Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Uppercross House Hotel 3-sterren

26-30 Upper Rathmines Road, D6 Dublin, Ierland

#68 van de 149 hotels in Dublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 927 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    9,6
    Uitermate aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is typisch Iers/Engels, daar moet je van houden. We misten Hollands broodbeleg (kaas/vleeswaren).

    Romantische sfeer, stevige matras, alles in huis, incl. heerlijke avondmaaltijden voor schappelijke prijzen bij de aangrenzende pub! Perfecte ligging voor straatfotografen, op ca. 45 min. loopafstand van de binnenstad met een paar Starbucks-filialen dichtbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Het hotel ligt even buiten het centrum, maar wij namen de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was steenhard en wij hebben die twee nachten minder goed geslapen.

    Het hotel ligt even buiten het centrum, maar wij namen de taxi om naar het centrum te rijden. De parking was prima en gratis. Het blijft een duur verblijf voor in Dublin.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje personeel aan receptie mag iets vriendelijker. Bij uit checken werd niks gevraagd en geen bedankje of goede dag.

    Goed hotel. Goed ontbijt. Prima hotel als je niet in het centrum van Dublin wil zitten. De wijk Rathmines is gezellig. 30 min lopen naar centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    9,2
    Zeer tevreden, ik zou er de volgende keer weer boeken!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen vers gebakken broodjes bij het ontbijt, maar boterhammen om te toasten in t apparaat. Verder echt Engels ontbijt, met eieren, worst, tomaat en spek of anders jam. En yoghurt met fruit e.d.

    Personeel heel vriendelijk, kamers schoon en prima badkamer. Gezellige pub meteen naast hotel voor afzakkertje. Loopafstand (20 min) naar begin van t centrum. Gratis parkeren bij hotel. 3persoonskamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    We hebben genoten van Ierland en van de Ieren zelf; humor en sociaal gevoel gaven iets extra's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De drukte bij het ontbijt, de zaal is te klein als iedereen op dezelfde tijd wil ontbijten. Maar ach, je hebt vakantie, dus wij hebben het over ons heen laten komen en uiteindelijk maar twee keer heel even staan wachten.

    Het is de combinatie van dingen: allereerst behulpzame medewerkers, en de voorzieningen die het hotel biedt (ontbijt, lunch of diner, een pub / restaurant eraan vast: Mother Reilly), openbaar vervoer vlakbij en een uitermate prettige rustige ligging en toch vlakbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,1
    Goede plek in Dublin ,Vraag een kamer aan de achterzijde ivm geluid van de weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Doordat er een concert in Dublin was waren de hotel prijzen Sky High .Dit hotel was nog netjes geprijsd in vergelijking met veel andere hotels

    Goed hotel,netjes en goed gelegen vlakbij Portebello 30min lopen naar het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Twee dagen Dublin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had wat uitgebreider gemogen.

    Onze hond was erg welkom, dat was prettig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Service bij aankomst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service bij aankomst. Even meelopen om onze fietsen goed weg te zetten en fietstassen mee naar kamer te brengen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Prima verblijf, zou zo weer boeken bij dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers. Stukje lopen van centrum maar wel te doen of anders bushalte vlakbij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Gezellig en redelijk goed bereikbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    er was alleen een engels ontbijt, dat vind ik echt te zwaar 's morgens

    Het was een prima hotel maar qua prijs wel aan de hoge kant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Authentiek en verzorgt hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitzicht uit de kamer

    Authentiek en verzorgt hotel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    We hebben een heerlijk verblijf gehad in Dublin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi op de kamer was erg zwak (te zwak)

    Rustige omgeving met zeer nette kamers en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,5
    Prima verblijf in een leuk hotel, met goede busverbinding naar de city. Lopen kan ook, ca 20 minuten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Was gewoon prima

    Prima locatie, bus (bijna) voor de deur. Leuke kroegjes in de directe omgeving

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    heel prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    de badkamer moet worden vernieuwd

    goed ontbijt; goede bedden; vriendelijk personeel; rustige omgeving; perfecte verbinding met het stadscentrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Fantastisch
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie en ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Goeie plek als je met honden reist
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het met honden goed te doen was

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, vriendelijke mensen, 20 minuutjes van de stad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    5,8
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel

    Aardig personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    5,8
    Het fijne was dat je geen last had van buiten verkeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het personeel alles wat je vroeg zeiden ze "I don't know''op een gegeven ogenblik vroeg ik of ze daar werkte...ja zei ze. Ik was verbaast want ik vroeg iets heel simpels...dan moet je dat toch wel weten...

    Het fijne was dat je geen last had van buiten verkeer.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    Zeer vriendelijke medewerkers en de kroeg.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel ligt iets verder van het centrum maar met de bus is dat ook wel goed bereikbaar. Bushalte op loopafstand.

    Zeer vriendelijke medewerkers en de kroeg.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Ik had een rustige kamer wat ik erg prettig vond.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wc spoelde niet heel geweldig door maar heb me er niet aan gestoord. Ik merkte dat dat wel op meer plekken in Dublin was/

    Ik had een rustige kamer wat ik erg prettig vond. Het personeel was superaardig. Ik was alleen en heb dankbaar gebruik gemaakt van gezellige eetgelegenheid onder in het hotel. Het eten was prima! Op de kamer werkte het wifi perfect. Ik heb me heel erg thuis gevoeld in dit hotel!

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    6,7
    Faciliteiten in de buurt: busstations, taxi's,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De breedte van het 2 persoonsbed. Lekker knus als je samen met een maatje in een bed ligt.

    Faciliteiten in de buurt: busstations, taxi's, supermarkt, alles praktisch voor de deur. Lopen naar het centrum kan ook maar duurt ongeveer 35-40 minuten. Een taxi vanuit het centrum naar hotel kost 10 euro.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Goede bereikbaarheid, prima buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets.

    Goede bereikbaarheid, prima buurt. Pub/eetgelegenheid naast de deur of eigenlijk in-house. Vriendelijke staff en lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Mooie ruime kamer, vriendelijke personeel en de pub die bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Mooie ruime kamer, vriendelijke personeel en de pub die bij naast het hotel lag had heerlijk eten en de bediening was top.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,1
    Net hotel, aardig en behulpzaam perosneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk aan de prijs en nog wel een stuk lopen van het centrum. Busverbinding is wel goed

    Net hotel, aardig en behulpzaam perosneel

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,6
    De kamer was heel ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De loopafstand naar het centrum.

    De kamer was heel ruim en schoon. Het personeel was enorm aardig.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,1
    Goede WiFi verbinding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Piepende klapdeur op de gang

    Goede WiFi verbinding

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,5
    locatie vlak bij de bussen, goede bedden, schoon en rustige...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    locatie vlak bij de bussen, goede bedden, schoon en rustige buurt

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,6
    leuke buurt, veel bussen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    alles ok

    leuke buurt, veel bussen

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed te kort voor personen langer dan 1.90 m

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: