Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Martello Hotel 2-sterren

47 Strand Road, Seafront, Bray, Ierland

#5 van de 10 hotels in Bray

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1154 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    hotel met goede ligging en een gezellige bar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen lift in het hotel. Uitgaansbuurt, veel bars en restaurants dus lawaaierig 's nachts. Door het prachtige weer en het tijdstip (avond) was het heel druk in Bray toen we arriveerden. We waren dus genoodzaakt om een paar honderd meter verder te parkeren.

    Wij verbleven 1 nacht in het Martello Hotel in Bray alvorens op rondreis te vertrekken. wij hadden een twin room aan de zijkant van het hotel, leuk ingericht en prima bedden 's Avonds hebben we iets gegeten en gedronken in de bar, was heel gezellig. Ontbijt hadden we voor 9 euro p.p. bijgeboekt en dat kunnen we aanbevelen. Je krijgt de ontbijtkaart en je kan kiezen. Een full Irish of scrambled egg met zalm en toast, wat je maar wil. Water met ijsblokjes kon je gratis krijgen (het was heel warm).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Rustige plek bij de zee maar ook gezellig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeergelegenheid bij het hotel, gehorig bij kamer (trein en airco van het gehele hotel vlak bij onze kamer).

    Lekker ontbijt van de kaart (bij de prijs inbegrepen). Ruime kamers. Zeer vriendelijk personeel, mooi uitzicht en gezellig ook om 's avonds te zitten en te eten. Prijzen in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,3
    Heerlijke rustige dagen in Bray.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen hotelkamers aan de voorkant, met uitzicht op de zee!

    Hotel ligt aan een mooie baai, we hadden een appartement genomen i.v.m. met meer ruimte. Tv in zitkamer en in slaapkamer, prima douche. Uitgebreide ontbijt kaart. Toen wij er waren was er een zwitserse weinstubbe tegenaan gebouwd, maar omdat we aan de achterkant sliepen, hebben we er geen last van gehad. leuke wandeling over de promenade en prachtige wandeling over verharde paden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was naast de ventilatie van de keuken: te veel lawaai bij open raam maar te doen met de airco te doen.

    Ontbijt was uitstekend, helemaal op het terras met uitzicht over de Ierse zee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Prima appartement voor 4 personen, kleine keuken maar geen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer met toilet is klein en vochtig.

    Prima appartement voor 4 personen, kleine keuken maar geen gebruik van gemaakt. In hotel een goed restaurant en entertainment (muziek) in het weekend. Ligging is prima, dichtbij DART station en aan promenade. Vanuit Bray naar Wicklow Mountains is goed te doen met de bus. Aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    7,9
    zalige week aan de zee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt werken ze niet met een buffet, er staat wel een tafel met cornflakes en fruitdranken en de rest kan je bestellen van het menu zit in de prijs inbegrepen lekker vers allemaal maar wel een beetje jammer dat je niet gwn brood en beleg kan nemen fzo van het buffet.. maar alles was lekker Vriendelijk personeel! Tip: duw je kamerkaart niet in de buurt van je telefoon, zijn 4x naar de receptie moeten gaan toen zei toevallig die laatste vrouw dat het wss daaraan ligt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel! Onovertroffen! Mooie en rustige kamer. Een absolute aanrader in het gezellige Bray.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    9,5
    Schitterend gelegen hotel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omgeving was er niet veel te doen

    Schitterend gelegen hotel, vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt, we kunnen het ieder aanraden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Prachtige grote kamer met zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige grote kamer met zeezicht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Uitstekende keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was aan vervanging toe

    Uitstekende keuken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Bray is okay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In het weekend tot laat geluid van nachtclub

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Erg van genoten en absoluut voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,9
    De kamer was prachtig en ik werd geholpen om een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik werd eerst, als alleenstaande, naar een onmogelijke kamer gestuurd. Bij de keukens met airco,s en ventilatiegeluid. Geweigerd en toen kreeg ik een prachtige kamer met uitzicht op zee.

    De kamer was prachtig en ik werd geholpen om een vrijparkerenplaatsje te vinden.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Goed ontbijt, prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel boven een bar. 's Nachts was er luide muziek. Verder werd de douche niet warm. Maar we mochten in een andere kamer douchen en ter compensatie kregen we het ontbijt gratis. Goed geregeld!

    Goed ontbijt, prima bedden.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    De kamer, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het...
    • Zakenreis
    • Stel

    Dat het ontbijt beneden geserveerd wordt, terwijl er boven een mooi restaurant ligt met uitzicht op zee.

    De kamer, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het baliepersoneel.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer kleine kamer. Vuile vloeren op trappen en gangen/kamers.Wordt wel gestofzuigd.

    Ligging. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,1
    Terras met muzikanten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen buitenzicht vanuit de kamer.

    Terras met muzikanten. Lekker eten.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    8,3
    Uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht op zee

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: