Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ocean Crest Guest House 3-sterren

6 Ocean Wave, Dr. Colohan Road, Salthill, Galway, Ierland

#38 van de 87 B&B's en herbergen in Galway

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1235 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    4,6
    teleurstellend, bedrag absoluut niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg kleine kamer, slechte bedden. beschadigde inrichting sanitair erg verouderd geen ontbijt (hoezo B&B?) veel betere B&B's gehad op onze reis voor minder geld

    personeel was vriendelijk,

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,3
    Niet voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt. Dat deden ze niet meer en ik zou hierover geïnformeerd zijn door Booking.com, dat waren we dus niet en ook niet in de spambox. Voor het ontbijt moesten we maar naar een restaurant even verderop gaan... Ja ja, 15 minuten lopen voor een ontbijt en ook nog vanaf 10:00 uur. Wat slecht zeg, een B&B zonder B. Dit was voor ons zeker de slechtste B&B-B van deze week.

    Ruime kamer, netjes, schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    9,6
    De B&B had een goede kamer en we hebben goed geslapen in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was 20 minuten van de stad. Dit is makkelijk te lopen, maar valt tegen als het regent.

    De B&B had een goede kamer en we hebben goed geslapen in het bed. Het ontbijt was 7.50€ en daarvoor hadden wij veel eten, thee/koffie, getoast broodjes, ham, kaas, ei, yoghurt, cereals, jus de orange, melk.. De vrouw van het hostel is erg aardig en geeft allerlei tips zodra je binnenkomt. Hierdoor zijn wij naar Connemara gegaan, een echt aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    Het voldeed aan onze verwachtingen. Een goede keuze!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten

    Vriendelijk, beleefd en gastvrij personeel, waar je altijd wel een praatje mee kon maken! Mooie locatie aan zee en sfeervol ingerichte huiskamer. Lekker en goed ontbijt. Kamer en douche waren goed, alleen de stortbak van de wc lekte iets, wat op zich niet zo'n groot probleem was want we hebben een handdoek op de grond gelegd. We hadden koffie op de kamer wat ook een pluspunt is. We zaten op een kwartier loopafstand van Galway. Bij ons vertrek hebben we nog wat lekkers meegekregen. Wij waren zeer tevreden over deze accomodatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Prima accommodatie net buiten Galway
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er ligt vloerbedekking op de kamers die niet echt schoon was.

    Ruime kamer. Prijs-kwaliteit vonden wij prima in verhouding. De locatie was gemakkelijk te vinden en er was voldoende parkeerruimte. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van Galway. Wij vonden de authentieke kamers passen bij de echte B&B sfeer. De gastvrouw was zeer vriendelijk. Ontbijtruimte is ingericht als een gezellige woonkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,9
    Een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De B van Breakfast ontbreekt

    De locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    4,2
    -geen ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -geen ontbijt. B&B? -stinkende badkamer -slecht bed -lamp buiten naast ons raam Hele nacht aan waardoor kamer hele nacht verlicht was

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    3,8
    De ligging aan zee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine slaap en badkamer. We zijn op onze weg al veel beter B&B tegengekomen voor die prijs.

    De ligging aan zee

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    mooi gelegen aan zee, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    (free) WIFI werkt onvoldoende

    goed ontbijt in mooie kamer met uitzicht over zee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    we komen terug!
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles prima!

    Fijne kamers. Veel ruimte :-)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,3
    Het ontbijt was erg lekker en uitgebreidt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De slaapgelegenheid was niet wat ik verwacht had. Alles is gedateerd in de kamer , zo ook de lakens en dat oogt niet fris. Het matras was doorgezakt en er zat schimmel in het raamkozijn.

    Het ontbijt was erg lekker en uitgebreidt

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    8,3
    Locatie goed t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie goed t.o.v. centrum. Prima ontbijt en vriendelijke bediening. Prima uitvalbasis voor de prachtige omgeving.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,9
    Ligging van de B&B aan de baai
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alles was oke, heb geen minpunten

    Ligging van de B&B aan de baai

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    8,3
    Goede B&B op een leuke locatie,uitzicht op de zee en op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Goede B&B op een leuke locatie,uitzicht op de zee en op loopafstand van het centrum

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Prima kamertje voor zeer lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is ongeveer 15-20 minuten lopen naar het centrum van Galway, wat prima te doen is!

    Prima kamertje voor zeer lage prijs

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,5
    Leuke en vriendelijk, geïnteresseerde gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren wat krakkemikkig

    Leuke en vriendelijk, geïnteresseerde gastvrouw

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: