Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Abbey Hotel

52 Middle Abbey Street, D1 Dublin, Ierland

#96 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1648 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    4,6
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel beschadigingen aan het meubilair en in de badkamer. Losse kitranden,stukjes afgebroken van de wastafel. Er lagen nog haren van de vorige gasten in de badkamer.

    Erg vriendelijk personeel. Locatie was top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,3
    Als we de trip nog een keer zouden maken, zouden we weer het Abbey hotel boeken. Echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan me voorstellen dat sommige mensen de kamer te klein zouden vinden. Als je graag ruimte wil op je hotel kamer met 3 personen dan zou ik of een grotere kamer boeken of een ander hotel boeken. De toilet spoelde moeilijk door, maar daar hadden wij verder geen last van. Als laatste is het een redelijk drukke buurt (midden in Dublin) dus je zou last kunnen hebben van de drukte, ook hier hebben wij geen last van gehad.

    Het hotel ligt midden in het centrum van Dublin, echt een aanrader. Dublin is een prachtige stad, er is van alles te beleven en heel veel dingen kun je met de voet doen. Wij stapte ons hotel uit en stonden midden in het bruisende Dublin. Ook de beroemde temple bar lag bij ons om de hoek en daar wil je graag heen, geloof me. Het personeel was behulpzaam en alles ging heel gemakkelijk. Hygiëne was prima, niks van te zeggen. De kamer was redelijk klein voor 3 pers, maar in principe heb je ook niet veel ruimte nodig omdat je toch alleen maar buiten de deur te vinden bent. Boeken dus!!en

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    6,7
    Een okay locatie voor korte citytrip .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer van het hotel is niet goed onderhouden.Dingen afgebroken. Ook badkamer niet schoon. Personeel doet wel wat die kan. Ramen kunnen niet goed open daardoor erg warm in de kamer. Geluidsdicht bestaat denk ik niet daar. We waren de hele dag en avond op stap dus alleen in de kamer om te slapen. Meer kan je ook niet in het hotel doen.

    De locatie is echt tegenover temple bar aan de andere kant vd liffey rivier. Goed bereikbaar vanuit de luchthaven en prima uitvalbasis voor een bezoek aan Dublin. Onze bedden waren goed. Kleine 24 uurs receptie . Bereidwillig personeel om je te helpen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Matig. Duur voor de kwaliteit die je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer waarvan de douche kapot was en de verwarming niet uit gedraaid kon worden. We kregen een andere kamer recht boven het café (dat bij het hotel hoort) dat tot 4.30 uur ‘s ochtends geluidoverlast gaf. Bovendien ging midden in de nacht het brandalarm af doordat er in het café gerookt werd. Er was niemand bij de receptie om uit te leggen wat er aan de hand was of dat het weer veilig was om verder te slapen. De cocktails in het café zijn niet echt, er zat erg weinig/geen alcohol in en waren chemisch van smaak. En terwijl we al ruime fooi gaven kregen we te weinig wisselgeld terug. We hadden het idee dat het bewust was gedaan, toen we de bediening er naar vroegen.

    De ligging was perfect.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Plezierig centraal gelegen kamer van waaruit we de stad konden verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de een of andere manier zeer plezierige kamer, net iets beter of luxer dan gemiddeld. Hotel behulpzaam bij het nog een paar uur laten staan van bagage. Centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit een prima keuken in met veel apparatuur, alleen weinig pannen of serviesgoed. De badkamer is prima, maar de boiler is te klein om vier personen achter elkaar te laten douchen (met warm water ;-))

    Fantastische locatie! Wij zaten in het appartement op een paar honderd meter lopen van het hotel. Wat betreft ligging kun je echt niet beter zitten. Het ligt in een leuk klein straatje tussen alle voorzieningen en is twee minuten lopen naar Temple Bar over de Milleniumbrug. Met de ramen dicht heb je echter geen enkele last van geluid van buiten. Het appartement is ruim en de bedden en bedbank slapen prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,0
    Haat en liefde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het waardeloze ontbijt en de afzuiging aan de achterzijde die dag en nacht aanstond. Pas na herhaaldelijke klachten werd deze pas bij de vierde nacht uitgeschakeld.

    Centrale ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    4,2
    Te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer slecht ,donkere kamer 1raam met uit zicht op muur

    Koffers achterlaten na uitchecken

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,7
    Locatie en kwaliteit van bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg teleurstellend. veel last van meeuwen en toilet was defect.

    Locatie en kwaliteit van bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel voor een paar nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel duur voor een paar nachten en gezien de ruimte die je krijgt. En het ontbijt was wel heel basic.

    De locatie van het hotel was perfect.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Prima overnachting in het centrum van Dublin
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterdruk van de douche was niet geweldig

    Zeer comfortabele bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Getik in de leidingen

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    9,2
    Perfect
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideale locatie voor een bezoek in dublin

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    5,0
    Prima locatie mindere kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer functioneerde niet.

    De locatie midden in het centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,8
    Verouderd maar heel vriendelijk personeel en een geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed wat aan de kleine kant

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    6,7
    Goede bedden, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche werkte niet

    Goede bedden, goede locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,1
    Er zit een zeer luidruchtige pub onder het hotel
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zit een zeer luidruchtige pub onder het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,4
    De locatie
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je wat vraagt word je niet geholpen, pas na 4x vragen word aktie ondernomen

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Citytrip Dublin
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging zeker voor citytrip

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Fijne rustige plek en op loopafstand van alles in in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam was kapot

    Vriendelijk mensen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Typisch warm Iers hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht van de kamer kon beter. Verder alles top!

    Het personeel was geweldig. De pub beneden was fantastisch en de kamer was netjes en erg stil.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    Een zeer goed bevallen reis mede vanwege erg vriendelijke mederwerkers van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie, de enorm vriendelijke werknemers. Proffesioneel, correct en uitermate vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,6
    Typisch Iers tegenover Arnotts!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Gescheiden Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een ouderwets soort hotel maar karakteristiek Iers dus hartstikke leuk.

    Uitstekend hotel in top locatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,1
    Locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    6,3
    Simpel hotel op een perfecte plaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de vriendelijkheid bij het ontbijt.

    De locatie is top, en je kunt recht tegenover je auto parkeren in de parkeergarage voor 12 euro per dag

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,3
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers voorzijde is een drama, veel lawaai vanaf de straat. Schreeuwende mensen, zeer vroeg in de ochtend vrachtverkeer.

    Locatie is prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    6,7
    Goeie locatie verder matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm. Konden kachel niet zelf uitschakelen en raam kon niet open vanwege herrie van een apparaat. Badkamer vies.

    Locatie en personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,1
    De locatie, hotel is centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer lag naast het centrale afzuigsysteem van het hotel en dat veroorzaakte nogal wat herrie, ook met de ramen dicht. 's nachts ging helaas het brandalarm in de kamer af. Achteraf bleek dat dit kwam omdat men buiten aan het roken was.

    De locatie, hotel is centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel, perfecte locatie (op loopsters van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel, perfecte locatie (op loopsters van hoofdstraat, winkelstraat en Temple district) zonder overlast vanwege drukte. Alles wat je nodig hebt voor een citytrip is aanwezig!

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    6,5
    kamer qua sfeer fijn, goed bed, weinig geluiden van gasten.
    • Zakenreis
    • Stel

    zilvervisjes op de kamer, badkamer matig schoon, ons kamerraam kwam uit op de airco. muziek uit bar of omgeving hoorbaar.

    kamer qua sfeer fijn, goed bed, weinig geluiden van gasten.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,8
    Ligging van het hotel was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was waardeloos. Om half 10 was zo goed als alles op, alleen nog verpakte jam en toast. er werd ook niets meer bij gevuld, zoals eieren . personeel wilde wel maar dat mocht niet van de manager . Dat was echt waardeloos. De eigenaren waren niet vriendelijk

    Ligging van het hotel was prima. Nette kamers goede bedden.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,9
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,8
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging is perfect.kamer proper. Ontbijt lekker. Niet uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    8,3
    Nette kamers en erg centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tram rijd door de staat, heb je overigens niet heel veel last van

    Nette kamers en erg centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,5
    Gcentrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Werkende ventilatoren in omgeving in de nacht.

    Gcentrale ligging

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    6,3
    centrale ligging grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt geen/weinig keuze

    centrale ligging grootte van de kamer

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    ligging van het hotel is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt viel tegen. De kamer werd niet schoongemaakt.

    ligging van het hotel is goed

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    De locatie was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stoffige kamers, gehorig en niet schoon.

    De locatie was fantastisch.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,5
    Uitstekende locatie, rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt niet heel erg uitgebreid

    Uitstekende locatie, rustige buurt

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel

    Heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    Ligging en bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Ligging en bedden

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    6,7
    goed bed en rustige kamer ondanks een drukke straat
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel niet vriendelijk, bediening tijdens het ontbijt viel tegen.

    goed bed en rustige kamer ondanks een drukke straat

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    8,3
    Perfecte centrumlocatie, nette schone kamers, comfortabele...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Van het ontbijt moet je houden; vette worst, ei, bloedworst en spek.

    Perfecte centrumlocatie, nette schone kamers, comfortabele nieuwe bedden.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: