Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Summerhill House Hotel 3-sterren

Main Street, . Enniskerry, Ierland

#4 van de 5 hotels in Enniskerry

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 723 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Mooie accomodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een 4-persoonskamer die door het uitzonderlijk goede weer ontzettend warm was. Gelukkig kon het raam ‘s nachts open blijven, geen lawaai en geen last van muggen gehad.

    Zeer rustig gelegen in het groen, ideaal voor bezoek aan Powerscourt Gardens en Wicklow Mountains

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Het leek wel wintersport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Herenhuis Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ondergebracht worden in een bijgebouw was minder. Lawaaiig ! Het had veel gesneeuwd, er werd erg slecht gestrooid !

    Prima ontbijt, gezellig hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Adequaat voor een doorreis maar niet voor langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Herenhuis Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel wat tegen, een mager buffet. Ook verbleven wij in het bijgebouw dat een stuk minder mooi is dan het hotel.

    Het hotel is prachtig gelegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Herenhuis Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in 1 van de buitenhuizen, prima, dat hadden we ook geboekt. Echter vloer van de "bovenburen" kraakt verschrikkelijk!

    Vriendelijke ontvangst. Ruim appartement, zelfs met bad. Heerlijk diner.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Leuk hotel, ruim gelegen, sprookjesachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Herenhuis Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm gehorige kamer op buitenvertrekken, balkon is echt aan onderhoud toe.

    Het hotel ziet er best prachtig, trouwlocatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,4
    Prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen achter een gordijntje. Veel zaken sterk verouderd. Vergane glorie

    Prijs kwaliteit niet in verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    Ik had graag een koelkast gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Herenhuis Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag een koelkast gehad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    4,6
    Ierland was fantastisch, de natuur en de mensen zijn super. Hotel had beter gekund.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was niet echt schoon

    de omgeving en de rust

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,8
    Ligging hotel en uitstraling hoofdgebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hadden een kamer in het bijgebouw, viel wat tegen qua inrichting t.o.v. hoofdgebouw. Ontzettend dunne muren, alles van de boven en naaste buren was te horen! Er zou worden gekeken voor een andere kamer....geen succes....avond en dag op antwoord gewacht....kastje naar de muur verhaal...jammer...2 van de 4 dagen geannuleerd en een ander hotel geboekt! Ontbijt was erg karig.

    Ligging hotel en uitstraling hoofdgebouw

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,3
    goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    vrijdag en zaterdag was er een huwelijk. Die mensen vullen het hele hotel. s'Nacht heb je dan wel het lawaai van de feestvierders die naar huis gaan, van de feest zelf hadden we geen last.

    goed eten. Ruime kamer maar wel juist achter het hotel in apart gebouw zodat je naar buiten moest om naar het restaurant te gaan. Alhoewel er een feest was konden we wel in het restaurant eten We hadden ook een grotere kamer dan gereserveerd

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    8,8
    Location
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nothing

    Location

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: