Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson BLU Hotel & Spa, Little Island Cork 4-sterren

Ditchley House, Little Island, . Cork, Ierland

#15 van de 28 hotels in Cork

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1465 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    we hadden bij de boeking twee kamers naast elkaar gevraagd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we hadden bij de boeking twee kamers naast elkaar gevraagd. Hier was al rekening mee gehouden bij inchekken en we kregen zelfs een kamer met tussendeur. Dit is wel makkelijk als je met kinderen reist. Onbijt was zeer goed. Dit was onze tweede ervaring met een Radison hotel en tweemaal zijn we zeer tevreden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Ontbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er worden ontzettend veel bruiloften gegeven in het hotel, s nachts heb je daar erg last van ( dronken gasten die hun kamer zoeken) Diner in hotel was een aanfluiting, erg ongezellige zaal. Wij vroegen om een glas echte champagne, kregen een glaasje Prosecco.... zeer onprofessioneel allemaal

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,9
    Rustig, proper en ruim
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig, proper en ruim

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    een lekker uitgebreid ontbijt en zeer behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    een lekker uitgebreid ontbijt en zeer behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    5,8
    Slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder raam en airco kapot, bloedheet + buurman hieste de hele tijden dat kon ik helaas goed horen👎

    Plaats

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk Spa en veel ruimte rondom het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,6
    perfecte kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    perfecte kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    10
    Aanrader voor kort verblijf van enkele dagen als citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Lekker uitgebreid ontbijt. Goede locatie om met trein (10') naar stadje te trekken. Welness top !

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik vond het jammer dat het hotel op een industriegebied ligt. Ik ga graag s morgens een rondje hardlopen en daar was het geen leuke of mooie omgeving voor.

    Het vriendelijke personeel Ruime kamers Lekker eten (zowel diner als bij ontbijt) Wifi beschikbaarheid Vleugel in de lobby :-))

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    Keurig, schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keurig, schoon hotel. Mooi zwembad, goed ontbijt en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    8,3
    Dichtbij de uitvalswegen en het achterland.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Beetje gehaast personeel in het restaurant

    Dichtbij de uitvalswegen en het achterland. Restaurant top evenals de kamers en de welness

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,8
    prijs kwaliteit was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    instap bad, geen separate douche

    prijs kwaliteit was prima.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: