Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over My Place Dublin Hotel 2-sterren

89-90 Lower Gardiner Street, D1 Dublin, Ierland

#118 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1829 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    4,2
    We where ripped off . So bad experience. Prijs kwaliteit niet in verhouding . We voelen ons bedroge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    The room was verry small. There was a lot of dust, the room was not clean The shower was dirty and small, It was not like the pictures off booking.com So we get to te reception and we could stay to an appartement for two nights . The breakfast was bad ! Only toast and eggs. It was not worth his price. The roomclaeners take our personal stuff and put it in our luggage when we where out in to the city . When we came back, the staff told us that they packed our lugeds fur cleaning. It was not funny . We had excuses from the hotel. I'll never go there again. We dit a lot of hotels. This was the worst.

    We kregen een heel kleine kamer. Onze bagage paste er zelfs niet in. Het was stoffig en vuil. Kamer 402. Geen lift Personeel zocht mee naar een oplossing en we mochten in een appartement van hun verblijven

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    OK
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk klein bed. De douche was voorzien van een doorstromer waardoor de temperatuur heel onregelmatig was. Zelfs af en toe kokend heet.

    Gastvrijheid en de mogelijkheid de bagage zonder meerkost achter te laten na uitchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    5,0
    Goede locatie, goed bereikbaar met openbaar vervoer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer met heel veel buitengeluiden, zeer kleine douche, in het algemeen was de kamer klein en verouderd. Zeker aan opfrissing toe. Ontbijt is basic.

    Goede locatie, goed bereikbaar met openbaar vervoer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Goede lokatie en vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer. Alles was aanwezig al lekte de kraan en de schuifdeur van de douche kabine schoof je makkelijk uit zn geleiders.

    Goede lokatie en vriendelijke mensen. Kamer is groot genoeg en alles was aanwezig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    6,7
    Oud hotel met prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Oud hotel dat wel een verbouwing verdient. Kamer op bovenste etage. Voor 1.90 mtr erg laag plafond. Warm water kwam met horten en stoten uit de kraan, niet relaxt en uitgebreid douchen. 's Nachts ging brandalarm af, realiseerde ons toen dat wegkomen bij echte brand toch wel spannend zou worden. Verder was alles er en oke.

    Ligging perfect. Halte van de Airlink vd deur. Centrum op loop afstand. Goede bedden en na alle recensies absoluut geen last gehad van geluidsoverlast van de buren.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren zijn zeer dun en je kan de buren hun gesprek perfect volgen. Het bed was wat klein voor twee personen. We hebben geen ontbijt genomen, dit zag er maar zeer gewoontjes uit, we hebben verse boterkoeken gehaald in een naburige supermarkt voor minder geld in de plaats.

    Vriendelijk personeel. Goeie locatie. Goeie prijs-kwaliteits verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    Mooi hotel. Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was echt heel klein. Had wel alles wat je nodig had. Maar echt heel klein.

    Prima kamer. Ruim ook. Bedden liggen lekker en je zit niet al te ver van de bezienswaardigheden af. Temple bar street is ongeveer 5/10 minuten lopen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,1
    Goede locatie, afrader qua bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel slecht, we hebben overwogen om een ander hotel te nemen omdat we echt met pijn opstonden in de ochtend. ‘s Nachts wakker worden omdat je slecht ligt, ‘s ochtends vermoeid opstaan. Kamers zijn bovendien heel gehorig, kunt het gesprek in de kamer naast je woord voor woord volgen.

    Het hotel ligt perfect in het centrum. Alles is op loopafstand te bereiken. Hotel ligt in een straat met heel veel andere hotels, qua locatie zijn er voldoende alternatieven. Kamers en gemeenschappelijke ruimten waren heel schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,3
    goed genoeg voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was op zolder dus we moesten veel trappen op . TV deed het niet goed.

    Vlakbij het centrum en een leuke bar met live muziek en goed eten op loopafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    Al met al toch tevreden, puur vanwege personeel. Ik ga echter niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zeer gedateerd. Tegel in douche los, oude vloerbedekking. Hout raam verrot. De kamer die ik had was toe aan een renovatie. Het trappenhuis idem dito. Ik had een forse korting dus verwachte ik een luxer hotel tegen een zeer scherpe prijs. Fotos op website matchen dus niet.

    Prettig personeel, kamer schoon. Locatie prima. Alles op loopafstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,3
    Locatie top, meer ook niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is echt slecht. Je betaald echt de hoofdprijs alleen voor de locatie: 3 min lopen naar het centrum. Het hele hotel heeft een inrichting uit de jaren 70/80. Echt ouderwets en versleten ook. Wij werden bovenin het hotel weggestopt. Via een hele smalle trap naar boven. Kamer zeer oudbollig en vooral klein. Moet eerlijk zeggen: wel schoon. Totaal geen ruimte aan beide zijden van het bed. De badkamer was een hok van 1 bij 1 mtr. Hier kon je niet met 2 personen in staan. Muren aan het afbladderen, roest en vochtplekken overal. Afvoer stonk, douchestraal zeer lullig.

    De enige pluspunten aan dit hotel zijn het zeer behulpzame en aardige personeel en de locatie. Het ontbijt is redelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    4,2
    Wat een drama
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was kapot. De tv werkte niet, de douchedeur klopte niet, de badkamerdeur kon niet dicht, het behang kwam van de muren en er hing een lucht alsof er iemand dood was gegaan.

    Het enige echte positieve was de locatie. Het hotel ligt recht naast een bushalte en het ligt op loopafstand van de binnenstad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    5,8
    Hotel op prima lokatie maar verwacht er niet te veel van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitair erg krap, douche deur sloot niet 's nachts veel geluid van waterpomp in ruimte naast de kamer. Nogal veel geld voor wat je krijgt.

    Lokatie was prima, kamer/sanitair schoon. Kamer grootte goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,1
    Locatie top, wifi prima, aardig personeel bij receptie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt eenvoudig: je krijgt een mandje toast bij je ei en daar moet je het mee doen. Je kunt vast extra krijgen als je het vraagt, maar het is niet dat je makkelijk/laagdrempelig nog een broodje erbij pakt. Ik had moeite om de douche aan te krijgen: je moest een schakelaar omzetten buiten de badkamer om een apparaat aan te krijgen. Wat een kabaal maakte dat zeg! Douche ook erg klein. Gehorig hotel.

    Locatie top, wifi prima, aardig personeel bij receptie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Fijne locatie, lekkere bedden, krappe douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het pand is al wat ouder en dat is op sommige plekken merkbaar. Vooral de douche viel tegen: kleine cabine en geen constante waterdruk.

    Locatie top ten opzichte van het centrum: alles op loopafstand (Temple Bar wijk, Docklands, St Patrick's Cathedral etc). Prima bedden in het hotel-gedeelte. Verloopstekker nodig voor electra, die kon je handig uit een muntjes-machine trekken. Personeel was behulpzaam, goed ingespeeld op de wensen van de gasten (niet te moeilijk)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    5,8
    Bedden waren goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een chemische verflucht op de kamer. Onbijt zaal kaal en sfeerloos. In buurt met veel backpackers hostels. Zou hier niet terugkomen. Waarschijnlijk meer geschikt voor jongere reiziger. Allemaal vrij basic.

    Bedden waren goed. Kamer schoon en iedere dag gepoetst. Ondanks dat het hotel vol was geen geluidsoverlast

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Heel gehorig hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ramen zijn geblindeerd, zodat je je een beetje opgesloten voelt. Het hotel bestaat uit een wirwar van gangen; het is een heel gezoek om je kamer te vinden. Grootste minpunt: het is heel gehorig.

    Het personeel is heel vriendelijke en behulpzaam. Het hotel ligt in een rustige straat net buiten het centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    de kamers waren proper en net
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt en tevens geen rekening houden met een glutenvrije persoon . wij hebben zeldf de eerste dag het brood meegenomen en toch de volle pot betaald alhoewel ze de helft niet kon eten !? jammer !

    de kamers waren proper en net

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    4,6
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ramen. Alleen dakraam in de badkamer. Geen airco. Dus je kon niet verluchten.

    De lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,4
    Goed ontbijt 24 uursreceptie bagagekluizen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt 24 uursreceptie bagagekluizen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Ontbijt eenvoudig maar voldoet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt eenvoudig maar voldoet. Ligging lekker kort bij centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,3
    de service en de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te kleine kamer, geen lift, te warm op de kamer, dekbed en kussen niet goed en kleine badkamer

    de service en de ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Geweldig ruime kamer, uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Isolatie, geluid van de aanliggende weg was echt veel te goed hoorbaar.

    Geweldig ruime kamer, uitstekende ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,8
    plek was centraal parkeerkosten waren met kortingskaart...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer kleine kamer voor 4 man zonder ventilatie of airco

    plek was centraal parkeerkosten waren met kortingskaart prima te doen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,1
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig hotel, kleine badkamer

    Locatie was top. Bedden prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet voor alle kamers travelstekkers

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    6,3
    Kamer 104 in de kelder ziet er echt niet uit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 104 in de kelder ziet er echt niet uit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,3
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bagageopslag was niet bewaakt

    Erg sterke prijs kwaliteit verhouding. Goede bereikbaarheid. Goede bedden en prima sanitair.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,7
    Voldoende voor een tweetal nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruimte in kamer

    Kamer was netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,7
    Rare geur kleine douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rare geur kleine douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    heel netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    luidruchtig, dunne muren

    heel netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,3
    Heel leuk en sfeervol weekend in Dublin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en het vriendelijke personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    Fijn en relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms wat rare geuren uit de putjes van de badkamer.

    De ligging was perfect. Bus naar vliegveld voor de deur en centrum om de hoek.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,7
    Prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algehele staat van kamers. Redelijk oud en oubollige sfeer.

    Ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    6,7
    Lekker douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig.

    Lekker douche

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Leuk, goedkoop hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt verder van het centrum dan de beschrijving doet vermoeden.

    Grotere kamer gekregen voor de prijs die we betaald hebben

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein en je moet je sleutel elke keer als je het hotel verlaat inleveren.

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,3
    Goede locatie, matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig. En er is weinig ventilatie, de kamer was super warm zelfs in december.

    De locatie was super. De bedden waren ook prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    prijs kwaliteit matig ,redelijk hotel ,aardig personeel, ligt aan heel drukke straat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    erg drukke straat

    bed was kapot en aan een kant van bed leeslampje

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    Locatie en het prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en het prima ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    6,3
    Aangename locatie maar ontbreken van enkele zaken in de hotelkamer vb kast, stopcontact in badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer matig ontbijt, kamer niet proper, geen kast in de kamer

    Ideale ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Een top stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,8
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was mager Erg gehorig Oud

    Locatie was top

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,3
    Goede ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen (transparante) venster op de kamer

    Goede ligging van het hotel. Vlakbij het centrum en bij het Dart-treinstation.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    Kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, dunnen muren, geluid andere kamers Oud

    Prijs

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,3
    gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt

    gastvrijheid

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    Goed hotel zeer nabij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was voldoende. Geen lawaaiige omgeving, nachts stil.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    4,6
    smalle trappetjes, bij brand??? shabby in t algemeen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    smalle trappetjes, bij brand??? shabby in t algemeen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    9,6
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    9,6
    Een prima locatie en een prima service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij onze 2e kamer was veel lawaai van de ventilator die daar buiten draaide.

    Het ontbijt was geweldig en de mensen waren heel behulpzaam.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    4,6
    zeer smalle douche waar je niet kon bewegen, geen kast of stoel, losse stroom kabels met vuur!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Totaal geen prijs/kwaliteit!! Veel te hoge prijs wat hotel wil zijn maar hostel is!!

    locatie in centrum was 't enigste positieve,

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    7,9
    schoon, goedkoop, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt, meer divers

    personeel, bedden en ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,9
    Kamers waren prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    2-persoonskamer had een douche/bad-kamer die aan de kleine kant was. (Die van de 4-persoonskamer was oké). Geen minpunt maar let wel op: ontbijt wordt stipt 10.00u opgeruimd. Daarentegen kan je nog wel gewoon fruit krijgen als je het vriendelijk vraagt (rond 10.10u).

    Kamers waren prima. Bedden waren oké voor lange mensen (2 meter). Personeel was vriendelijk. Handdoeken werden iedere dag ververst. Locatie was top (loopafstand van de hoofdattracties (shops, pubs rondom de Temple-bar, the Church (met terras in de zon) en 'oude' stadscentrum). Goed bereikbaar met openbaar vervoer (de airport bus, lijn 747, stopt letterlijk voor de deur).

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    6,7
    Schoon, prettig bed, prima locatie, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - Zeer gehorig, stel in naast gelegen kamer had ruzie, wat ik tot elk detail nauwkeurig kon volgen tot diep in de nacht.. - De douche was een zeer slappe straal.

    Schoon, prettig bed, prima locatie, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    6,3
    Ontbijt simpel, goede ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer, laminaat overal gescheurd, veel vocht in de kamer, muf en kleine kamer, weinig ruimte rond het bed. Geen enkel plankje om spulletjes op te zetten, in de badkamer toch wel handig voor flesjes e.d.

    Ontbijt simpel, goede ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    8,3
    Locatie dicht bij centrum, prijs-kwaliteit, grote kamer,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets.

    Locatie dicht bij centrum, prijs-kwaliteit, grote kamer, grote badkamer en handdoekenservice, rustig en niet gehorig (ik zat aan de achterkant), airportshuttle stopt voor de deur, 24uurs receptie, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    Schone kamers en een hele goede prijs/kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren voor mij wat aan de zachte kant. Ventilatie in de kamer kon ook beter.

    Schone kamers en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding! Ligging is uitstekend, je loopt zo het centrum in.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    7,1
    Prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We sliepen aan de straatkant en het hotel ligt in een vrij drukke straat wat de kamer luidruchtig maakt. Breng je oordoppen mee...

    Prijs kwaliteit verhouding. Ontbijt is goed voor slechts 5€/persoon. Uitstekende Wi-Fi. Ideaal voor een korte city-trip

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,9
    - Locatie goed, overal dichtbij
    • Vakantiereis
    • Groep

    - Rioollucht uit de badkamer - Geen föhn - soms lawaaiig

    - Locatie goed, overal dichtbij - Personeel aardig - Ontbijt was prima voor 5 euro: toast, ei, beleg, koffie, thee. - Goede bagageruimte

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    10
    Een perfect hotel met een perfecte locatie, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een beetje gehorig maar het heeft ons niet gestoord.

    Een perfect hotel met een perfecte locatie, vriendelijk personeel. Het was een perfect verblijf. Bedden waren fijn en douche was prima

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,9
    Prima ligging vlak bij bushalte van/ naar Airport maar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche met een geheel eigen leven, slecht hersteld raam dat ook voor het nodige verkeerslawaai zorgt. Stopcontacten driepins: adapter alleen te koop.

    Prima ligging vlak bij bushalte van/ naar Airport maar ook t.o.v. centrum. Ruime kamer (2 persoons-kamer geboekt, kreeg een 3 persoons), prima ontbijt (E 5,-), schoon, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    8,3
    Super aardig personeel, lekker ontbijt voor maar €5,- en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Super aardig personeel, lekker ontbijt voor maar €5,- en lokatie is super, binnen een paar minuten ben je in het centrum! Bus naar het vliegveld stopt 50 meter vanaf het hotel en kost maar €6,- !

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    4,6
    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kwaliteit van de kamers. Klein, gehorig, slechte en kleine bedden en erg warm! Geen uitzicht, kleine ramen. Ontbijt was zeer karig, maar mbt de prijs ging het wel.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,9
    Het hotel is op loopafstand van het centrum en gemakkelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De badkamer op de driepersoonskamer was vrij klein. Dit is eigenlijk het enige wat tegenviel.

    Het hotel is op loopafstand van het centrum en gemakkelijk te vinden. Bovendien is het personeel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,1
    - Locatie, dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Geen klerenkast aanwezig, enkel een kapstok die half los hangt. - Slechts één lamp op de kamer, een plafonniere die alleen bij de kamerdeur te bedienen is.

    - Locatie, dichtbij het centrum - Uitstekende wi-fi.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,0
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was erg klein. Was dan ook geen ruimte voor een stoeltje, laat staan een tafeltje. Er was geen kast aanwezig om je kleren etc op te ruimen. Er was wel een rekje met hangertjes. Tegels in de toiletruimte lagen los. In de kamer sloot het laminaat niet aan. Op bepaalde plekken lag het op de verbinding wel 2 cm uit elkaar. Goed om te knikkeren. Al met al de kamer viel erg tegen, zeker in relatie tot de prijs.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,5
    De laatste dag aan de receptie vragen gesteld betr.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi werkte in eerste instantie niet en toen we dat mededeelden aan de receptie werd gezegd, we krijgen geen klachten daarover dus u moet gewoon de instructies volgen. Ze waren toen niet erg behulpzaam.

    De laatste dag aan de receptie vragen gesteld betr. Autoverhuur en hij was zeer behulpzaam en vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    8,8
    Het vriendelijke en behulpzame personeel, ook zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze kamer had enkel een dakraam in de badkamer waardoor het zeer warm was in de kamer. Gelukkig was er een ventilator aanwezig.

    Het vriendelijke en behulpzame personeel, ook zeer goede ligging

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    7,9
    De prijs en kwaliteitsverhouding en goed personeel vroegen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was sober dit kun je beter in de stad doen goedkoper en beter

    De prijs en kwaliteitsverhouding en goed personeel vroegen om een rustige kamer kregen die ook. Mocht je hier naar toe willen vraag er dan naar anders lig je misschien langs een drukke weg

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,1
    En prachtige locatie, binnen enkele minuten lopen sta je op...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is erg gehorig, de kraan van de kamer boven je kun je horen lopen. De kamers zijn oud en de douche is echt slecht. Van een regenbui buiten word je nog schoner. Ik lag in het bed bij het raam en in februari was dat erg fris, veel tochtgaten.

    En prachtige locatie, binnen enkele minuten lopen sta je op de o connellstreet! Vriendelijk personeel en 24 uur is er iemand bij de balie. Grote kamer voor echt een goede prijs.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    8,8
    Het bed lag erg lekker en de douche was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was ERG gehorig en er zat geen extra slot op de deur.

    Het bed lag erg lekker en de douche was fantastisch. De kamer was schoon en leuk ingericht. Prijs-kwaliteit verhouden was zeer goed.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    5,4
    Ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers die wij hadden stonden niet op de website. Hier hebben ze alleen foto's van de mooiste kamers op geplaatst. Prima dat er ook niet gerenoveerde en oudere kamers zijn maar laat dat dan ook zien. Verwachtingen zijn hoog en de teleurstelling daarna groot. Laat gewoon eerlijk zien wat je verkoopt!

    Ontbijt was prima!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,3
    Het is een redelijk simpel hotel maar ideaal voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was erg klein; hier was de prijs dan ook wel naar.

    Het is een redelijk simpel hotel maar ideaal voor een stedentrip. Het ligt midden in de stad en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Goed verzorgd hotel; iedere dag nieuwe handdoeken en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    7,1
    veel kwaliteit voor budgethotel met lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    klemmende deuren piepkleine doucheruimte ontbreken van lift (hadden kamer op 4de etage)

    veel kwaliteit voor budgethotel met lage prijs ruime kamer goede receptie/vriendelijk personeel goede uitvalsbasis om Dublin te verkennen Airliner(bus) naar vliegveld stopt vrijwel vóór hotel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Het was erg warm/ benauwd in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was erg warm/ benauwd in de kamer. Er kon geen raam open.

Er zijn ook 37 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: