Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Trinity Lodge 3-sterren

12 South Frederick Street, D2 Dublin, Ierland

#44 van de 93 B&B's en herbergen in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1111 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    5,0
    Dramatisch hotel, relatief erg duur maar wel aan de rand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gemoeten. We hadden een kamer met king-size bed besteld, kregen een kamertje met 150 cm bed, drie hoog, geen lift. Badkamertje met douche in glad bad, geen matje. Ze wisten dat we vroeg weg moesten maar ontbijten was niet mogelijk; we kregen een ontbijtpakket. Het was bespottelijk: voor twee personen één chocolade muffin en één croissant met twee chocolade pasta’s, een stukje kaas en een bakje smeerkaas, drie yoghurt, drie fruit en twee water. We gaan er nooit meer naartoe.

    De locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,3
    Heerlijk kleinschalig perfect gesitueerde luxe B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sigarettenrook vanuit de stafruimte naar onze kamer

    De plek, de rust ( op zaterdagavond na), de kleinschaligheid, de ruime kamer en het fantastische ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Kleinschalig en sfeervol hotel op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De inrichting en aankleding van de kamer en badkamer was een tikje sleets. Mede daarom was de prijs/kwaliteitsverhouding matig te noemen.

    De locatie van dit hotel is optimaal, centraal en toch vrij rustig. Mijn "luxe" kamer aan de achterzijde was zeer ruim en licht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,1
    Ideale locatie, pech met de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer in de kelder, nauwelijks daglicht en ramen die op blinde muren keken. Ik vond dat erg onprettig. Zeker gezien de prijs van de kamer.

    Locatie is ideaal. De kamer was heel ruim.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    super verblijf gehaf. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten flink zoeken nadat we uit de vliegveld pendelbus gestapt waren. Een goede instructie van waar uitstappen + hoe te lopen zou wel handig zijn.

    Ontbijt super, locatie top, kamer prachtig, service uitstekend.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,0
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi Veel lawaai van bouwplaats naast hotel. Ontbijt karig. Croissant of brood. Verder geen beleg. Alleen jam.

    De ruime kamer. Bij het ontbijt keuze in verschillende eiergerechten. Werd opgediend.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Prima locatie, goed hotel, maar door het ontbreken van een lift en de gehorigheid aan de dure kant .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren vrij gehorig, de douche was wat "apart" en er was geen lift (maar wel een heleboel trappen).

    De locatie was prima; vlakbij de winkels, de luchthavenshuttle, musea en het uitgaansdistrict. De wifi werkte ook goed. Prima restaurants op loopafstand.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een luxe kamer geboekt 32 m2, ruim, mooi ingericht (enige foto en omschrijving van deze kamer tijdens het boeken bij booking.com). Wij kregen een kleine kamer onder het dak waar je nauwelijks plaats had, oude, ik elkaar geraapte meubels, wel airco en badkamer met ligbad. Toen wij hierover reclameerden bij de receptie en bij booking.com werden wij niet gehoord.

    Lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    De locatie vonden wij top en ook de grootte van de kamer was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie vonden wij top en ook de grootte van de kamer was boven verwachting. Goed gelegen en vlakbij de toeristische toppers in deze stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onhandig dat je steeds opnieuw moet inloggen voor de wifi, welke ook heel traag was

    Het ontbijt was uitstekend. En locatie helemaal goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Ruime kamer, lekker ontbijt, de airco is nodig want het was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er kwam geen koud water uit de kraan

    Ruime kamer, lekker ontbijt, de airco is nodig want het was ontzettend warm op de kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    4,2
    Matig hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was erg klein en benauwd. Er waren 24x7 werkzaamheden in de straat. Het uitzicht was nihil.

    Locatie was goed en centraal

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    Ligging tov centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd en gehorig

    Ligging tov centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Authentiek Iers op geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Ontbijt en locatie dichtbij centrum en trein

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Een redelijk goed hotel, heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kleine kant Geen lift

    Ontbijt was uitstekend en uitgebreid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,2
    prima hotel, dichtbij veel bezienswaardige locaties.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk, zeer uitgebreid.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Informatie over parkeren / tarieven.

    Locatie en ontbijt was prima!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,9
    Boeiend weekendje Dublin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderde kamers.

    Schitterend ontbijt. Unieke ligging.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet buiten voor ontbijt

    Ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Goede lokatie, verder flink overrated...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een slecht en doorgezakt bed. Tevens moet trappenlopen ook je hobby zijn. Matige douche, slap straaltje.

    Locatie en ontbijt waren prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    10
    Helemaal goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Locatie perfecr, erg schoon en vriendelijk!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Prima service, zeer voorkomend personeel, verzorgd...
    • Stel

    Er is geen lift, dat is soms lastig. Buiten de schuld van het hotel: er wordt veel verbouwd in de nabije omgeving.

    Prima service, zeer voorkomend personeel, verzorgd individueel ontbijt, prima ligging, schoon, veilig.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    8,3
    Zeer ruime keuze voor het ontbijt en uiterst vriendelijke...
    • Zakenreis
    • Stel

    Er zijn enorme bouwwerken in de directe omgeving die nog lang gaan duren en zeer veel lawaai met zich meebrengen. 's Nachts is het wel rustig.

    Zeer ruime keuze voor het ontbijt en uiterst vriendelijke bediening. Zeer centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,2
    Heerlijk naar wens gemaakt vers ontbijt, veel vers fruit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Heerlijk naar wens gemaakt vers ontbijt, veel vers fruit. Heerlijke ruime kamer en perfect gelegen in het centrum van Dublin. Parkeergarage met Trinity discount om de hoek

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,5
    Na (betaalde) upgrade naar grotere kamer, hadden we de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Naargeestig 'uitzicht' op soort binnenplaats, waar 's avonds laat en 's ochtends vroeg veel lawaai was. Ook liet de klantgerichtheid van de receptie veel te wensen over, ze hadden er ogenschijnlijk geen zin in.

    Na (betaalde) upgrade naar grotere kamer, hadden we de beschikking over een kamer van zo'n 40 m2 i.p.v. eerst 15 m2. Heerlijk ontbijt, vers gemaakt. Meeste highlights op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,5
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine badkamer, oncomfortabel te kleine ontbijtzaal tov aantal gasten koude verlichting oubollig TV toestel

    ruime kamer centrale ligging hotel ontbijt voldoende uitgebreid

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    4,6
    Kregen kamer in de basement, zonder dat we dat wisten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kregen kamer in de basement, zonder dat we dat wisten. Ontbijt overvol, lang wachten. Een dag geen water. Er werden verhaaltjes verteld waarom het niet aan het hotel zou liggen. Receptie belde met baas naar aanleiding van klachten dat er geen water was. Een hotel zonder water is geen hotel. Niet douchen, wc deed het niet. We gingen in museum naar de wc. We zouden geld terug krijgen. Nooit gezien natuurlijk.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    6,7
    Centrale ligging, midden in het centrum van Dublin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrij gedateerde kamer, vooral de badkamer was gewoon oud en slecht.

    Centrale ligging, midden in het centrum van Dublin. Gastvrij personeel Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    9,6
    Het ontbijt beviel mij het meest.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De WIFI connectie was heel zwak. Ik heb gedurende mijn verblijf nooit voldoende connectie gehad.

    Het ontbijt beviel mij het meest. Er was keuze uit verschillende menu's. Het bed was ook heel comfortabel en de kamer had een ruime badkamer. Ook was er geen nachtlawaai, hoewel het vrijdagavond was.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    8,3
    Zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel bestaat uit 3 verschillende gebouwen. Receptie aan overkant van de weg. De kamer en de ontbijtruimte in 2 gebouwen naast elkaar. Je moest via de straat. Geen lift aanwezig zou bezwaarlijk kunnen zijn. ( 3 trappen op voor onze kamer)

    Zeer centrale ligging. Uitstekend ontbijt, buffet plus aanvullend keuze ontbijt. Internet werkte niet, werd wel snel herstelt

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    8,5
    Ligging,vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging,vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    6,3
    locatie is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen lift, kamer 3 trappen hoog, kleine kamer met veel lawaai, geen koelkast

    locatie is zeer goed

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    6,7
    parkeerkaart werd niet automatisch aangeboden, scheelt 17...
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeerkaart werd niet automatisch aangeboden, scheelt 17,50 euro per dag

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,5
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers heel anders dan op foto Verwarming kan niet uit en was erg warm

    Heerlijk ontbijt Gratis goede wifi

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: