Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Butlers Townhouse 4-sterren

44 Lansdowne Road, D4 Dublin, Ierland

#25 van de 93 B&B's en herbergen in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 670 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    We hadden een fantastisch comfortabel verlof, lekker ontbijt, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Het personeel was heel behulpzaam en super vriendelijk! De keuze van ontbijt was uitgebreid en heel verzorgd. De ligging, vlakbij het station is de max! Je betaalt een hogere prijs maar dat is geen probleem als de kwaliteit OK is!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk uitrusten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kan wat beter. Wat oude stekkerdozen her en der en qua onderhoud was het niet helemaal Top, maar ook dat gaf juist sfeer.

    We hadden een bijzonder mooie kamer. De arora kamer. Bescheiden maar mooie stijl! Wij willen het bed hebben!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    4,6
    Heel matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was in tamelijk slechte conditie, maar dat was niet het ergste. De loszittende en te kleine Wc/bril was niet goed schoongemaakt en we hebben dat dus maar zelf gedaan. Onsmakelijk karweitje. Verder hadden wij de indruk dat de gordijnen wel eens een reinigingsbeurt zouden kunnen gebruiken. De geur op de kamer was daardoor niet aangenaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    Genieten in luxe victoriaanse stijl!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijke en mooie kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt + complementaire koffie en thee service door de dag heen, en lekker rustige ligging buiten het centrum (terwijl je met de trein DART in 10 min in het centrum bent). Aanrader!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    Prachtig hotel voor stedentrip met uitstapjes naar de kust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was heerlijk en het hotel zag er prachtig uit. Echt een oude maar nette uitstraling. Het personeel is erg vriendelijk. Een goede ontvangst. Het was een aardig eindje lopen vanuit het centrum. Maar je kunt eventueel de bus nemen. Bij het stadion dat zichtbaar is vanaf het hotel is een treinstation.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Prima kamer in leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was klein en oud

    Leuke kamer aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    4,6
    ontbijt ok.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De Kamer.

    ontbijt ok. kamerr heel duur voor hetgene het maar was.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Wel erg duur, ontbijt niet eens inclusief.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel erg duur, ontbijt niet eens inclusief.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    4,2
    geen value for money.. helaas!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het geheel is slecht onderhouden, ranzige badkamer.

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    een goed irish hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    een cappucino 'smorgens had ik wel lekker gevonden

    het onbijt was uitgebreid en lekker

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Superontbijt, een menukaart voor het ontbijt kom je zelden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kapotte gordijnen, schimmel in de badkamer en vieze vloerbedekking. Jammer!

    Superontbijt, een menukaart voor het ontbijt kom je zelden tegen. Royaal en verzorgd

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    Sfeervol Georgian house, schoon, goede bedden, ligging...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Douchen in bad, glad bij uitstappen, slechte verlichting in kamer , electriciteitsstop sloeg door iphone lader is doorgebrand, prijs-kwaliteit verhouding ietwat scheef

    Sfeervol Georgian house, schoon, goede bedden, ligging dichtbij Dart treinstation naar centrum, nette wijk, ontbijt goed ,maar niet goedkoop

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    We hadden een heerlijke ontbijtkeuze, heel vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We vonden het spijtig dat we geen 'bar' hadden waarin we 's avonds nog eens konden nagenieten. Er was veel wissel van personeel, geen vaste aanspreekpersoon.

    We hadden een heerlijke ontbijtkeuze, heel vriendelijke bediening overal en altijd, hulp bij het uitzoeken van ons programma. De kamers waren bij terugkomst steeds ordelijk opgeruimd.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,3
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeerplaats.

    Prima kamer.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    10
    De sfeervolle aankleding van het hotel.
    • Zakenreis
    • Stel

    Jammer dat je geen koffie of een drankje kon krijgen in de huiskamer

    De sfeervolle aankleding van het hotel.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,2
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koffie en theefaciliteiten op de kamer

    Goede lokatie

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,3
    Ligt op een goede plek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets gehorig.

    Ligt op een goede plek. Snel met de DART naar het centrum. Mooi pand en kamers.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,1
    Charmant oud gebouw, met een heerlijke gemeenschappelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Charmant oud gebouw, met een heerlijke gemeenschappelijke ruimte

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schimmel aanwezig op het plafond van de badkamer. Gaatjes van de douchekop verstopt.

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,5
    Vriendelijkheid van Rhoag
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kon geen eigen spullen kwijt in de badkamer.

    Vriendelijkheid van Rhoag

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,9
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    Het mooie pand op de goede locatie, de service en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de kamer inrichting en stoffering een beetje gedateerd.

    Het mooie pand op de goede locatie, de service en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,8
    Attent personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    wifi werkte matig

    Attent personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: