Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ballyseede Castle 4-sterren

Ballyseede, Tralee, Ierland

#3 van de 13 hotels in Tralee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 651 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Fantastisch hotel met prachtige kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Kasteelsuite
    • Verbleef 3 nachten

    Echt niks!

    Het ontbijt was heerlijk. De Egg benedict heb ik nooit zo lekker gehad. De bediening geeft je tips over wat je de dag kan gaan doen als je nog geen idee hebt en heb je wel plannen dan kunnen ze je nog iets extra's adviseren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    Prinsheerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The Lodge Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas zaten we niet in het kasteel zelf maar in de lodge. Ook prima (lekker ruim), maar voor verwachtingsmanagement misschien even opletten welke kamer je boekt.

    Heerlijk ontbijt, mooi kasteel, fijne lounge (met thee en koekjes), fijne bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Zeer mooie en ruime kamer meer dan 50m2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The Lodge Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima, alleen mijn slaapplaats. Was buiten het kasteel en dat was tamelijk ver lopen.

    Zeer mooie en ruime kamer meer dan 50m2

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    Mooi gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen een kamer in het souterrain aan de voorkant waar gasten arriveerden en je het gevoel had dat ze door je kamer heenliepen. De kamer lag onder een trap waar het personeel overheen liep en er sloeg steeds een machine (airco/verwarming?) aan. Kamer was veel te warm (verwarming!).

    Mooi gebouw

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,6
    De omgeving met daarin het hotel in een kasteel waar al veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner in het restaurant was qua kwaliteit minder dan dat je op basis van de entourage zou verwachten,

    De omgeving met daarin het hotel in een kasteel waar al veel aan gerestaureerd hebben en waar ze ook verder aan bouwen.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Het ontbijt was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was geweldig. De kamer waarin wij sliepen was prima, maar sommige dingen, zoals de vloerbedekking, is wel aan vervanging toe.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    9,2
    de kamer had prachtig uitzicht en het hotel had een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer had prachtig uitzicht en het hotel had een uitstekende service

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,9
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    trappen

    ligging

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: