Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Western Hotel 3-sterren

33 Prospect Hill, Eyre Square, . Galway, Ierland

#23 van de 42 hotels in Galway

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2380 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,8
    Prima hotel met gratis parkeergelegenheid en aan de rand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime maar ouderwetse badkamer met erg krap bad/douche met douchegordijn(wel schoon)

    Erg goede prijs/ kwaliteit verhouding . Ruime kamer met uitzicht over Galway en omgeving. Goed bed. Centraal gelegen aan rand van centrum. Gratis ondergrondse parking.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,3
    - locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - toen we iets na middernacht terugkwamen moesten we even wachten tot we naar binnen konden omdat de portier in de keuken was. Het leek er zelfs even op dat we er niet in konden

    - locatie is top! - ruime badkamer - goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is zozo. Als je tijd hebt, kun je beter naar een van de koffietentjes in de buurt lopen voor goede koffie en lekkere broodjes/scones.

    Locatie is top. Het hotel is op loopafstand van het gezellige centrum van Galway. Een groot winkelcentrum is er vlak achter.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    fijne, ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een boiler en het warm water raakte snel op (met 4 personen word dit lastig) nu kwamen wij er pas op de laatste dag achter dat je op een knop naast de boiler moest drukken om meer warm water te krijgen, dit was slecht aangegeven.

    fijne, ruime kamers goede locatie (centraal, dicht bij bus/trein station)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Locatie bar en parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best prijzig

    Locatie bar en parkeren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Geweldig ik ga terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Top locatie en top hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. Prima ligging net buiten het centrum. Eigen parkeergarage is prettig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    prijs/ kwaliteit voldoende
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    restaurant

    schone kamer, dichtbij het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,1
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    prijs

    centrale ligging dicht bij busstation

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Vaak optredens muziek in de bar van het hotel 's avonds.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De verwarming kon amper de kilte breken. Beperkt aantal zenders op TV. Geluidsisolatie kon beter.

    Vaak optredens muziek in de bar van het hotel 's avonds.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,3
    Het warme deel van het ontbijt wordt pas bereid als je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel lijkt aan de buitenkant een wat verlopen pub.

    Het warme deel van het ontbijt wordt pas bereid als je besteld hebt, geen pruttelend buffet dus en het is ook nog eens van hele goede kwaliteit (mooie magere bacon, e.d.)

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    7,5
    Gratis parkeren
    • Vakantiereis
    • Groep

    Receptie en ontvangst.

    Gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    5,4
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de familie suite was buiten het hotel, onconfortbel, door een garage naar bestemming

    lokatie

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,5
    De kamer en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    's nachts slecht geslapen door verkeerslawaari

    De kamer en het ontbijt

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: