Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hayfield Manor 5-sterren

Perrott Avenue, College Road, Cork, Ierland

#1 van de 28 hotels in Cork

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 245 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Denk de ander gasten weg en je voelt je Lord of the Manor.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer lag aan een zijstraat, waar toch wel enig verkeer door reed. Het was vrij druk in de lobby, wat een beetje onrustig overkwam. Gelukkig zijn er verschillende ruimtes waar je rustig kan zitten.

    Prachtig landhuis, zeer luxe kamer en bedden. Zeer efficiente service en uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt ook goed ten opzichte van de stad (plm 10-15 minuten lopen). Het is niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    We komen graag terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    Zeer vriendelijk goed opgeleid personeel. Een heerlijk hotel waar wij graag nog eens terugkomen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid tijdens nacht! Veel lawaai van spelende TV bij buren na 0200hr

    Personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Prima, maar niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers nogal gedateerd.

    Personeel is erg betrokken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Hotel met passie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ervaren en super vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    9,6
    Echt een voorbeeld van klassieke Ierse gastvrijheid;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Echt een voorbeeld van klassieke Ierse gastvrijheid; een kunshotel in een superbe setting. Een oudere manor, alles kraakt een beetje, maar wat een charme! We hebben 's avonds het diner genoten en dat was werkelijk subliem! Wij waren een beetje huiverig voor die 5 sterren, maar ontmoetten alleen maar "normale" mensen en een heel vriendelijke staff.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    De enorme gastvrijheid, de persoonlijke aandacht van ieders...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt tot 10.00 uur. Het ontbijt was voortreffelijk, maar op vakantie wil ik graag de mogelijkheid hebben om tot 11.00 uur te ontbijten. Verder de whirlpool buiten. Dat zag er triest uit, zeker het uitzicht.

    De enorme gastvrijheid, de persoonlijke aandacht van ieders personeelslid. En de locatie en de inrichting. Helemaal top.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,2
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: