Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Canal Hotel 4-sterren

Grand Canal Street, D4 Dublin, Ierland

#37 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1807 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    9,2
    Prima plek om te verblijven tijdens citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging is wat verder van alle attracties dus je moet wel een eindje lopen maar aan de andere hand rijden er zoveel taxi's rond en kost je dit € 10 van het centrum naar 't hotel

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    Rustig en toch dichtbij central Dublin
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht van de kamer op een hoge grijze muur, en het raam dat maar een stukje open kan.

    Nette kamer en badkamer. Comfortabele bedden. Aangenaam hotel op wandelafstand (20 min. lopen) van de hotspots in Dublin. Thanks again, Janusz, to help us out on paying the M50-toll!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    6,7
    als je op de kamer komt er een kaartje ligt met de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vroegboektarief - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    als je op de kamer komt er een kaartje ligt met de mededeling dat als je rechtstreeks reseveerd 10% goedkoper uitbent en geen 15 euro voor de parkeer plaats hoeft te betalen.Na enige oveleg hoefde ik dat uiteindelijk ook niet. maar betaalde uiteindelijk toch 10% teveel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    2 nadelen, slapen aan de voorkant (drukke straat) was niet fijn. Verder veel te warme kamers.

    Eigenlijk alles. Zou zo weer terug gaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, het voldeed aan de verwachtingen

    Kamers waten ruim en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,8
    Locatie en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en faciliteiten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    ontbijt en service uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt en service uitstekend. Kamer netjes en goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig, maar dat kwam door U2.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    goed uitgebreid ontbijt en vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vroegboektarief - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen minibar op kamer

    goed uitgebreid ontbijt en vriendelijke bediening ligging vlak bij treinhalte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Het ontbijt was goed gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schimmel in de badkamer (onderaan de deur)

    Het ontbijt was goed gevarieerd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Goed hotel
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar het centrum

    Het ontbijt was goed. De kamers schoon. De bedden lagen goed en personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    10
    Aangenaam verblijf op loopafstand van interessante plekken.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Kamers ruim en rustig gelegen. Snelle bediening aan de balie. Gratis parking.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    Kamers zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ecovriendelijk systeem zet de verwarming op een bepaald tijdstip af, als je in een normale kamer logeert is dit prima, als je in een grote kamer logeert wordt het 's nachts toch wel een beetje koud (bij koud weer uiteraard)

    Kamers zeer goed personeel vriendelijk goede uitvalsbasis voor bezoeken en voor de hop on hop off tours de gele lijn stopt zelfs voor het hotel als je het vraagt Ecovriendelijk Aanpalende bar zeer leuk en good food! Ontbijt niet goedkoop maar heel erg de moeite waard qua keuzes

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,8
    De locatie, het personeel en het bed waren allemaal prima in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was helaas niet inclusief en de kamer was bijzonder warm. Raam vol open en het probleem is redelijk weg.

    De locatie, het personeel en het bed waren allemaal prima in orde. De smoothiebar was een goed alternatief voor het ontbreken van ontbijt. Ook de Citiebikes links van het hotel waren lekker in de buurt. De rust in het hotel was ook fijn.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,9
    Het ontbijtbuffet was heerlijk;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kennis van het personeel aan de balie over Dublin en het openbaar vervoer was tamelijk beperkt.

    Het ontbijtbuffet was heerlijk; uitgebreid en goed gediversifieerd! Alhoewel niet echt in het stadscentrum is de ligging dank zij de nabijgelegen bushaltes prima voor een city trip.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    Bed was erg comfortabel, kamer was schoon, alles was goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt op ca. 20 minuten lopen van het centrum. Met de bus doe je daar net zo lang over, dus dan loop je al snel alles. Achteraf hadden we liever een hotel gehad dat dichter bij het centrum lag.

    Bed was erg comfortabel, kamer was schoon, alles was goed verzorgd. Ligging rustig, wat fijn is aangezien alle ramen enkel glas zijn en dus erg gehorig.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    7,9
    Keurige kamer met veel voorzieningen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks dat we het hotel als prima hebben ervaren, vinden we de prijs van € 216,- per nacht incl. ontbijt aan de hoge kant!

    Keurige kamer met veel voorzieningen (strijkijzer/koffie-thee/kluisje/badjassen/flat screen tv/ separate zitje) Prima bed..goed geslapen.. Ruime badkamer incl. extra's (zeepjes etc) prima ontbijt (keuze uit EU of Iers ontbijt) Bar gezellig en laat open incl. live muziek. Gastvrij

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    Het bed was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond het hotel erg gehorig. Mijn vriend had daar overigens totaal geen last van. Maar ik hoorde op een gegeven moment zelfs de buurman snurken.... Neem je oordopjes mee, dan is het verder echt een prima hotel!

    Het bed was fantastisch! Ook heerlijk dat er twee hoofdkussens lagen zodat je zelf kon bepalen hoe hoog je met je hoofd wil slapen. De WiFi werkt erg goed!!

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,3
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tv zenders waren er een paar vast gelopen maar dat Was geen ramp. Mn vriend had last van benauwde droge lucht in de kamer 's nachts. Raam ging maar een beetje open.

    Prima hotel. De locatie en prijs/kwaliteit verhouding waren goed. Trein/bus vlakbij.En ruime schone kamers.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    5,4
    Door een zeer lawaaierig feestje op de benedenverdieping van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Door een zeer lawaaierig feestje op de benedenverdieping van het hotel konden we niet slapen. Feesten doe je volgens mij niet in een hotel maar in een van de vele pubs. Respectloos naar de toeristen die dit hotel boeken voor een rustige nacht.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    7,5
    priis voor het onbijt wat aan de hoge kant
    • Vakantiereis
    • Stel

    priis voor het onbijt wat aan de hoge kant

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    8,3
    Mooie kamer, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamer, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    9,6
    Vlakbij ferry haven, parking hotel, loopafstand Dublin city,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen

    Vlakbij ferry haven, parking hotel, loopafstand Dublin city, schone kamer, zeer plezierige staf.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,6
    dichtbij aviva stadion (AC/DC concert
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was prima

    dichtbij aviva stadion (AC/DC concert bijgewoond op woensdag)

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Praktische kamer, comfortabele bedden
    • Stel

    Niets

    Praktische kamer, comfortabele bedden

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Aardig personeel, leuke bar in de buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Weinig op aan te merken!

    Aardig personeel, leuke bar in de buurt.

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    8,3
    Lekker dicht bij het Grand Canal Theater
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekker dicht bij het Grand Canal Theater

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    10
    Ruime kamer met een groot bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een detail : geen broodjes bij het ontbijt of gewoon brood, enkel toastbrood.

    Ruime kamer met een groot bed.

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: