Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Times Hostel - Camden Place

8 Camden Place, D2 Dublin, Ierland

#100 van de 149 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1667 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    6,3
    Centraal gelegen in het centrum, hotspots lagen op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg luidruchtig, omdat het naast verschillende clubs en cafés ligt, ontbijt is inbegrepen maar erg simpel (voornamelijk toast met jam, fruit en oploskoffie). Daarnaast was de kamer klein en niet zo schoon.

    Centraal gelegen in het centrum, hotspots lagen op loopafstand

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,1
    Verrassend aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privékamer voor 4 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De matrassen zijn niet prettig. In de matrassen konden we de veren voelen. Parkeren is een klein minpuntje, dit is in een algemene parkeergarage een paar straten verderop

    Dit was onze eerste ervaring met een hostel en ergens hadden wij een vooroordeel dat het viezig zou zijn. Niets daarvan klopte. Kamers en bedden waren schoon. Voor een hostel vond ik het erg prettig verblijven. Ontbijt was ook ruime keuze en werd continu aangevuld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    Een heel leuke sfeer, super vriendelijk personeel die met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een heel leuke sfeer, super vriendelijk personeel die met raad en daad bijstaat om te helpen. Alles wat men verwacht wordt daar ingevuld. Aanrader!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Heel prettig en laagdrempelig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer zitplekken voor ontbijters. Badkamer en daardoor ook kamer stonken wel erg naar chloor bij aanvang, heel schoon maar misschien iets te. Na een dag luchten was het goed.

    Leuk en zeer behulpzaam personeel. Leuk pand en goed geregeld allemaal. Klein maar knus. Hele fijne lokatie, mooi in de buurt van heel veel dingen op loopafstand. Heel simpel ontbijt, maar goed genoeg. Leuke activiteiten geregeld zoals dinsdagavond gratis wijn en kaas.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,0
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een gemengde slaapzaal met 4 bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche straal was niet echt sterk waardoor het best lang duurde voordat je klaar was met douchen. Het is op een paar minuten lopen 10/15 minuten van het centrum maar wel weg van alle drukte. In de buurt gelegen nachtclub kan je wel geluidsoverlast geven als je een lichte slaper bent en wakker word

    Bed was comfortabel, WiFi deed het prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,8
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden en een Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn erg slecht, de ijzeren veren in het matras kwamen er bijna uit. Daarnaast is er een bekende club on de hoek waardoor slapen ECHT niet mogelijk is voor 4 uur snachts.

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    2,5
    Je hoort de hele avond en nacht feestende mensen binnen en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden en een Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort de hele avond en nacht feestende mensen binnen en buiten. Het hostel is niet schoon, het is duur, het personeel legde niks uit, het personeel vroeg niet hoe het verblijf was geweest. De deur van de kamers kunnen niet op een zachte manier dicht dus je wordt constant wakker. De kamers zijn muf en vochtig, dus ik deed steeds de ramen open wat mijn roomies niet waardeerden. Ik had beter een hotel kunnen nemen voor die prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,3
    Buiten de honden om prima hostel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden die snachts blaffen.

    Personeel was erg hulpzaam. Na de eerste nacht aangegeven dat we erg veel last hadden van de straat honden een andere kamer gekregen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    Locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Privékamer voor 3 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opzich geen verkeerd verblijf alleen vind ik +/- 140€ per nacht per kamer wel echt veel geld (zonder ontbijt of handdoeken)

    Locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    Kwaliteit stond niet in verhouding tot het bedrag wat ik betaald heb en eerdere ervaringen met hotels voor hetzelfde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privékamer voor 3 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer erg klein.Geen service De bril van de WC was kapot.Douche okay.Personeel was te assertief. Geen handdoeken beschikbaar.Ontbijt sober geen zitplaatsen.

    ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    2,9
    Boek hier NOOIT!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen zeep? Je moet douchen met handzeep blijkbaar... Kamer niet gepoetst, vuile badkamer Bed (je lijkt op een BBQ te slapen...) GELUID! --> vlak bij nachtclub (tot 4uur muziek en dronken mensen... Je kan er niet van slapen, dat ze oordopjes uitdelen is een logisch gevolg) Staff, bij infovraag leek het moeilijk om vriendelijk en correct te antwoorden. Kennen ze hun eigen stad? De keuken is vuil. Ontbijt is vrij pover Kamers zijn klein. Geen waar voor je geld. Elke euro die je hier betaalt is te veel Sinds wanneer moet je 3 procent extra betalen als je met visa betaalt? Bij cash betalen komt er niets bij? Waar gaat dit geld dan heen? Niet in de kassa? Dit wordt NERGENS vermeld. Het is er enorm warm (kleine kamers...) Je raam openzetten is geen optie wegens lawaai... Wat doen ze in de zomer?

    Er is wifi Je zit dicht bij de stad De douche is best ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie. Disco vlakbij

    Aardig personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    Verblijf in kombinatie met stad zeewering aan te bevelen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privékamer voor 3 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg slecht de pocketvering stak er doorheen

    Vriendelijkheid en hulpvaardigheid personeel. Ontbijt simpel maar meer dan genoeg

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    Tof
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in gemengde slaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Prijs in het weekend

    Gasten waren geweldig, veel mogelijkheid mijn Engels te oefenen en daar kwam ik voor.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slechte matras

    Zeer vriendelijk personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    10
    Hygiene
    • Individuele reiziger
    • Bed in gemengde slaapzaal met 6 bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na

    Hygiene

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Fenomenaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in gemengde slaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was geweldig !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    Fantastic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Koffie is Nescafé of Nespresso. Voor een Antwerpenaar is dat geen koffie. Anderzijds was de thee delightful

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,0
    Extreem versleten matrassen en veel lawaai door nachtclubs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privékamer voor 4 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Extreem versleten matrassen en veel lawaai door nachtclubs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,8
    Dublin is geweldig dus weinig in het hostel geweest. Dat scheelde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privékamer voor 3 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    de ruimte van de kamers

    de locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privékamer voor 3 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vond de hygiene iets tegenvallen. Niet erg vies maar kon schoner!

    Aardig personeel. Goede locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,3
    veel genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden matrassen zijn echt aan vervanging toe.

    de locatie overal dichtbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    leuk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in vrouwenslaapzaal met 4 bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    schonere koelkast en wat gehorig hostel.

    vriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Ondanks de opmerkingen hier boven,hebben we genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt dus.

    Ontbijt moet je zelf maken. Niet veel keus. Kamers schoon maar klein,geen kasten aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,3
    Budgetvriendelijk hostel in centrum van Dublin
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Goede ligging voor een kort bezoek aan Dublin. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Parkeergarage op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    4,6
    gunstig bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    geluidsoverlast

    gunstig bij centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Fijne douche en het hostel was schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privékamer voor 4 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne douche en het hostel was schoon. Heerlijk dat je heel de dag door koffie en thee kan maken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    5,8
    Perfectie locatie, kleine slaap- en badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privékamer voor 4 personen met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine ruimte voor 4 personen

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    Goede ligging, verzorgde kamers zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    'S nachts rumoerig op straat. Er ontbrak een stoel op de kamer. Het ontbijt was sober, maar het koste echter maar 3 euro per persoon.

    Goede ligging, verzorgde kamers zonder meer. Goed uitaansleven dichtbij het hostel.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,1
    Het personeel is heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was prima, maar eigenlijk meer een ontbijt dat je thuis ook maakt, naar mijn idee geen extra's (dus heb daar geen hoge verwachtingen van ;))

    Het personeel is heel vriendelijk. Zij en ook andere jongeren die daar in het hostel waren, waren echt toffe mensen om een praatje mee te maken! :D

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    6,7
    Prijs/kwaliteit was oké, meer dan een bed en een douche...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg gehorig, binnen hoor je alles van de kamers om je heen en van buiten hoor je muziek van een club en heel veel luidruchtig uitgaanspubliek. Oordopjes noodzakelijk hier.

    Prijs/kwaliteit was oké, meer dan een bed en een douche verwacht je toch niet in een hostel. Locatie was stukje uit centrum maar alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,6
    Toilet en douche waren erg schoon zoals ook de bedden!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De andere ruimtes konden miss iets gezelliger worden ingedeeld. Maar voor de rest super

    Toilet en douche waren erg schoon zoals ook de bedden!!! Erg belangrijk

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,9
    Het personeel was fantastisch, super lieve en behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Groep

    WIFI verbinding was niet optimaal.

    Het personeel was fantastisch, super lieve en behulpzame mensen. Locatie is fijn, er is vlakbij een bushalte(vanaf vliegveld bus 16 richting Ballinteer en uitstappen bij; Grantham Street) Het is een zijstraat van een gezellige straat met veel pubs en winkeltjes. Kamers zijn niet super groot maar wel schoon en met een prima badkamer en prima bedden.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,1
    Goede locatie en vriendelijke staf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De omgeving is zeer lawaaierig en als je een kamer aan de voorkant hebt kan het gedreun van de naburige nachtclub je nachtrust behoorlijk verstoren. Matras voor verbetering vatbaar

    Goede locatie en vriendelijke staf

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,1
    Leuk hostel, mooie uitstraling en aardige mensen achter de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het 2 pers stapelbed kamertje was echt heel klein, we zochten dan ook het goedkoopste van het goedkoopste.

    Leuk hostel, mooie uitstraling en aardige mensen achter de balie. Faciliteiten waren wel prima. Locatie was best goed omdat het een leuke straat was, maar nog wel ver lopen van het centrum. Verder een goede verwarming.

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    8,8
    Netjes zeer vriendelijk douche netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt zeer eenvoudig. te kleine kamer geen kast kastje of stoel op de kamer geen tv

    Netjes zeer vriendelijk douche netjes

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,1
    Goede locatie
    • Zakenreis
    • Groep

    Kleine kussens voor in bed

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    schone kamer, ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    hier en daar vuil op de 'minder goed bereikbare plaatsen'.

    schone kamer, ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Super schone kamer met hele fijne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt.

    Super schone kamer met hele fijne badkamer.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,3
    locatie, alles op wandelafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen stoel of tafel in de kamer. alleen twee stapelbedden

    locatie, alles op wandelafstand.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    8,3
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goede locatie. Goede ontbijt- en eetgelegenheden in de directe omtrek.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: