht bij centrum en busstation

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    3,8
    Nooit meer naartoe!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamers, hele kleine badkamer, De 2-persoonskamer is in het hoofdgebouw iets gerieflijker ( ook duurder!!!), echter de kamers achter het gebouw zijn vies en slecht onderhouden. De hygiene liet te wensen over. Je spullen kun je niet kwijt. Tip: ga logeren bij de buren op nr. 24: veel aangenamer, grotere kamers en incl. ontbijt.

    De locatie: dicht bij het busstation

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    4,6
    Erg tegenvallend, zeker gelet op de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, achterstallig onderhoud, badruimte zelfs zeer klein en niet helder. Leek of er al iemand anders inbed had gelegen, alleen luxaflex en die trok ik er zo vanaf omdat ze los in de houders lag. Ontbijt met oud brood/croissants die niet weg te krijgen waren en koffie niet te drinken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Eenvoudig maar goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig kastruimte en slechte wifi

    Prijs/ kwaliteit was evht ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,0
    Matig verblijf in een leuke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van de accommodatie, kamer en rest van de locatie was slecht onderhouden.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    Super groene smiley
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    6,3
    De wifi was awesome.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen contact met personeel. Slecht ontbijt (continentaal). Kamer leek op een motelroom. Handdoeken roken naar frituurvet en de lakens ook. Fietsenverhuur doen ze niet meer.

    De wifi was awesome. Locatie tov centrum perfect aan te lopen! Fijn bed.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,1
    Vriendelijkheid van de uitbaters/personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer kleine badkamer!

    Vriendelijkheid van de uitbaters/personeel. Goed gelegen voor uitstappen naar Cliffs of Moher, Connemara, maar ook de nabijheid van sfeervolle stad zodat je 's avonds geen auto meer nodig hebt.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    4,6
    De ontvangst en het vriendelijke personeel, op wandelafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorme kleine kamer die aanvoelde als een gevangeniscel met een minibadkamer: tanden poetsen of je afdrogen lukt alleen met deur open, alles zeer vochtig, slechte matras, DVD-speler werkt niet, buitenlicht blijft volledige nacht aan, geen overgordijnen dus ganse nacht verlichte kamer, geen uitzicht, zeer beperkt continentaal ontbijt

    De ontvangst en het vriendelijke personeel, op wandelafstand van het centrum

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    3,3
    Ontbijt was redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer was klein en niet erg schoon. het toilet functioneerde slecht en de douche gaf koud/lauw water

    Ontbijt was redelijk goed

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,9
    Vriendelijk, goede locatie, parkeerplaats, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk, goede locatie, parkeerplaats, prima ontbijt. schoon efficient, mini badkamer, maar prima. Goede plek

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,1
    de ligging en de vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de badkamer en de kamer waren erg basic en erg klein

    de ligging en de vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    Afstand tot het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tot het centrum

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    3,8
    locatie was ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    -ingezakt bed -hygiene was ondermaats, douche en badkamer was veel te klein. Geen aanrader!

    locatie was ideaal

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    Goedkoop maar prima schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toilet speelde niet goed door. Douche lage lastendruk.

    Goedkoop maar prima schone kamer.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,1
    -locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    -veel dingen kapot (raam, dvd-speler, drank-automaat, stekkerdoos)

    -locatie -personeel -toegankelijk informatie

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: