Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maples House Hotel 3-sterren

79-81 Iona Road, D9 Dublin, Ierland

#111 van de 136 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 889 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    De volgende keer blijven we 2 nachten ipv 1!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tot het centrum was verder dan ik vantevoren had gelezen op de website van Booking.com.

    De service van het personeel was erg fijn en de kamers waren super netjes!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Prima verblijf, voor ons is het hotel slechts om te slapen we komen namelijk om Dublin te zien!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer waren wat aan de kleine kant. Wij hadden twee 3 persoons kamers maar in een bed kon je alleen door te klimmen komen omdat het zo dicht tegen de muur stond. Prima schone kamers maar wel wat gedateerd. Met 6 personen een taxi busje naar het centrum en het vliegveld kost ook geen knoop als je de kosten deelt.

    Ligging is perfect precies tussen het vliegveld en centrum van Dublin in. In een rustige nette buurt (snachts totaal geen lawaai van verkeer). Paar minuten lopen van een hoofdweg met bushalte. Hotel heeft een gezellige huiselijke charme.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Hotel nodig voor een paar dagen in de buurt van het centrum? Zeker de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zit in een oud gebouw en dat zag je terug in de kamer. We zagen wat verkleuringen en de schoonmaak van de badkamer had wel iets beter gekund. Overigens zag je de verkleuringen voornamelijk op plekken die vanwege de hoogte moeilijk bereikbaar zijn.

    Het hotel ligt dicht bij de bushalte zodat je makkelijk, relatief snel én voordelig met het OV naar het vliegveld kan. De medewerkers van het hotel denken met je mee en zorgen ervoor dat je makkelijk met de bus reist door te kijken naar praktische zaken, zoals de tarieven en gepast geld. Bedden lagen wat harder. Kennelijk geleerd van de review van @Nils, want de kamer was goed gelucht. Oh ja. De barkeeper was ook erg vriendelijk trouwens ;-)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,7
    Akkoord, maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn niet groot en ondanks mijn verzoek om twee eenpersoonsbedden kregen mijn zoon en ik een tweepersoonsbed in een erg klein kamertje. In de douche zat schimmel op de deur en het ontbijt is erg karig in relatie tot de prijs.

    Het Maples House is een charmant gebouw, buiten het centrum (20 minuten lopen).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Ik ga er zeker terug naartoe wanneer ik kort verblijf in Dublin.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vorm van de kamer, lang en smal. Verder was de kamer ok. Geen lift om bagage makkelijk boven te krijgen (-) het personeel wou dat echter voor mij doen (++)

    Geen ontbijt genomen wegens tevroeg vertrek. Het eten in het restaurant was lekker en ruim voldoende bemeten. Zeer viendelijke bediening.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    Prima als je niet te veeleisend bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de buurt tegen betaling. Accomodatie wat gedateerd.

    Zeer vriendelijk personeel, dagelijks schone handdoeken. Bedden comfortabel. Lopen naar centrum kost ruim 40 minuten is wel haalbaar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    4,6
    Misschien heb ik onderschat hoe idioot duur Dublin als stad...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien heb ik onderschat hoe idioot duur Dublin als stad is (eten, drank, acco, excursies, alles eigenlijk), en is dit normaal voor Dublin, maar ik vond prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    8,3
    Super weekend in Dublin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend klein, de badkamer had een nare geur, deze is (tevergeefs) met chloor geprobeerd te maskeren.

    Geweldig vriendelijk en behulpzaam personeel, we zijn veel geholpen door Mike en hij heeft ons verblijf echt gemaakt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,9
    Prima hotel (prijs/kwaliteit) voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel erg tegen (weinig eten) zeker gezien de prijs die hier voor gevraagd werd.

    Goede schone kamers (badkamer wel een beetje klein). Erg vriendelijk personeel. De locatie is een prima uitvalbasis voor een stedentrip het centrum is in 25 minuten lopend te bereiken of in 10 minuten met de bus.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,3
    Het kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchewater liep niet weg. Wel wat van gezegd, maar niet opgelost. Badkamer op zolderverdieping met schuin dak, waardoor geen spiegel boven wasbak. Geen ruimte om toilettas e.d. neer te zetten. Al met al geen comfort.

    Personeel was vriendelijk. Aankleding (behang e.d.) was leuk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Heerlijk bed, kleine kamer, kleine badkamer maar toch...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben geen enkele keer in het hotel ontbijt of diner gebruikt. Daarover hebben we geen mening, maar er hing een geur van fritesvet, een minpuntje voor iemand met een gevoelige neus. Allen in de lobby en ontbijtruimte, dus op de kamer had je daar geen last van.

    Heerlijk bed, kleine kamer, kleine badkamer maar toch comfortabel genoeg.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,9
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine badkamer

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    4,6
    de zaterdagavond was geweldig met band en zang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bed en hygiëne in badkamer

    de zaterdagavond was geweldig met band en zang

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,9
    Prima hotel, leuk dat het in een woonwijk is en heel aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in hoekjes van de kamer

    Aardig personeel en heerlijke bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,7
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De staat van de badkamer.

    Kamers waren prima, badkamer een beetje erg klein. Geen luxe, maar prima prijs voor deze accomodatie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    prima hotel met wat duur voor wat je er voor kreeg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer redelijk klein, bed ook en de prijs hoog

    de wijk was erg leuk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Prima voor doel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goedkoper.

    Locatie prima .Met auto makkelijk om bij het centrum te komen. Heerlijke douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,3
    Locatie en uitstraling van is goed. Kamers en toegangen tot kamers niet optimaal. Lucht niet fris
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit kamer, gangen en trappenhuizen. Lucht in gebouw had geurtjes en niet fris.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    3,8
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast, erg kleine kamer, zeer kleine badkamer, etensgeur/damp in het hele hotel.

    Bed lag lekker

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Prima lowbudget hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ruikt sochtends naar (vet) eten

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is een beetje simpel

    Vriendelijk personeel. Goed eten in restaurant

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,9
    Zeer schoon en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer schoon en heel vriendelijk personeel. Goed kijken of er staat; 2-persoons kamer met 1 bed of 2 aparte bedden. Het is namelijk niet mogelijk om de aparte bedden aan elkaar te schuiven. Op circa 10 minuten loopafstand van de bushalte die je naar het centrum brengt

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    5,4
    Ontbijt was ok, goede koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer, muffe geur in de kamer. Miniscule tv. Zeer gehorig

    Ontbijt was ok, goede koffie. Bed was redelijk comfortabel. Locatie was ok t.o.v. centrum

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    6,7
    - Heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - Schimmel in de randen van de douchecabine bij de instap - Geen goede prijs/kwaliteitverhouding van het ontbijt - De kamer was te klein voor drie personen, met de koffers erbij bleef er geen loopruimte meer over

    - Heerlijke bedden - Prima douche - Goede wifi - Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    10
    vriendelijk en gezellig hotel .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    iets kleinere kamers , maar ze dienen toch maar enkel om te slapen , dus is het eigenlijk geen minpunt

    vriendelijk en gezellig hotel . het ligt net buiten het centrum waardoor het rustig gelegen is . je kan de bus nemen 5min stappen vanaf het hotel .het eten is voortreffelijk GOED . en het personeel vriendelijk en behulpzaam . het is nu voor het 3de jaar oprij dat we naar dit hotel komen .

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,5
    Kleine maar schone en comfortabele kamers met fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was niet erg makkelijk om bij het hotel te komen, wat ook kan komen door de onduidelijkheid van de bussen in het algemeen. Verder geen minpunten.

    Kleine maar schone en comfortabele kamers met fijne bedden. Ook lag het hotel in een rustige buurt maar wanneer het eenmaal duidelijk is hoe je van het hotel bij de bushalte komt en andersom, ben je zo in het centrum.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    7,9
    Heel vriendelijk personeel, waren bereid je te helpen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden waren wat hard, maar het is maar net wat je gewend bent. Verder was alles prima!

    Heel vriendelijk personeel, waren bereid je te helpen. Wisten ons goed te vertellen wat leuk was om te doen in de omgeving! Ook met de bussen en tijden hielpen ze ons op weg. Hele schattige kamertjes, en heel schoon op de kamers zelf.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    3,3
    Rustige buurt wel ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Super klein bed! Afschuwelijk, je komt met je voeten tegen de muur en met je hoofd tegen het bedbord. Er was zaterdagavond super luide muziek, onmogelijk om te slapen tot 1 uur! Ze moeten dit op voorhand tegen hun gasten zeggen! Had ik dit geweten dan had ik nooit hotel geboekt!

    Rustige buurt wel ver van centrum

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer was schoon maar aan vernieuwing toe: verspocht plafond in de douche . De kamer was vreemd langwerpig dus de 2 bedden stonden achter elkaar.

    De vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Enorm sfeervol alsof je in een echt Iers mansion verblijft...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Af en toe kon het cleaner.

    Enorm sfeervol alsof je in een echt Iers mansion verblijft en toch heel toegankelijk en cosy, met personeel dat meer dan zijn best deed!

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    2,9
    Op zaterdagavond keiharde muziek tot na 1 uur 's nachts...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op zaterdagavond keiharde muziek tot na 1 uur 's nachts beneden in de bar. 2 nachten geweest, dag 2 bij terugkomst in hotel waren de bedden niet opgemaakt en handdoeken niet vervangen.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    6,3
    Prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen lift. Moeilijk om je toiletgerief in de badkamer uit te stallen. Slechts één stopcontact.

    Prijs. Mooi onderhouden hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,9
    De vriendelijke gastheer aan het onthaal zorgde voor een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het continentaal ontbijt is sober.

    De vriendelijke gastheer aan het onthaal zorgde voor een aangenaam verblijf.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,5
    Goede locatie, dicht bij bushalte en centum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg klein.

    Goede locatie, dicht bij bushalte en centum

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,3
    Kleinminpuntje was de kleine TV op de kamer, kon nauwelijks...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleinminpuntje was de kleine TV op de kamer, kon nauwelijks TV kijken.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    5,8
    Leuk hotel om te zien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden erg smal en heel slechte matrassen

    Leuk hotel om te zien. Geeft een Fawlty Towers gevoel. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,9
    vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,1
    Super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was te kort en niet comfortabel

    Super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel en goede bedden

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    9,6
    het is een klein gezellig hotelletje waar je een vriend bent...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het is een klein gezellig hotelletje waar je een vriend bent en niet zomaar een klant

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: