Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Macdonald Kinsale Hotel, Spa & Lodges 4-sterren

Rathmore Road, Kinsale, Ierland

#4 van de 7 hotels in Kinsale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1465 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op maandag en dinsdag is het restaurant van het hotel gesloten.. Wij zaten net die dagen daar. Daarnaast hadden wij dit hotel geboekt om een dagje in de spa door te brengen en die was dicht voor onderhoud. Dat was toevallig pech hebben. Voor een viersterren hotel vind ik het jammer dat ze niet en flesje water op de kamer aanbieden.

    De bedden waren top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,1
    Prachtig verblijf in een van Ierland's mooiste dorpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ligt redelijk ver buiten Kinsale en een auto is absoluut nodig, hoewel parkeren in Kinsale zeer moeilijk. Daarnaast vonden wij de bar en restaurant vrij kleurloos met weinig sfeer.

    De kamer was zeer comfortabel en ontbijt was geweldig. De uitzicht en de gronden van het hotel zijn heel mooi.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    superluxe (voor ons, wij zijn minder gewend)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het weer

    Geweldig hotel, heel luxe. met kleine sauna (badkleding verplicht) en zwembad. Daar had je echter wel een badmuts voor nodig. Heerlijk ontbijt. Het hotel ligt niet echt op wandelafstand van Kinsale. Wegens mist hebben we de plaats helaas niet kunnen bezoeken in de avond (smalle toegangsweg)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Goed ontbijt, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt wel geisoleerd.

    Goed ontbijt, goede ligging

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto's op de website van booking.com laat denken dat het hotel in het dorp Kinsale ligt. Helaas ligt het dorp ongeveer 10 kilometer verderop. Er rijdt overdag ook geen bus. Als je dus geen auto hebt ben je erg veel geld kwijt aan de taxi.

    Vriendelijk personeel. Mooie Kamer, goed ontbijt. Heerlijk diner.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    Hotel en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel en personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: