Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Greville Arms Hotel Mullingar 3-sterren

Pearse Street, Mullingar, Ierland

#12 van de 16 hotels in Mullingar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1062 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    9,2
    Fijn!!om altijd weer terug te keren!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets noemenswaardigs!

    De behulpzaamheid en vriendelijkheid van al het personeel,meteen als je binnenkomt voelt alles als een warme deken om je heen! Het unieke gebouw,de ruimte overal!!de bijzondere sfeer van het gebouw waardoor je je meteen op vacantie voelt. Geen lift geeft niet ,er zijn geen echt stijle trappen en overal staat iemand klaar voor je bagage! Home away from home!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    was eind februari met sneeuw storm en de temp _5 was het hotel een veilige haven.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitleg bij de douche!meer niet!

    Prachtig klassiek hotel met alles erop En eraan ,heel aardig en behulpzaam personeel! Je voelt je thuis zodra je de deur door bent. Een inpandige pub en groot restaurant maken dat je ook genoeg ruimte hebt overal. Dit was de 3 de keer en ik ga zeker weer!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    9,2
    Geweldige tijd gehad in Mullingar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Als er een feest is beneden, hoor je dat in de kamers.(oordopjes in, en heerlijk geslapen)

    Het personeel was allemaal Iers, dus erg vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Je voelt je er meteen thuis.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Prima verblijf lekker centraal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel af en toe uit.

    Kamer, gratis parkeren. Lekkere bedden en ruime badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Verblijf was geweldig, gaan hier nog een keer heen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets.

    De kamer was prachtig, heerlijk ontbijt met volop keus. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    4,5
    Ouderwets in de slechte betekenis van het woord
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Lift, minder rommelig, interieur een mismatch van stijlen, oud en versleten.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,8
    heerlijk ontspannen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ik kocht de laatste kamer voor 100 euro en dat was beetje over pijngrens. als je daar steeds leest dat de kamer in ht weekend 80 kosten.

    heerlijk ontspannen sfeer.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel. Locatie en parkeergelegenheid waren uitstekend. Iedereen zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,5
    Ontbijt zeer uitgebreid, rustiek en sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer was gehorig

    Ontbijt zeer uitgebreid, rustiek en sfeervol hotel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: