Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Dublin Blanchardstown 4-sterren

Blanchardstown Centre, D15 Blanchardstown, Ierland

#1 van de 3 hotels in Blanchardstown

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1782 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Behalve aan het ontbijt, was het personeel héél vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen, te weinig keus, eieren koud,...kon VEEL BETER voor een Crowne Plaza!!! + Verschil in prijs indien je niet tijdig reserveert! Ook geen shuttle voorzien (airport-hotel) en Hotel op 1/2u bus van Dublin Center. Gelukkig is er een leuke Shopping rechtover het hotel!

    Behalve aan het ontbijt, was het personeel héél vriendelijk en de kamers ruim genoeg voor een w-e.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Prima hotel met super vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    De airco haperde dus werd het 's nachts wel warm. Het raam open zetten is dan een optie, maar dan hoor je de snelweg wel heel goed.

    hotel ligt op 15 minuten van het vliegveld en 15 minuten van hartje Dublin. Direct naast het hotel is een mooi overdekt winkelcentrum. Het eten in het hotel is betaalbaar en erg lekker. De bedden waren ook prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Heel lekker en heel uitgebreid ontbijtbuffet. Super. Ook het avondeten a la carte was super. heel vriendelijk personeel. Alles was super schoon. Top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt naast een snelweg - er is geen lawaaihinder maar een raam kan niet open

    Ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Uitstekend bedden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend bedden Geweldig uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    Goede nachtrust en top ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed, en ruime keuze bij het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Mooie ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie ruime kamer. Prima ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,2
    I.v.m.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat wij geen balkon bij de kamer hadden en er geen BVN-tv kanaal was.

    I.v.m. een bezoek aan een muziek-optreden in Dublin hebben wij dit hotel geboekt omdat het dicht in de buurt van de locatie lag waar wij moesten zijn. Het hotel heeft comfortabele kamers en een fijne badkamer.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    De goed ingerichte en comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hebben weken van tevoren gereserveerd en om rustige kamers gevraagd, niet bij de liften. Wat kregen wij? Kamers bij de liften! Met moeite kregen we vervolgens kamers op de 3e etage met uitzicht op een dak. Bij ons 2e bezoek speelde zich precies hetzelfde af. Beide keren checkten we vroeg in, dus we kunnen ons niet voorstellen dat er geen betere mogelijkheden waren. Het valt ons trouwens op dat, wanneer we reserveren bij booking.com we vaak minder gunstige kamers krijgen! Zo ook afgelopen februari, maart, april in Z.O. Azië.

    De goed ingerichte en comfortabele kamer.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,8
    Super comfortabel kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen minpunten.

    Super comfortabel kamers!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    Goede kamers, uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging, er is alleen een enorm winkelcentrum en voor de rest niets

    Goede kamers, uitstekend ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: