Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jurys Inn Galway 4-sterren

Quay Street, Galway, Ierland

#9 van de 46 hotels in Galway

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3148 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    De locatie van het hotel is ideaal om Galway met de voet te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs/kwaliteit valt tegen. Wij hadden een vrije kleine kamer met een klein en kort bed. Voor het bedrag had ik meer comfort verwacht.

    De locatie van het hotel is ideaal om Galway met de voet te verkennen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Als je optimaal van Galway Wilt genieten, dan moet je hier zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische ligging ten opzichte van het uitgaansgebied. Heerlijk ruime 3 persoons kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel waar voor je geld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel schoon (badkamer) en een badkamer voor invalide gasten, dat was niet heel comfortabel. Naar verhouding voor de prijs viel dit enigsinds tegen.

    Mooie locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,6
    De kamers worden zonder ontbijt aangeboden bij Booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Als je in de lounge 9iets wil gaan drinken om ca. 18.00 uur, kom je bedrogen uit. Je kunt dan alleen iets te drinken bestellen, als je tegelijkertijd ook gaat eten. Alleen een pilsje gaan drinken, lukt dus niet, je moest tegelijkertijd ook te eten bestellen. Klanten, die alleen iets wilden drinken, werden weggestuurd. Dit heb ik nog nooit in een hotel meegemaakt.

    De kamers worden zonder ontbijt aangeboden bij Booking.com. Bij aankomst kost het Iers ontbijt € 8,-- p.p. per nacht. Ontbijt is prima, netjes verzorgd. Kamers zijn prima. Hotel ligt op een 100-tal meters van de baai van Galway. Hotel ligt aan het begin van een zeer drukke winkelstraat. Kamers zijn prima en ook al slaap je aan de voorkant van het hotel (wat wij dus hadden), je hoort nagenoeg niets van het lawaai op straat. Personeel is heel vriendelijk en proberen je overal mee te helpen. Zo vertrokken wij op zaterdag met de trein richting Dublin en wilden om 07.00 uur ontbijten. Ontbijt was in het weekend, dus ook op zaterdag, pas vanaf 08.00 uur. Manager zorgde direct voor een prima Iers ontbijt. Alles werd direct op warmhoudplaten gezet, zodat wij zoveel konden eten als wij wilden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Perfecte ligging, beleefd personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    radiator tikte s' nachts, maar vergeten te melden

    Heel vriendelijk personeel, perfecte locatie, veel op loopafstand, mooi uitzicht op de rivier, rustig ondanks de locatie vlakbij centrum, fijne ontbijtruimte en prima ontbijt, goed openbaar vervoer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    9,6
    zeer goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de kachel was soms uit, waardoor het soms wat koud werd op de kamer, maar dit was maar van korte duur :)

    de kamers waren goed, schoon en comfortabel. Het personeel was vriendelijk en de locatie was helemaal top. Uitzicht op zee. Het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,8
    Goed hotel met perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Derde bed was bankbed. Dat is voor een volwassene niet prettig..... kon men niet oplossen ter plaatse.

    Goede ligging. Zeer ruime 3 persons kamer. Nette badkamer. Goed en uitgebreid ontbijt. Parkeergarage zit er naast.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    Normaal verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van alles

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was aan de kleine kant.

    De ligging is perfect, super aardig personeel. Goed ontbijt, boek het ontbijt ter plaatse want dan is het goedkoper!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,1
    Prima, mooie ligging bij rivier en centraal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming

    Vlotte service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie,zeer nette kamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    Als wij naar Gallway gaan kan dat maar naar één Hotel: Jurys Inn dat is het wel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ik zou het niet weten.

    Ontbijt was geweldig, het hotel ligt precies op de locatie waar je het zou wensen. Vriendelijk personeel, flexibel en attent.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    10
    Goed ontbijt, gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de rustige dagen moet het warme ontbijt uit de keuken komen. Had dit liever in de ontbijt ruimte gezien, zodat je zelf de hoeveelheid enz kunt kiezen

    Goed ontbijt, gastvrij personeel

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    9,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    Het ontbijt was heel gevarieerd.
    • Stel

    Het ontbijt was heel gevarieerd. De bereidheid en vriendelijkheid van het personeel om problemen op te lossen

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    personeel,grote kamer,locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel,grote kamer,locatie

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    9,2
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie!

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    De gastvrijheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grootte van de kamer

    De gastvrijheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    10
    Manager prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    Manager prima

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,9
    Uitstekende ligging en parkeermogelijkheid naast het hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Uitstekende ligging en parkeermogelijkheid naast het hotel voor 10 €/nacht.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,3
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant was iedere avond bezet i.v.m. daar verblijvende busgezelschappen.

    Lokatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: