Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Westport Country Lodge Hotel 3-sterren

Aughagower, F28 P642 Westport, Ierland

#6 van de 10 hotels in Westport

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 879 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,3
    Mooi gelegen hotel maar voelde niet als een gastvrij thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt uit het centrum van Westport, nodigt hierdoor minder uit s’avonds het centrum in te gaan. In het hotel kan je ook eten, niet duur eren bestaat uit pizza/curry/burger/etc. Bed is altijd persoonlijk maar matras topper was voor ons veel te zacht.

    Mooi rustig gelegen in de heuvels, erg stil.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Ruime kamer en mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden alleen eten in de pub (restaurant was niet open) en dat was slecht. Het was een erg warme dag en de kamer was daardoor erg warm en benauwd.

    Ruime kamer en mooie badkamer. Afgelegen maar mooie lokatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,4
    Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf werd er door een grote groep mensen een feest gehouden. Dit resulteerde in overlast van muziek en geschreeuw in de gang midden in de nacht. Tevens was hierdoor het gehele restaurant in beslag genomen, waardoor er weinig ruimte en mogelijkheden waren voor de overige hotelgasten. Gezien er in het hotel veel wordt geadverteerd met het geven van evenementen, zal ik hier niet nogmaals een overnachting boeken.

    Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hebben extra grote kamer gekregen zonder bij betaling.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Prima lodge met een goed ontbijt.

    Prima bedden. Keurige kamer en goed ontbijt. Lodge is prachtig gelegen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    rustig gezellig familiehotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer verouderd.

    De ligging en de rust. De bar was zeker ok. Ontbijt was in orde. Heel veel parking vlakbij. Prachtig uitzicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Veel te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer mager. Zelfs geen kaasje kon er af

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    10
    nice place to stay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor herhaling vatbaar

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,6
    2 de keer dat ik hier verbleef express mij afspraak in...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het zou zo fijn zijn als je op de kamer ook WiFi zou hebben en dat is helaas niet zo. Kom er zakelijk en als ik moet werken moet ik in het restaurant zitten. En ik wil we ook best voor betalen om WiFi te hebben op de kamer omdat ik het gewoon nodig heb.

    2 de keer dat ik hier verbleef express mij afspraak in Westport gezet zodat ik hier kon verblijven. Alles is perfect , fijne bedden leuk personeel. Lekker ontbijt en nu voor het eerst avond eten gedaan. Lekker Iers eten goede kwaliteit , goede porties en leuke prijzen. Kan niet wachten om weer terug te komen.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    De kamers zijn geweldig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het was helemaal top geweest als er ook WiFi was in de kamers. Moest naar beneden om te werken. Al was het maar betaalde WiFi. Was prettig geweest nog te werken op mijn kamer.

    De kamers zijn geweldig. Het uitzicht nog beter. Prachtige locatie echt fijn om daar te verblijven na een drukke dag. Personeel heel behulpzaam. Had alleen moeite met de weg vinden. Navigatie herkende de weg niet. Zou hier zeker terug komen. Bedden slapen lekker. Fijne douche. Toilet artikelen. Ontbijt vind ik een beetje mager. Alleen cereal en brood en jam. Je kan ook een Ierse breakfast nemen maar miste een beetje meer keuze in beleg. Maar dat is niet voor mij een deal breaker.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,7
    Mooie schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bediening was niet altijd even vriendelijk. Het full english breakfast was karig, weinig en niet echt lekker. Voor het 'gewone' ontbijt was er weinig keuze.En er was geen WiFi op de kamer, slechts beneden in de hal/bar/restaurant.

    Mooie schone kamer. En n ligbad

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,8
    Prachtige locatie, luxe kamer met een grote badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Get ontbijt was sober, met trage bediening.

    Prachtige locatie, luxe kamer met een grote badkamer

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: