Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clifden House by theKeycollection 3-sterren

32 Gardiner Place, D1 Dublin, Ierland

#58 van de 93 B&B's en herbergen in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1765 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    Prima verblijf voor een zakelijke reis, van alle gemakken voorzien maar niet meer dan dat.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer, hoewel comfortabel, was erg klein. Het was niet erg gemakkelijk maneuvreren, en met name de douche was te klein voor iemand van mijn lengte. Voor de prijs van het hotel had ik iets meer ruimte verwacht.

    Ik werd op vriendelijke manier ontvangen, en de omgang met het personeel was gedurende het verblijf prettig. Het concept van de Breakfast Bag was erg praktisch voor mijn zakelijke reis, omdat ik mijn ontbijt hierdoor makkelijk mee kon nemen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    Praktisch hotel op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met 5 personen moesten we in een vierpersoonskamer slapen, 3 kinderen in 1 tweepersoonsbed. Hele kleine badkamer. Raam ging moeilijk open.

    Op loopafstand van het centrum. We kregen een ontbijtzakje. Auto staat veilig achter een hek.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Adequaat verblijf, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt! Elke dag kon je een papieren tasje ophalen en kon je, aldus het personeel, zelf kiezen of je het op je kamer op at of in de ontbijtzaal in de basement. Dat was een nogal ongezellige kamer vol tafels en stoelen, maar nergens borden of bestek. Alleen een magnetron. Ze gingen er wat aan doen, zeiden ze. Mijn douche was héél erg 'knus', de wastafel zat wegens plaatsgebrek aan het voeteneind van mijn bed. Ach, het voldeed allemaal, ook omdat ik hele dagen de straat op was en alleen kwam om te slapen. De koffie-machine met cups was fijn, maar zette wel lauwe koffie. Iets meer vrije stopcontacten waren fijn geweest, er was er bij mij maar één vrij. Tip aan het personeel: leen stekkerdozen uit, desnoods tegen borg. Muren zijn erg gehorig, als de buren om 4 a.m. uitchecken ben jij ook wakker. En toch zou ik hier zo weer boeken een volgende keer. Want als je het vantevoren weet van dat ontbijt enzo, hou je er rekening mee en is het helemaal niet erg, eigenlijk. Prijs-kwaliteitverhouding dus prima.

    Bed lag heerlijk! Ik had de eenpersoonskamer en zowel kamer als badkamer waren erg... 'knus'. Wel heerlijk lekker schoon, dat doen ze goed. Elke dag bed verschoond, ook fijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Oké voor een 4-daagse verblijf in Dublin
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Op de foto's leek het allemaal best sjiek, maar in werkelijkheid waren de wanden e.d. van de keuken en douche van erg simpele kwaliteit. Geregeld kwam er water van boven langs de muren naar beneden.

    De vriendelijkheid van het personeel! En het feit dat we een eigen appartement hadden voor ons 4tjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    Prima gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs was de kamer redelijk klein, niet erg modern en ook niet bijzonder schoon/opgekanpt. Parkeren was erg goedkoop maar er was wel zeer weinig ruimte. Hotelkamer op bovenste etage alleen via veel trappen te bereiken.

    Prima gelegen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,6
    Heel fijn verblijf!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gevraagd of de schoonmaak een dagje langs kon komen en die bleken aan t einde van de dag niet geweest te zijn, dat was wel heel jammer.

    Onze kamer was awesome!Want we hadden een enkele kamer verwacht en kregen een appartement voor ons gezinnetje!En het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    5,4
    Personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was klein. Lamp was kapot, douchedeur klopte niet waardoor de vloer vaak nat was bij het douchen. Het bed was ook niet perfect, erg klein (vriend is ook bijna 2 meter :p)

    Personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,5
    Prima hotel naast het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping en er is geen lift. Maar dit is niet zo erg je gaat toch maar een keer per dag naar boven verder ben je in de stad.

    De locatie is goed in een rustig deel maar op een loopafstand van het centrum. Tip ga naar toeristenburo en neem een 3 dagen openbaarvervoerpas. Hiermee kom je ook buiten Dublin naar de kust.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,0
    Mooi groot appartement in een niet zo leuke buurt met matige voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie zit in een niet zo leuke buurt, geen leuke pubs of restaurants in de nabijheid. Toen we aankwamen stond de boiler niet aan, want daar zit een timer op om energie te besparen. Dus moesten een uur wachten voordat er water warm was. De ochtend dat we terug naar het vliegveld moesten was er ook geen warm water, moesten we koud douchen. De wifi lag er constant uit, waardoor ik mijn zakelijke emails niet kon versturen, en ik dus naar een cafe moest voor normaal internet, waarvoor je 15 minuten moest lopen bijna. Al in al was dit een best wel prijzige locatie om te verblijven en dan met de niet werkende voorzieningen was het een tegenvaller. Slechte prijs-kwaliteit verhouding.

    Het appartement was lekker ruim en prima om met een gezin van 4 te verblijven. Lekker bed en grote ijskast. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Prima verblijf voor een korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vrij kleine badkamer/douche. Koelkastje op de kamer had handig geweest.

    De lokatie is prima. 10 minuutjes lopen buiten het centrum. Geen lawaai 's avonds en toch snel in hartje centrum. Aardig personeel, gastvrij en behulpzaam. Prima bedden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    5,4
    Dublin geweldig, dit appartement nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Schimmel in de douchecabine! Haren in de afvoer. Stoffig, kon je naam op tafel schrijven. In de bedbank zat een stalen buis die dwars onder je bovenlijf doorliep! Halverwege het bed omlaag geschoven, met de benen buiten het bed geslapen om dit niet te voelen. Erg rumoerig/veel verkeer, slaapkamer aan de voorzijde, geen dubbel glas.

    Personeel erg behulpzaam. Ontbijt goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    5,0
    Bed was prima en de locatie in de stad ook.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche was echt heel klein en niet heel comfortabel (staat ook niet bij de foto's) en het ontbijt was slecht verzorgd.

    Bed was prima en de locatie in de stad ook.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt in een zakje op te halen aan de receptie Toilet spoelde moeilijk of niet door

    Ruim appartement

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,2
    Ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, bedden, afwerking van de kamer, hygiëne van de kamer, lekkage in badkamer (werd niks aan gedaan door personeel)

    Ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    fantastisch! Geweldig personeel, erg hulpvaardig en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wat kleine douche.

    De ligging is fantastisch. Alles goed bereikbaar, vlak bij het centrum en te lopen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,9
    Voor zaken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt was niet schoon. Vond het niet prettig om op blote voeten te lopen

    Afstand tot centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Heerlijk verblijf, de kamer in het hotel was een sfeervol rustpunt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren enkele mankementen, zoals telefoon die het niet deed en paar dingen in de douche

    De aankleding van het hotel was sfeervol, goede bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    verzorgde en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zeer veel lawaai

    verzorgde en mooie kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Fijn ruim appartement, alle ruimte
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Fijn ruim appartement, alle ruimte

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    3,3
    Erg slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hopenloos verouderd

    Niets, smerig en niet de kamer op de foto

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het parkeren op eigen terrein bleek een hele klus te zijn.

    Mooi aangekleed en gezellig ingericht appartement op goede locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    6,7
    Geweldige bedden, net buiten het centrum gelegen dus vrij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was erg klein, toilettafel niet in de badkamer maar op de kamer, kranen waren vrij lastig te bedienen

    Geweldige bedden, net buiten het centrum gelegen dus vrij rustig, erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    5,8
    locatie, vlakbij enkele bezienswaardigheden, net buiten het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer, met een douche waar bijna geen water uit kwam. Veel te duur voor wat er geboden wordt.

    locatie, vlakbij enkele bezienswaardigheden, net buiten het centrum. vlakbij goedkope chinese restaurants.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    5,0
    Het waren zeker goede bedden en het ontbijt bevatte een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel kleine kamer, badkamer was aan vernieuwing toe! De doucheknop ging vast aan de muur en er kwam nauwelijks water uit bovendien ook nauwelijks warm water uit douche. Wij hebben via 80% korting hier kunnen slapen en vonden het nog overprijsd

    Het waren zeker goede bedden en het ontbijt bevatte een ruime keuze

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,1
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontvangst was niet bijzonder. Wij waren met 4 personen en zaten in het appartement, mijn 2 volwassen kinderen sliepen op de slaapbank en die was ronduit slecht, absoluut geen volwaardig bed.

    Goede locatie. Ruim, schoon en gezellig appartement. Met keuken en sfeervol kacheltje.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    3,3
    Dat we na klachten een 'beter' kamer kregen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was de naam badkamer niet waardig. Je kon los door de vloer kijken, Schimmel op de douchemuren en het plafond. Veel te laag plafond. Erg vuil tapijt. De foto's op internet lijken nergens op de realiteit. Na klachten kregen we een nieuwe kamer die net verbouwd was met dezelfde goedkope materialen en waar we 's morgens Wakker werden van de keukengeuren.

    Dat we na klachten een 'beter' kamer kregen

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,4
    Personeel was behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Piepklein kamertje voor zeer hoge prijs. Buurt niet zo veilig. Vuilnis bleef op straat staan, opengebroken door daklozen en bedelaars.

    Personeel was behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    Het appartement is ruim en nieuw.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Van de bank konden wij een 2-persoonsbed maken; dat sliep niet echt lekker.

    Het appartement is ruim en nieuw. Fijne keuken, gezellige huiskamer, aparte slaapkamer met fijne bedden

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Ruime comfortabele woonkamer met compacte maar goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    3 trappen lopen (63 treden) om op de 3de verdieping te komen. Lift niet aanwezig.

    Ruime comfortabele woonkamer met compacte maar goed uitgeruste keuken.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Prachtige ruimte, mooi ingericht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kan iets meer service geboden worden, waarom niet klein flesje afwasmiddel? Wel wasmachine geen droog faciliteiten, wel kookplaat, geen kook attributen....

    Prachtige ruimte, mooi ingericht!

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,3
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een vierpersoonskamer - kamer 16 welke gelegen is op het gelijkvloers net aan de receptie. Erg luidruchtig door aankomende, vertrekkende gasten, feestvierders die in de latere uurtjes al wat met meer kabaal binnenkwamen, ... mogelijks kan de receptionist er wel attent op zijn dat er een kamer met gasten zo vlak bij hun desk is. Douchecel en toilet samen in een klein kamertje gepropt.

    Goede ligging. Verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,8
    zeer vriendelijke personeel aan de onthaalbalie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    duur (prijs-kwaliteit) men vroeg elke ochtend of er housekeeping noodzakelijk was, voor die prijs mag dat wel onze kamer was in de kelder 's ochtends veel lawaai (housekeeping begon vlak naast onze deur) en de eetkamer lag daar ook

    zeer vriendelijke personeel aan de onthaalbalie men had ons dan toch een twin-kamer voorzien, ondanks het feit dat men eerst had gezegd dat dit niet kon (ik reisde met mijn volwassen dochter)

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel, behulpzaam, karakteristiek hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was net geverfd. Twee dagen was de verflucht behoorlijk sterk. Douchecabine is zeer klein. Tweepersoonsbed is aan de kleine kant en kraakt.

    Vriendelijk personeel, behulpzaam, karakteristiek hotel

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,3
    bedden, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was erg warm op de kamer (met buitentemperaturen tussen 15 en 20) en het stonk er naar schoonmaakmiddel (schoenpoetsgeur).

    bedden, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    5,4
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer bij receptie/ingang. Hierdoor geluidsoverlast telefoon/binnenkomende gasten in het midden van de nacht

    Mooie kamer

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,1
    Ligging in het centrum, alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging in het centrum, alles op loopafstand

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    6,7
    Mooi, ruim appartement met goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geluidsoverlast verkeer en andere gasten

    Mooi, ruim appartement met goede voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,1
    Comfortabel bed, zeer vriendelijk hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen haardroger op de kamer.

    Comfortabel bed, zeer vriendelijk hulpvaardig personeel. Lekker persoonlijk bereid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,1
    Het bed was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wc trok niet door en er kwam erg weinig water uit de douche.

    Het bed was fantastisch! En de kamer zag er mooi uit!

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    7,5
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hadden op de bovenste verdieping de kamer was wel veel trappen lopen met name als je ging ontbijten en dan weer terug naar kamer

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer wat primitief.

    Heel vriendelijk personeel. Goede locatie. Parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,5
    de vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Het totale plaatje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen lift

    Het totale plaatje

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    4,0
    Veel te hoge prijs hotels in buurt met grotere kamers en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te hoge prijs hotels in buurt met grotere kamers en grotere badkamers en betere hygiene aan betere prijs

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,1
    wifi en waterkoker
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    muffe geur douche

    wifi en waterkoker

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    De bedden!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vrij kleine badkamer!!

    De bedden!!

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    4,2
    Wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer

    Wifi

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: