Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over RiverHouse Hotel of Temple Bar 2-sterren

23-24 Eustace Street, D2 Dublin, Ierland

#133 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1575 beoordelingen over dit hotel

6,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,6

  • Comfort

    5,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    4,9

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,2

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,3
    Prima als je direct in het centrum alleen wilt overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw was voornamelijk vergane glorie. Lift buiten gebruik, kamer erg warm. Geen mogelijkheid om daar te ontbijten.

    Personeel uiterst vriendelijk, bedden voldoende tot goed. Toplocatie met Temple Bar direct om de hoek

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,8
    Accomodatie River House Hotel Temple Bar
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de badkamer en het raam wat niet goed open kon, waardoor het erg warm was op de kamer.

    De locatie middenin Temple Bar. Met 15 minuten op alle belangrijke plaatsen in Dublin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,7
    Top locatie voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wist dat we geen grote en luxe kamer zouden hebben en dit klopt ook. TV werkte niet. Maar als je dit van te voren weet voldoet de locatie aan je verwachtingen.

    De locatie is perfect. Midden in Temple Bar. Ik dacht eerst dat we veel last van lawaai zouden hebben. Niks gehoord! Dus perfecte uitvalbasis voor lekker stappen in Dublin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    4,2
    GEEN AANRADER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn vuil en niet zoals op de foto muren zijn super dun - ik hoorde mensen snurken uit een andere kamer ontbijt niet inbegrepen in een dure prijs We zijn hier twee nachten geweest - ze waren te laat met inchecken, hebben niet de juiste kamer gekregen en om 4.00 en 5.00 s'nachts is het brandalarm afgegaan omdat deze kapot was. We hebben hier niks in retour voor gekregen! (ook geen sorry!)

    Locatie is erg goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,1
    Prettig verblijf met aardig personeel maar puntjes van verbetering zijn er wel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Behoorlijk veel straatgeluiden zoals lachende schreeuwende mensen en basdreun van muziek vanuit de bar naast het hotel. De wifi werkte niet en aan de reactie van de receptionist te merken, weten ze daar wel van. In 2018 natuurlijk een behoorlijk minpunt.

    de locatie was perfect overal dichtbij en midden in het meest bruisende gedeelte van Dublin

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    5,4
    Matig hotel op loopbare afstand van toeristencentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is erg gedateerd,schimmel in de badkamer,zelfs met goede wil is hrt daar niet schoon te krijgen. Bargasten plassen in de gang en erg gehorig.dit hotel zou niet door nederlandse keuringen komen op kwaliteit en hygiene.matig ontbijt. Voelt als jeugdherberg.

    Personeel was vriendelijk. Elke dag schone handdoeken en beddegoed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,5
    Perfecte locatie, verouderd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, de kamer was oud en het was een vies tapijt dat niet heel vaak gestofzuigd werd.

    De locatie van het hotel is perfect! Wel rekening houden met het feit dat je een kamer vanachter vraagt, anders lig je een hele nacht wakker van het lawaai.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    4,6
    Wij noemden het Fawlty Towers (maar dan 10 x slechter)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers 3 hoog - Lift kapot Overal vocht en schimmel, ramen die niet open kunnen, doucheafvoer die niet doorloopt, wastafelkraan die los zit en bij opendraaien het geluid maakt van en vertrekkend vliegtuig, toilet dat 10 minuten doet over vollopen, , CV zonder werkende thermostaat- dus aan of uit, erg gehorig - wanden van boardpapier?, enkel glas waar het water aan de binnenkant afloopt, vitrage van 100 jaar oud en erg smoezelig, ontbrekende lampenkappen, kamer heel erg klein met smoezelige vloerbedekking. Ontbijt zeer beperkt met wat jam en boter, op aanvraag eieren erbij, maar allemaal erg karig. Nachtclub onder hotel, dus mensen die willen roken staan tot 3 uur in de nacht onder het raam te praten/schreeuwen. Film gemaakt maar kan ik niet bijvoegen.

    Niet veel. Mensen waren aardig, maar daar is alles mee gezegd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,8
    Top locatie, inrichting van hotel gedateerd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Inrichting van het hotel is zeer gedateerd: afgebladderde verf van meubels, gerafelde gordijntjes en scheuren in badkamertegels. Matrassen zijn ook aan vervanging toe. Voor de prijs die je betaald verwacht je wel wat meer luxe.

    Locatie van het hotel is top! Midden in Temple Bar waar de pubs en restaurants zijn. En alle bezienswaardigheden zitten op loopafstand. Wij zaten op 3e verdieping en hoorden de muziek uit de bar wel, maar dit was niet hinderlijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,3
    Locatie is prima, alleen de geluidsoverlast is extreem. Je kan niet slapen zonder oordoppen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van buiten, geen alternatieve kamer. Lift deed het niet. Personeel kon me niet helpen. Brandalarm ging ‘s nachts twee keer af.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,5
    Fijne locatie. Wel duur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs in verhouding met de kamer

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,7
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    heel verouderd hotel.

    Locatie was top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    3,8
    Geen slaap in een armoedige kamer.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid, badkamer, net alsof doen ofdat je geld teruggestort krijgt en hiervan een bonnetje uitdraaien. Maar vervolgens niet betalen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,8
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidoverlast

    Centrale ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    4,6
    Qua locatie een aanrader maar de accommodatie is zwaar gedateerd en heel geluidruchtig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers vervallen badkamer en super geluidruchtig.

    De locatie was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,3
    Het was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was super. Vooral de plek

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    6,3
    Top weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele nacht een ziek lawaai van buiten, waarschijnlijk een mechanische ventilatie

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn wat aan de kleine kant. Douche hangt lag.

    de locatie was perfect

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,9
    Prima locatie wel verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was 3 keer niks, en de kamers wel erg oud,

    De ligging midden in templebar, overal te voet heen binnen 15 min wandelen

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    6,3
    Midden in het centrum, 300 meter van kasteel en direct bij...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is er best gehorig. De kamers liggen boven een pub en om 23.30 uur start er de live muziek. Op kamer 306 lig je naast de CV-ketel die wat herrie maakt. Mijn collega op kamer 106 kon de muziek goed horen.

    Midden in het centrum, 300 meter van kasteel en direct bij de bushalte (100 meter) voor vliegveld. 'Cosy' hotel.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    3,8
    De plaats waar het hotel lag, een deel van mijn geld terug...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer waren niet schoon, ik had geen water, WC was stuk, vloer badkamer was kapot en het plafon was stuk.

    De plaats waar het hotel lag, een deel van mijn geld terug gekregen.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,4
    dat het hotel in het centrum van Temple Bar lag
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het hotel een eigen bar heeft met live music tot 0300 uur. Dit hotel is totaal niet geschikt voor oudere echtparen als die ook hun rust willen hebben.

    dat het hotel in het centrum van Temple Bar lag

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    2,5
    De locatie is wel ok
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verschrikkelijk smerig. Wij verbleven in de 'annex' wat als 7 persoonsappartement wordt verhuurd. Dit ligt achter het hotel in een appartementencomplex. De kamers waren ranzig, het sanitair valt nog net niet van de muur, en het stinkt er verschrikkelijk. Dit komt omdat de toiletten niet meer doorspoelen. En om van de buren nog maar te zwijgen... We kregen 's nachts bezoek van de buurvrouw met de vraag of we cocaïne wilden kopen...De avond ervoor vonden we een van haar 'klanten' in zijn onderbroek op de galerij. Van klachtenafhandeling hebben ze bij Riverhouse in ieder geval nog nooit van gehoord, zowel tijdens het verblijf als nadien. Op emails wordt niet meer gereageerd.

    De locatie is wel ok

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    6,7
    Locatie is grandioos, midden in het uitgaansgebied.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het is een ouder hotel en dat straalt het ook uit.

    Locatie is grandioos, midden in het uitgaansgebied. Personeel was zeer aardig en receptie is 24/7 open.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,9
    - Locatie is echt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - Erg luidruchtig (vooral geluid van buiten) - Beetje verouderd.

    - Locatie is echt geweldig! Midden in Temple Bar. - Erg vriendelijke bediening. - Prima service. - Doordat ik een last minute aanbieding had was de prijs-kwaliteit verhouding prima! - Prima WiFi verbinding (in tegenstelling tot eerdere berichten)

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    6,3
    Midden in het centrum, ideaal als je voor het uitgaan heen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Boven een bar, is heel luidruchtig.

    Midden in het centrum, ideaal als je voor het uitgaan heen gaat. Als je echt wilt genieten van je vakantie zou ik een rustiger hotel uitkiezen.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    5,4
    Locatie was prima, alles was goed te lopen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was zeer slecht schoongemaakt, We hadden ontzettend lawaaiige buren en de receptionist was niet heel vriendelijk. Van de kroeg onder ons weinig last gehad

    Locatie was prima, alles was goed te lopen

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    5,0
    iers ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers

    iers ontbijt goed

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    6,3
    dat we in het centrum zaten
    • Vakantiereis
    • Groep

    het ontbijt was karig en weinig keuze

    dat we in het centrum zaten

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    3,3
    Kleine, vieze kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine, vieze kamers. Het stinkt. Echt geen aanrader. Niet doen!

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,9
    Locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht vanuit raam, en geluid van de keuken s'nachts.

    Locatie is perfect!

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    6,3
    superligging, midden in een zeer levendige wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het interieur oogde wat armzalig, een likje verf zou al een heel verschil geven

    superligging, midden in een zeer levendige wijk

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    6,7
    Goed personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel lawaai door enkel glas, slechte douches

    Goed personeel

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    4,6
    Locatie midden in temple bar gebied
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer verouderde kamers, smoezelig, badkamer vol schimmel.

    Locatie midden in temple bar gebied

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

    Locatie

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    Ligging van het hotel, just in the buzzing area
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ligging van het hotel, just in the buzzing area

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets viel tegen gezien de lage prijs

    locatie konden tot 12.00 op de kamer blijven

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Het hotel is zeer centraal gelegen, alles is op loopafstand.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel herrie op straat tot in de late uurtjes.

    Het hotel is zeer centraal gelegen, alles is op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    7,9
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer

    goede locatie

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    4,2
    centraal punt
    • Vakantiereis
    • Groep

    oudbollig en veel te duur

    centraal punt

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,9
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ligging ontbijt

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: