Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Louis Fitzgerald Hotel 4-sterren

Newlands Cross, Naas Road, D22 Clondalkin , Ierland

#2 van de 8 hotels in Clondalkin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3778 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    6,7
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig Ontbijt ruimte was niet proper Matig onthaal bij receptie Muziek lawaai op zaterdag avond ivm optredens in resto vlakbij Ver wandelen van openbaar vervoer Langs autostrade

    Ruime kamer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Dublin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een lastig te vinden locatie. Ingang direct naast een benzinestation en dat is onoverzichtelijk

    Prima kamer in een prima hotel. Goede uitvalsbasis om Dublin te bezoeken, locatie vlakbij een P+R.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    De locatie bevindt zich achter een benzinepomp en is lastig...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie bevindt zich achter een benzinepomp en is lastig vindbaar. Ontbijt pas mogelijk vanaf half acht, laat als je vroeg op het vliegveld miet zijn

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Goede plek voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WC werkte niet goed. Later wel. Hotel is met nog met Navigatie moeilijk te vinden.

    Garage gratis, ontbijt en kamer. Ontbijt was met korting bij receptie verkrijgbaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,8
    Toch maar liever het familiaire van een B&B ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had er zelf voor gekozen om niet in hartje Dublin te verblijven, maar deze locatie was een erg slechte keuze. Dit was me bij de boeking ervan niet duidelijk. Het hotel lag naast een erg drukke expressweg (beetje ring Brussel/Antwerpen-gevoel), met uitzicht op een groot tankstation/carwash. Je moest dan ook 10 min wandelen naast die drukke weg om bij de tramhalte te komen. In het hotel zelf kregen we een kamer op de derde verdieping, maar de liften waren defect gedurende ons verblijf. Men bood ons wel een kamer aan op de eerste verdieping, maar die zou "klein" zijn volgens de receptioniste. Nu ja, die van ons was ook klein en versleten. Het personeel was gereserveerd vriendelijk, maar ook niet méér dan dat. Geen topper.

    De mooie kunststukken in de lobby van het hotel. Gratis parkeren in de ondergrondse garage. Dat we er maar 2 nachten moesten blijven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Het hotel was goed, goed ontbijt en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een slechte verbinding om naar de bus- en tramhaltes te gaan. Je moest toch een stuk wandelen via een grote, heel drukke baan. Ik zou dit hotel alleen nog maar boeken als ik met de auto ben.

    Het hotel was goed, goed ontbijt en proper.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Tot nu toe het hotel met de beste prijs/kwaliteit verhouding! Echt super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douchekop zat vast aan de muur en kon je er dus niet afhalen, het raam in de slaapkamer kon maar op een klein kiertje open.

    De kwaliteit en hygiëne van de bedden, de ruimtelijke kamer, super behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt met een persoonlijke chefkok, ruime lounge voor borrels 's middags of 's avonds.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,0
    Verblijf was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel aan de balie en restaurant waren onvriendelijk. De betaling van de kamers wordt ongevraagd en voor een forfaitair bedrag afgehouden van de visa. De deuren van de kamers werden geblokkeerd zonder ons medeweten omdat onze visa maar voor 1 nacht was gereserveerd terwijl wij 5 nachten bleven. Dit was geheel hun eigen fout. Leuk als je na een hele dag uitstap met je gezin in het hotel toekomt en aan de balie behandeld wordt als criminelen zonder geld.

    De bedden waren heel goed, weinig geluidshinder, de kamer was goed, het eten was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Het personeel is erg vriendelijk, wij waren met een groep...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige kamers hebben een douchegordijn andere niet. Ik vind een douchecabine of een glazen wand net wat hygiënischer

    Het personeel is erg vriendelijk, wij waren met een groep dus het inchecken ervan duurt allemaal wat langer normaal. In dit hotel was dit erg goed geregeld er lagen envelopjes klaar met de namen en de kamer kaartjes erin deze waren dus al geactiveerd. Wij hadden natuurlijk allemaal vragen over hoe we het beste in de stad konden komen en wat er allemaal te doen was. De receptioniste nam de tijd voor ons en heeft ons goed op weg geholpen. Het hotel ligt ongeveer 10 minuten van een tramstation, vanuit daar is alles prima te bereiken. De kamer is netjes en de bedden en kussens zijn heerlijk. Ontbijt is beperkt in broodbeleg maar verder prima. Op aanvraag maken ze roerei, pannekoeken en omelet. Wij waren vergeten dat ze daar andere stekkers hebben dan in Nederland. Een vervormer is een aanrader, overigens verkopen ze deze ook in het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Comfortabel en schoon hotel, meteen goede uitvalslocatie voor de Dublin en de omgeving met een auto
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De faciliteiten in de badkamer werkten minder goed of zijn niet zo handig ontworpen. De ventilatie in de badkamer werkte bijv. niet. De douchekop is vastgemaakt en niet flexibel in te stellen.

    De gratis en ruime parkeergarage! De kamer is ruim en heel goed schoon gehouden. De locatie is niet verkeerd als je auto hebt. In de buurt (wel een paar minuten met auto) heb je ook eetgelegenheden en supermarkt, handig als je iets nodig hebt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    grote prive parkeer garage (gratis);
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    reservering was niet op orde (stond niet in systeem geregistreerd, wel een bevestiging ontvangen)

    grote prive parkeer garage (gratis); locatie dicht op snelweg

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Hotel betaalbaar ten opzichte van hotels in centrum Dublin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Daar waar in reviews wordt gesproken over goede restaurant Joel..... Zeer matig van smaak, waarbij het echt niet voor niets is.

    Ontbijt was goed. prijs / kwaliteit in mijn geval 235 euro ( 3 overnachtingen)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Geen verkeerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen zaten op kniehoogte, dus geen uitzicht naar buiten! Het hotel ligt langs een snelweg, ramen kunnen wel open maar dat geeft veel lawaai in de kamer.

    Restaurant naast het hotel Joël is goed en niet echt duur. Er loopt een tramlijn op naar de binnenstad van Dublin op ongeveer 10 min. lopen van het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,8
    We hebben het prima naar onze zin gehad in Dublin en de Wicklow Mountains.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel ligt bijna tegen de snelweg aan en op de ventweg wordt te hard gereden. Derhalve is de 15 minuten wandeling naar de tram geen pretje. Ook al niet omdat er een brug beklommen moet worden en dat valt niet mee voor mij als COPD patiënt. Toen we naar een alternatief vroegen reageerde men hier nauwelijks op: taxi alternatief. Receptie personeel begroet gasten niet of nauwelijks. Eén stak er negatief bovenuit toen we iets vroegen en zij het duidelijk maakte dat ze eigenlijk al 1½ uur geleden naar huis had gemoeten. We hebben wat gedoe gehad over de toiletzitting: die zat los en schoof langzaam weg als je erop zat. Plastic gevalletje wat niet in een 4 sterren hotel behoort. Verder vinden we het wat vreemd dat er 3 bedden zijn en maar 1 stoel.

    eten en drinken in zowel bar/bistro als naastgelegen restaurant is uitstekend. Personeel daar ook prima. Kamer ruim met drie bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,6
    Prima hotel! Gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bus afstand naar Dublin is 45 min minimaal. Iets om rekening mee te houden

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn dat er koffie en thee op de kamer is. Aldi in de buurt. Joel resto is betaalbaar en lekker en ligt naast hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Voor 1 nacht kan dit hotel wel; voor een verblijf van meerdere nachten zou ik iets anders zoeken.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -De setting aan de snelweg was allesbehalve inspirerend: het hotel had wel in een iets groenere setting mogen liggen, niet zo pal aan de snelweg zoals nu. -De douche in de badkamer was beneden het comfort niveau wat ik verwacht van dit soort hotel. Als alle badkamers op deze manier zijn voorzien dan vind ik dat een reden om naar een ander hotel op zoek te gaan. -De meubelen in het restaurant gaven ook duidelijk tekenen van slijtage aan dus dat vond ik ook niet optimaal.

    -Het hotel lag dicht tegen het business park waar we moesten zijn, dus locatie was perfect in dat opzicht. -De bedden in de slaapkamer waren wel comfortabel en de haardroger werkte perfect. -Het personeel aan de balie en in het restaurant waren vriendelijk & behulpzaam - niks op aan te merken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,6
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Kamers ruim en schoon, goede bedden. Restaurant Joel zit voor de deur, goed en betaalbaar. Wij hebben bij het tankstation voor de deur ons ontbijt gehaald. Perfecte uitrustplek.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    Goed(koop) hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel lijkt ook populair bij grotere groepen maar bij het boeken kan gevraagd worden om een rustige kamer. Met slecht weer kan de wandeling naar de Luas wat vervelender zijn maar het hotel heeft paraplu's te leen.

    Dit hotel heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en het personeel is erg vriendelijk. Er is een grote ondergrondse parkeergarage (gratis) en er is goede wifi (ook gratis). Met een wandeling van +/- 10 mins ben je bij de Luas Red Cow die direct in verbinding staat met Dublin City Centre (+/- 25 mins) en die tot middernacht nog terug gaat. Ideaal hotel vooral als de prijzen in het city centre erg hoog zijn.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    6,3
    Goed hotel, slechte verbinding met het centrum van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging viel tegen. Te voet langs een zeer drukke autoweg 15 a 20 minuten stappen tussen de tramhalte en het hotel.

    Ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    6,7
    behalve over de locatie hadden we geen klachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    20 minuten stappen langs een drukke saaie baan en dan nog een brug over naar de tramhalte en dan nog 20 minuten naar het centrum

    Ontbijt dik in orde, kamer ok, behalve de spoelknop van het toilet alsook te weinig verlichting in de badkamer. Bedden goed, comfort in de kamer ook.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    prima locatie om vanhieruit terug te rijden naar Dublin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de slaapkamer was goed. d de badkamer was schoon en netjes. naast het hotel zit een benzinepomp en een groot restaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,1
    Prima hotel maar erg zakelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is meer geschikt voor zakenreizigers dan voor privé bezoeken aan de stad.

    Hotel met een prima ligging om naar Dublin te gaan.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Na onze vlucht een goede eerste stop op onze rondreis door ierland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt.

    Schone kamers en goede bedden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Redelijk , maar had beter gekund
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt voor 4 sterren Miste een koelkastje op de kamer. En er was geen airco, was vrij warm op de kamers

    Goede bedden. Modern hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,8
    Moeilijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden. We hebben 45 minuten rond gereden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Prima hotel voor weekendje Dublin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant erg massaal

    Prima kamers, goed bed, uitstekend ontbijt en goede ligging tov centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanrij route

    Kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,6
    Prima voor city trip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was duur daarom niet gebruikt.

    Kamer, bar, bereikbaarheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Heel erg schoon, lekker bed, snelle WiFi.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service in het restaurant.

    Heel erg schoon, lekker bed, snelle WiFi.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    een heerlijk hotel (als je het kunt vinden)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het vinden van het hotel was niet eenvoudig.

    Lekkere restaurants, ruime kamers, professioneel personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    7,5
    Gezellig goede guiness
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi geen bereik in kamer

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm water douche moeilijk te regelen. Geen minibar. Geen vier sterren waard.

    Ontbijt was goed. Voldoende variatie. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,0
    De bedden waren niet schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet schoon

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: