Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dublin 1 Apartments 3-sterren

50 Middle Abbey Street, D1 Dublin, Ierland

#86 van de 277 vakantiewoningen in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 587 beoordelingen over dit appartement

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    centraal in centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had toch wel last van geluid van bovenburen. Krakende planken boven me vanaf 7:00

    Hadden appartement met 2 slaapkamers. Host was snel ter plekke om binnen te laten. Hele leuke gast. Keukentje heeft van alles maar geen gebruik van gemaakt om eerlijk te zijn. Bedden prima. Verwacht niet te veel maar wat er is, is prima. Locatie is echt ongelofelijk goed. Alles te belopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Prima voor een paar nachten. Ook
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit appartement was prima, maar verwacht geen sterrenhotel. Het mag een kleine vernieuwing en hygienischer.

    De locatie. Centraal gelegen en midden in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Comfortabel appartement, vriendelijk personeel, perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het appartement was kleiner dan verwacht (wij waren met twee personen). Dit kwam door de foto's die op de website werden weergegeven. Bij aankomst deed de verwarming het niet. Ook moest ze nog even snel handdoeken, schuursponsje klaarleggen en de wasmachine leeghalen (dit was de schoonmaakster vergeten).

    Van te voren de host een email gestuurd met de verwachte aankomsttijd. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en naar ons kamer gebracht. Het personeel was erg vriendelijk! De kamer was prima. De kachel bleek het bij aankomst niet te doen, maar we kregen na een half uur twee elektrische kacheltjes ter vervanging (dit voldeed prima). Ook waren wij zo onhandig om een adapter te vergeten die in Ierland gebruikt wordt. We hadden onze host gevraagd of zij er toevallig één te leen had. We mochten deze gedurende het gehele verblijf gebruiken. Ook niet onbelangrijk: een erg comfortabel bed! Na het vele wandelen in Dublin was dit erg prettig! Ook het uitchecken was erg fijn. We konden gewoon de sleutels achterlaten en vertrekken wanneer wij wilden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Prettig verblijf, met zeer vriendelijke host
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iets betere badkamer, met continu heet water (nu moet je soms de ketel aan zetten), maar voor de prijs is het goed.

    Zeer vriendelijke ontvangst door Kevin, met veel tips waar te kunnen eten/drinken. Ook mogelijkheden om korting te krijgen via hem bij eet/drink-gelegenheden. Nette schone kamers met prima bedden en douches.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,5
    Prima verblijf midden in de stad
    • Zakenreis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Toilet en water waren ingewikkeld. Water koud, moest je eerst van aales aanzetten, toiletwater moest je pompen. eigenaar onbereikbaar, veel gedoe, andere gasten die niet in hun appartement konden, eigenaar onbetrouwbaar

    Appartement was comfortabel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,8
    Heerlijk appartement in hartje Dublin!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift was defect (het hele weekend) dit was een tegenvaller met je koffers. Verder geen minpunten.

    Perfecte locatie! dichtbij Temple Bar en dichtbij de winkelstraat Henry Street.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Functioneel appartement op de kelderverdieping: netjes en zeer comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    -

    Appartement in de kelderverdieping: zeer comfortabel ingericht en kraaknet. Enige nadeel is dat er geen buitenlicht is. De geluiden van de gasten boven mij gaven mij een huiselijk gevoel en dit stoorde me helemaal niet. De eigenaar had me voorgesteld om me te verplaatsen naar een appartement om de hoek (dat rustiger was, maar ook wel wat kleiner, minder comfort qua meubilair en keukeninrichting). Maar ik vond het kelderappartement voor mij veel geschikter en mocht daar dan ook blijven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Locatie op steenworpafstand van Temple Bar en stad centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet het schoonste appartement, maar voor 4 vrienden op kroegentocht was het geen enkel probleem.

    De ligging is gewoon de beste die je je in Dublin kan wensen. De kamer is ontzettend groot, eigenaar is super vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Goed en zeer gezellig accommodatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer iets klein

    Goed gelegen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,4
    Goede locatie, minder geschikt voor 3 personen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed voor 3e persoon was niet opgemaakt. Slaapbank was ook niet erg comfortabel.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude badkamer

    Super locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,0
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapkamer, lekkage niets aan gedaan

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,4
    De stad en de lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie, oud en aan vervanging toe

    De stad en de lokatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Perfect verblijf voor weekendje Dublin centre.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer schoon en prima bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,6
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst van sleutel

    Heel goede bedden. 2badkamers.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende ligging. Prima appartement

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,8
    De kamers waren erg ruim en van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen waren vrij gehorig.

    De kamers waren erg ruim en van alle gemakken voorzien. Ook was de locatie van het appartement fantastisch.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Keukengerei minimaal. Voor ons niet erg omdat we niet hebben gekookt maar als je dat wel wilt, is het een beetje behelpen wellicht.

    Locatie is geweldig. Rustig en vlakbij Temple Bar en andere leuke plekken in Centrum Dublin.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,8
    wij hadden appartement 3 in het hoofdgebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij hadden appartement 3 in het hoofdgebouw. locatie fantastisch leuk in het centrum en even de brug over naar temple bar, splinternieuwe hotel kwaliteit bedden, personeel zeer behulpzaam, prijs kwaliteit verhouding, openbaar vervoer voor de deur en in de hoofdstraat zeer goed vanaf het vliegveld te bereiken

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,3
    Perfecte ligging tov Temple bar district.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Accomodatie in het bijgebouw was oud en de hygiene matig.

    Perfecte ligging tov Temple bar district. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    Perfecte locatie midden in Dublin.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi werkte bij ons niet goed

    Perfecte locatie midden in Dublin. Wij hadden een net appartement op de bovenste verdieping met heerlijke bedden.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    9,6
    Great location, nice welcome, modern, great kitchen, nice...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Great location, nice welcome, modern, great kitchen, nice dog.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: